Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Europese wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ

Voorbeschouwing en tips wedden op wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ

Vanavond hebben we weer de Europa en Conference league. Voor Nederland was de Champions League gisteren niet zo’n succes, maar als je onze betting tips had opgevolgd was dat het voor jou wel. Hopelijk kunnen we weer winst maken én doen PSV, Feyenoord en AZ het donderdag goed.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden FC Zurich – PSV Europa League

PSV + Over 1.5 goals
Goal Gakpo

De eerste wedstrijd is FC Zurich tegen PSV. Beide teams zijn zwak begonnen aan de Europa League en hebben een overwinning nodig.

Onvrede bij Zürich

FC Zurich verloor beide wedstrijden tot nu toe met 2-1. Met name de 2-1 tegen Arsenal is natuurlijk niet slecht voor de Zwiterse ploeg. Toch heerst er behoorlijk wat onvrede bij Zurich. De ploeg staat namelijk onderaan in de eigen competitie. Na negen wedstrijden hebben ze nog niet gewonnen en maakten ze maar 7 goals, terwijl ze er maar liefst 20 tegen kregen.

PSV kan tweede in de groep worden

PSV begon het seizoen erg sterk, maar is het nu helemaal kwijt zo lijkt het. Afgelopen weekend verloren ze met 3-0 van SC Cambuur en daarmee gaven ze de nummer één positie uit handen.

In Europa gaat het ook niet goed, nadat ze AS Monaco uitschakelden verloren ze van de Rangers. Daardoor is PSV gedoemd tot de Europa League, waarin ze ook niet goed gestart zijn. Ze speelden met 1-1 gelijk tegen Bodo/Glimt en de wedstrijd tegen Arsenal werd natuurlijk uitgesteld. Daardoor heeft PSV zeker nog kans op een tweede plek in de groep. Daarvoor moet er wel eerst gewonnen worden van Zurich.

Klinkende overwinning voor PSV

PSV scoorde er lustig op los in het begin van het seizoen tegen zwakke tegenstanders. Voor de Eindhovenaren is het tijd dat zo’n wedstrijd weer terugkomt want er lijkt een crisis op komst, zeker na de 3-0 tegen Cambuur. Gelukkig voor PSV is Zurich bijzonder slecht in vorm en wij verwachten dan ook dat PSV eindelijk weer eens laat zien hoe goed ze kunnen voetballen. De beste weddenschappen zijn: PSV wint en scoort over 1.5 goals en Gakpo scoort.

Midtjylland – Feyenoord Europa League bet tip

Feyenoord wint

Voor de tweede Europa League wedstrijd gaan we door naar Denemarken. Feyenoord gaat namelijk op bezoek bij Midtjylland. Een wedstrijd tussen de nummer één en twee van de groep. Wat met Lazio in de poule behoorlijk verrassend is.

Midtjylland verrast

Midtjylland staat tweede op doelsaldo, ze hebben één doelpunt minder dan Feyenoord. Midtjylland won verrassend genoeg met maar liefst 5-1 van Lazio, maar verloor daarvoor net zo verrassend van Sturm Graz.

Tegen Lazio speelde Midtjylland niet eens zo goed en Lazio had maar liefst 65% balbezit. Verdedigend was Midtjylland wel erg sterk, ze gaven maar twee schoten op doel weg terwijl ze zelf vanuit de counter zeven schoten op doel hadden, waarvan er dus al vijf invlogen. Dit kwam ook wel doordat Lazio een offday had. In de eigen competitie doet Midtyjlland het niet zo goed. Ze staan op een zevende plek, maar liefst negen punten achter de nummer één. Ze wonnen maar drie van de eerste elf wedstrijden.

Feyenoord gaat voor de winst

Feyenoord liet net als PSV en Ajax dit weekend punten liggen. Ze kwamen in de Eredivisie niet verder dan 1-1 tegen NEC. Dat was een van de weinige echt slechte wedstrijden van Feyenoord dit seizoen. De wedstrijd daarvoor verloren ze met 4-3 van PSV, maar ze speelden wel goed. Daarvoor wonnen ze met maar liefst 6-0 van Sturm Graz. Feyenoord heeft wel weer een overwinning nodig en ze zullen alles op alles zetten om dat te bewerkstelligen.

Wedden op favoriet Feyenoord

Met een Midtjylland dat niet goed in vorm is en dat dit weekend een pittige wedstrijd had, is Feyenoord in onze ogen favoriet. Slot laat zien dat hij zijn ploeg goed kan laten spelen én rekening kan houden met de tegenstander. Arne Slot zal ongetwijfeld weer een plan hebben en wij vertrouwen erop dat dat plan goed genoeg is voor de winst.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden op AZ – Apollon Conference League

AZ wint -1 handicap

De laatste wedstrijd voor de Nederlandse clubs deze week is AZ tegen Apollon Limassol. AZ staat eerste in de Conference League groep en Apollon is derde.

Ongeslagen AZ

AZ was de winnaar van het weekend, zij wonnen namelijk wel én namen daardoor de eerste plek in de Eredivisie over. Ze staan nu een punt voor Ajax en wat nog knapper is: ze zijn nog ongeslagen. AZ is nu al dertien wedstrijden ongeslagen, in alle competities. De ploeg speelt bij vlagen erg goed aanvallend voetbal en weet het net steeds makkelijker te vinden. Afgelopen weekend wonnen ze nog met 1-4 van FC Groningen. De week ervoor wonnen ze met 2-1 van Ajax.

Apollon Limassol niet in vorm

Apollon Limassol staat derde in de competitie van Cyprus die pas net begonnen is; ze hebben nu vijf wedstrijden gespeeld. Apollon won drie van de vijf wedstrijden en speelde twee keer gelijk.

In Europa werden ze in de Champions League voorrondes uitgeschakeld door Maccabi Haifa en daarna door Olympiacos in de Europa League voorrondes. Daardoor kwamen ze dus in de Conference League terecht waar ze met 0-0 tegen Vaduz geen goede start maakten. Apollon verloor ook nog eens met 1-3 van Dnipro-1 en in de laatste twee wedstrijden in de competitie kwamen ze beide keren niet verder dan 1-1. Limassol is dus zeker niet goed in vorm.

Gokken bij de bookmakers op winst AZ

Wij verwachten dat AZ deze wedstrijd weer gaat winnen. De fans willen wel eens een overtuigende zege in Europa en wij verwachten dat dat ook gaat gebeuren. In de Eredivisie weet AZ ze steeds makkelijker te scoren en het is tijd dat ze dat nu ook doen in de Conference League. Natuurlijk wonnen ze van Vaduz met 4-1, maar ze kwamen toen pas in minuut 81 op voorsprong. We tippen de weddenschap AZ wint -1 handicap.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top