Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden Manchester City – United en Arsenal – Tottenham

In deze Premier League voorbeschouwing onze Manchester City – Manchester United betting tips en de beste weddenschap voor Arsenal – Tottenham. Voor die laatste hebben de voetbal bookmakers ongelooflijk hoge odds op een bet die zeer waarschijnlijk is. Lees verder voor meer over de Premier League krakers en beste weddenschappen dit weekend!

Tips wedden Premier League: Arsenal – Tottenham

Arsenal mag het na de interlandbreak deze zaterdag meteen opnemen tegen Tottenham. Twee clubs die dit seizoen behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Arsenal is op het moment koploper in de Premier League en dat is al een knappe prestatie.

The Gunners hebben er de afgelopen jaren heel weinig van gebakken, maar sinds nieuwe trainer Mikel Arteta is gearriveerd zien we een heel ander Arsenal. Van de zeven gespeelde wedstrijden werden er zes gewonnen. De ene keer dat ze verloren was tegen Manchester United terwijl ze ook nog eens de duidelijke betere ploeg waren!

Bij winst Spurs aan de leiding

De Spurs hebben het ook goed op de rit en ook dat is de verdienste van de nieuwe trainer (Conte). Er zit gelukkig weer vuur in het team en er wordt veel meer gewerkt. Dat is dan ook meteen terug te zien in de resultaten. Tottenham Hotspur staat op het moment derde in de Premier League met 1 punt minder dan Arsenal. Dus als de Spurs deze zaterdag weten te winnen kunnen ze zomaar de koppositie pakken!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Beste weddenschap: gokken op meer dan 3 goals

Dit is zo’n belangrijke wedstrijd voor beide ploegen en ze steken in bloedvorm op het moment. De vraag is hoe ze terugkeren van hun interlandperiode, maar dat zal waarschijnlijk geen probleem zijn. De bookmakers hebben ook geen duidelijke voorkeur want beide clubs krijgen dezelfde quoteringen mee. Dit vind ik dan ook niet meer dan terecht. Deze wedstrijd kan naar mijn mening écht alle kanten op gaan.

Waar we wel op gaan wedden is dat er in deze topwedstrijd méér dan 3 doelpunten wordt gescoord. Die bet staat ongelooflijk hoog en is zeer waarschijnlijk. Ik sluit een 2-2 of een 3-2 of andersom totaal niet uit. Deze twee teams zijn zo goed dat het weleens een knotsgekke wedstrijd kan worden met heel veel goals. De beste weddenschap voor Arsenal – Tottenham is dan ook Over 3.5 Goals.

Beste bet Manchester City – Manchester United

Zondag 15.00 uur. Hier is de wedstrijd waar vele op hebben gewacht: de eerste Manchester Derby van dit seizoen. Deze derby is in het huis van Manchester City. Man C is de regerend kampioen van Engeland en dat is nog steeds terug te zien in hun spel. Wat speelt City toch altijd heerlijk voetbal.

Derby uitdaging voor Haaland

Na een paar jaar heeft City weer eens een échte spits in huis en dat is niemand minder dan Haaland. Deze jongen kan nu al niet meer stuk en scoort aan de lopende band. Deze wedstrijd wordt wel een uitdaging voor Haaland, want bij Manchester United staan er nu eindelijk twee centrale verdedigers die tot nu toe alle spitsen het nakijken hebben gegeven.

United van Ten Hag krijgt vorm

Deze combi van verdedigers zijn Varane en Martinez die overgekomen is van Ajax. Deze twee jongens spelen zo goed dat ze Maguire en Lindelof eruit hebben gespeeld. Zeker terecht. Het United van trainer Ten Hag begint al een beetje vorm te krijgen. Maar pas op, er is nog een hele lange weg te gaan voor United. Ze spelen de laatste duels hartstikke goed en ze winnen wedstrijden, maar ze zijn er nog niet.

De wedstrijd tegen Arsenal hebben ze knap gewonnen, maar Arsenal was duidelijk de betere ploeg. City is van een nog ander niveau en als United minder voor de dag komt wordt het keihard afgestraft door City.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips Manchester City – Manchester United

Ik denk dat beide ploegen zeer scherp aan deze wedstrijd beginnen, want beide trainers en spelers weten verdomd goed wat er op het spel staat. United heeft vaker in het verleden weten te winnen op City terrein terwijl ze niet altijd een goed seizoen hebben gedraaid. Ik verwacht in deze wedstrijd hetzelfde. Manchester United staat zo hoog geprijsd dat we dat niet kunnen negeren.

Beide Teams Scoren

De eerste bet die er voor mij uitspringt is dan ook Both Teams to Score. Je mag van City verwachten dat ze in thuiswedstrijden altijd wel een doelpuntje meepikken, maar ik verwacht ook van United dat ze in deze wedstrijd zeker gaan scoren. De bet voor deze wedstrijd is Beide Teams Scoren bij de bookmakers.

Handicap United

De volgende weddenschap die ik je tip is Manchester United +1 Asian Handicap bij Unibet. Dit houdt in dat United niet mag verliezen om de weddenschap te winnen. Verliest United met 1 goal verschil dan krijg je je geld terug. Verliest United met 2 goals of meer verschil dan is de bet helaas verloren. United zal het City behoorlijk moeilijk gaan maken en je maakt goede kans dat deze twee bets binnenkomen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top