Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weer drama bij Frankrijk richting het WK voetbal

Team Frankrijk WK voetbal 2022 | Frankrijk heeft in het voetbal een rijke geschiedenis en een grote verzameling trofeeën. Ook voor het WK in Qatar behoren ze wederom tot de grote favorieten. Tweemaal werden Les Bleus tot wereldkampioen gekroond, eenmaal voor het winnen van het Europees kampioenschap en eenmaal voor het winnen van de FIFA Confederations Cup (ook bekend als de “World Cup”). Daarnaast wonnen ze de Nations League en de Olympische Spelen ook een keer.

Het maakt Frankrijk het enige land ooit dat elk groot officieel kampioenschap heeft gewonnen. Ze wonnen hun laatste wereldtitel in 2018, toen ze Kroatië met 4-2 versloegen in Moskou. Zie WK wedden voor de actuele odds bij de bookmakers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Frankrijk op WK voetbal bij top 2 favorieten

Bij het laatste WK waren de Fransen bij de goksites de grootste kanshebbers en ook toen maakten ze hun favorietenrol waar. Op het Europees kampioenschap dat volgde, was Frankrijk opnieuw de grootste favoriet, maar toen kwamen ze niet verder dan een weinig indrukwekkende achtste finale.

Frankrijk heeft een sterk team voor het WK voetbal in Qatar. Je hoeft geen expert te zijn om sommige namen van je spelers te kennen en dat laat zien op welk niveau de spelers spelen en dat het allemaal beroemdheden zijn. Maar ja, dat is vaak ook een probleem voor Frankrijk…

Schandalen

Het Franse voetbal is een geschiedenis van succes, maar ook van schandalen en ruzies. Tijdens het EK van vorig jaar waren enkele dramatische scènes tussen een aantal spelers en hun moeders. Er braken tussen de ouders ruzies uit nadat Frankrijk was uitgeschakeld in het toernooi. De moeder van Rabiot was de belangrijkste aanstichter. Later bleek dat de spelers ook niet met elkaar overweg konden.

Maar tijdens het WK voetbal van twaalf jaar geleden was er misschien wel het grootste schandaal. Nadat Frankrijk op het WK 2010 zijn eerste twee WK-wedstrijden verloor, stuurde bondscoach Domenech Anelka weg. De coach maakte ruzie met zijn sterspeler en schopte hem uiteindelijk uit het team. De volgende dag weigerde de rest van de Franse selectie te trainen en Frankrijk verliet het toernooi zonder enige glorie.

Weer drama met Frankrijk richting WK 2022 Qatar

Terwijl het WK voetbal in Qatar nog niet is begonnen, is het drama rond het Franse voetbalteam al maanden aan de gang. Paul Pogba zou worden afgeperst door zijn eigen broer met nogal vreemde verhalen en dat is natuurlijk voer voor de media. Volgens berichten uit de Franse pers sijpelt de kwestie door in de Franse selectie. Pogba was de captain van de Franse ploeg, maar is nu twijfelachtig voor het WK voetbal 2022. Niet alleen vanwege het gedoe met zijn broer maar ook door een knieblessure.

Kylian Mbappé wil geld zien

Behalve Pogba zorgt ook Kylian Mbappé voor opschudding. De sterspeler van het Franse team ligt overhoop met de FFF (de Franse bond) over portretrechten. Mbappé wil meer geld krijgen wanneer hij voor het Franse team wordt gefotografeerd. Het is niet goed voor het team als ze worden afgeleid door dit soort dingen. Volgens de Franse media hangen de kwesties als een zwarte wolk boven de ploeg. Voeg daarbij het feit dat niet alle Franse spelers met elkaar overweg kunnen en dat ze graag voor problemen zorgen, dan zou het wel eens kunnen gaan knallen op het WK voetbal.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Frankrijk samen met Brazilië favoriet WK voetbal

De Franse selectie is zeker een van de beste teams op het WK Qatar. Op papier is Frankrijk in onze ogen de beste voetbalploeg. Mbappé, Benzema, Pogba, Griezmann, Kante, Varane en Lloris voetballen al tijden op het hoogste niveau en wonnen al enorm veel prijzen.

Blessures team Frankrijk

Het valt echter nog wel te bezien of elke speler met de selectie afreist naar Qatar want er zijn veel blessures. Gelukkig voor de Haantjes staat er een groot aantal talenten ter beschikking. Neem bijvoorbeeld Real Madrid spelers Camavinga en Tchouaméni. Ondanks dat ze nog niet veel ervaring in het nationale team hebben is iedereen in het voetbal er zeker van dat ze een succesvolle toekomst tegemoet kunnen zien.

Wedden op Frankrijk

Met zoveel sterke aanvallers is het niet gek als je denkt dat Frankrijk veel doelpunten kan maken. Didier Deschamps heeft echter geen interesse in aanvallend voetbal en speelt vaak vanuit een defensieve mindset. Ze willen doelpunten maken vanuit de omschakeling, maar er wordt niet vaak gescoord.

Ze scoorden bijvoorbeeld in de Nations League nooit meer dan twee doelpunten in een wedstrijd. Kortom, ga er niet zomaar vanuit dat het een zekerheidje is dat Frankrijk bijvoorbeeld Australië verslaat in hun openingswedstrijd. Hoewel de Fransen bij bookmakers als Unibet een grote favoriet voor de eindwinst zijn, raden toch af zwaar in te zetten op Frankrijk aan het begin van het toernooi. Er zijn geen oefenwedstrijden meer, dus het is moeilijk in te schatten hoe goed het team nu is. Vooral als er zoveel drama omheen hangt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top