Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtip Napoli – Ajax Champions League

Wedden op Champions League Napoli – Ajax

Ajax werd vorige week in de eigen Johan Cruijff Arena weggeblazen door Napoli. Overwintering in de Champions League lijkt daardoor ver weg, al is het technisch gezien nog altijd mogelijk. Woensdag speelt Ajax weer tegen Napoli, dit keer in uit Napels. De beste weddenschap voor de return is Napoli wint en scoort over 2.5 goals bij Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Bet tip Napoli – Ajax Champions League

Napoli wint en scoort meer dan
2.5 goals

Napoli won dit weekend wederom overtuigend in de Serie A. Dit jaar lijken ze echt een kanshebber voor de titel in Italië. Ze zijn nog altijd ongeslagen en hebben al een voorsprong van drie punten op AC Milan, al zitten Udinese en Atalanta wel dichtbij. Wil je wedden op Serie A, dan zijn Napoli en Milan de ploegen om naar te kijken.

Napoli favoriet bookmakers

Napoli speelt leuk aanvallend voetbal en scoort extreem gemakkelijk. Ze scoorden al 22 goals in negen competitiewedstrijden en in de Champions League scoorden ze al 13 keer in drie wedstrijden. Dit zijn ongekende cijfers, zeker voor Italiaanse ploegen. Vorige week was Ajax de favoriet bij de bookmakers en daar hebben we gretig gebruik van gemaakt. Deze keer is Napoli duidelijk de favoriet. Wat natuurlijk niet gek is als je de vorige wedstrijd met 6-1 hebt gewonnen.

Ajax creëert weinig

Ajax lijkt in niets meer op de ploeg van Erik Ten Hag. Ze spelen nog steeds aanvallend voetbal maar dit keer zonder een echt plan, zo lijkt het. Veel kansen creëren ze niet, het valt of staat vaak met individuele kwaliteiten.

Open huis achterin

Achterin is het regelmatig open huis, zeker in de Champions League. Tegen Napoli kreeg Ajax er zes tegen, maar dat hadden er ook tien kunnen zijn. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de wedstrijd tegen Liverpool, die met 2-1 verloren werd. Afgelopen weekend kwam Ajax 3-0 voor tegen FC Volendam, maar ze lieten Volendam toch nog terug komen tot 3-2. Omdat Veerman net een halve meter buitenspel stond werd het geen 3-3.

Wedden op goals Napoli – Ajax

Verdedigend is Ajax ontzettend zwak en we denken niet dat Schreuder ineens de oplossing heeft gevonden. Napoli voetbalt heel makkelijk en scoort er lustig op los. Wij denken daarom dat Ajax ook deze wedstrijd dik gaat verliezen. Bij Napoli hangt er een hele goede sfeer en de ploeg houdt van het voetbal dat ze spelen. Dat zie je elke wedstrijd weer. Ook al staan ze dik voor, echt gas terugnemen doen ze niet. Daarom denken we dat Napoli deze keer weer de nodige goals zal maken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top