Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – Napoli Champions League: favoriet in eigen huis

Ajax – Napoli voorspellen | Deze week gaat de Champions League weer verder. Ajax krijgt Napoli, de Italiaanse koploper, op bezoek.

Ajax zit in een vormdip en dat kan zeker niet gezegd worden van Napoli. Wij denken dat Ajax het dinsdag heel lastig gaat krijgen. De snelle voorhoede en met name de vleugelspelers tegenover Blind en Rensch gaat voor problemen zorgen. Ajax heeft bovendien moeite met het maken van goals. Onze betting is daarom wedden op een zege voor Napoli.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Winst Napoli ➙ 3.05 x

Tip wedden Ajax – Napoli Champions League

Napoli gaat ongeslagen aan kop in de Serie A. Napoli doet het de laatste jaren eigenlijk altijd goed, zeker in het begin van het seizoen. De ploeg heeft ook dit jaar weer ontzettend veel scorend vermogen. In de Italiaanse competitie scoorden ze al achttien goals in acht wedstrijden.

Snelle voorhoede Napoli

Met Spalletti hebben ze een toptrainer die zich ook goed kan aanpassen aan de tegenstander. Napoli speelt vaak 4-3-3 met een ontzettend snelle voerhoede. Osimhen is de spits, Kvaratskhelia en Politano staan vaak op de vleugels. Met Lozano, Elmas en Raspadori hebben ze op de bank nog een hele voorhoede die levensgevaarlijk is. Napoli doet het niet alleen goed in de Serie A, ook in de Champions League zijn ze ongeslagen. Ze wonnen met maar liefst 4-0 van Liverpool en met 3-0 van de Rangers.

Wedden op Champions League?

Ajax ondermaats

Ajax kent geen geweldige seizoenstart. De eerste wedstrijden werden weliswaar overtuigend gewonnen maar ze hebben nu al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Naast dat ze niet wonnen is het spel ook ondermaats.

In de Champions League tegen Liverpool werd Ajax ze weggespeeld, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Uiteindelijk verloren ze met maar 2-1, wat best een goed resultaat is. Tegen AZ werd daarna ook met 2-1 verloren. In die wedstrijd kwam Ajax nog vroeg op voorsprong, maar daarna zwakten ze erg af. Ze creëerden amper kansen en ondanks dat ze ook weinig weggaven werd het dus toch 2-1.

Vormdip houdt aan

Afgelopen weekend speelde Ajax thuis tegen Go Ahead. De perfecte wedstrijd om de goede vorm terug te pakken zou je denken. Niets was minder waar; het werd uiteindelijk 1-1. Ajax creëerde amper kansen en was traag aan de bal. Vanuit een counter waarbij niet goed werd opgelet sloeg Go Ahead toe.

De laatste overtuigende wedstrijd van Ajax was tegen de Rangers en Heerenveen. Die wedstrijden werden met 4-0 en 5-0 gewonnen, maar dat is alweer een tijd geleden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top