skip to Main Content

Bet365 Sport Review

Bet365 is een van de meest populaire online bookmakers die er zijn en heeft miljoenen vaste spelers. Volgens velen is Bet365 de beste bookmaker ter wereld. Waarom? Dat komt door het totaalplaatje. Je vindt bij dit wedkantoor een énorm aantal sporten om op te wedden, de site werkt op alle fronten uitstekend, de odds zijn prima en ze zijn met hun innovaties de concurrentie altijd een stap voor. Bet365 is een zeer complete allround bookmaker en geldt helemaal wat betreft in-play betting als de place to be!

Dit zijn maar een paar van de vele pluspunten. Lees in deze bookmaker Bet365 review waarom een account bij deze goksite (als ze straks in Nederland een vergunning hebben) zeker niet mag ontbreken!

Bookmaker Bet365 bestaat sinds 2000 en is alleen op internet te vinden. Geen fysieke wedkantoren dus. Het bedrijf heeft momenteel licenties in het Verenigd Koninkrijke en Gibraltar en won meerdere malen awards voor o.a. Best Sports Betting Operator en beste In-Play Sports Operator.

Meer dan 40 sporten om op te gokken en nergens meer wedopties! En hoe meer sporten en opties een bookmaker aanbiedt des te makkelijker het wordt om value bets te vinden…

Plaats je veel live bets? Gebruik dan de multi-view functie. Hiermee kun je snel en eenvoudig je selecties in de gaten houden.

Bet365 Review

Beoordeling bookmaker Bet365 website

De Bet365 website (in prettig groen, grijs en geel) is zeer gebruiksvriendelijk. Geen schreeuwende promo’s midden in beeld die de aandacht afleiden, maar gewoon een prima overzichtelijk sportsbook waar je aan de linkerkant van je scherm alle sporten op een rij ziet en je snel vindt wat je zoekt. De site werkt gesmeerd en zit bomvol mogelijkheden zonder overvol en traag te worden.

Ook op mobiel is het prettig navigeren. En dan is er ook nog de Bet365 app – die erg lijkt op de mobiele site.

Aanbod sportweddenschappen Bet365

Je moet ontzettend goed je best doen om een bookmaker te vinden die een groter aanbod heeft. Uiteraard kun je er volop terecht voor voetbalweddenschappen (met doorgaans wel 50 wedopties per wedstrijd), tennis, darts enzovoorts. Maar bij Bet365 kun je bijvoorbeeld ook wedden op schaatsen (dat kan bijna nergens anders) en zijn er goede markten voor e-sports, Amerikaanse sporten (NBA, NHL en NFL), volleybal, badminton etc.

Maar vooral indrukwekkend is het voetbal wedden bij Bet365. Je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben de league die je zoekt. Op vrijwel alle divisies van de Europese competities kun je wedden. En zelfs op minor leagues uit bijvoorbeeld Vietnam, Iran of Koeweit kun je gokken.

Wedopties

En voor al die sporten waar je op kan inzetten, biedt Bet365 ook nog eens een hele rits aan markten. Natuurlijk kun je winnaars voorspellen, gokken met Asian Handicaps, goals voorspellen en dat soort gangbare weddenschappen maar deze online bookmaker gaat (veel) verder dan zijn collega’s. Zo kun je voorafgaande een wedstrijd voorspellen wie een penalty gaat missen, welke ploeg de nul weet te houden etc.

In-play betting bij Bet365

En in-play betting bij Bet365 is helemaal top! Op bijna alle aangeboden sporten kun je live wedden en bovendien kun je heel veel van die matches live stream volgen (mits er geen geo-blokkade op zit) en krijg je er uitgebreide statistieken bij. Voor de grotere wedstrijden zijn er zelfs weddenschappen die je alleen maar live kunt plaatsen. Bet365 biedt in vergelijking met andere bookmakers de meeste opties voor live betting van allemaal. Je kan bijvoorbeeld inzetten op wie de eerstvolgende kaart krijgt of op welke wijze de eerstvolgende goal gescoord zal worden. Er zijn zelfs markten waar je voorspellingen voor de komende 20 of 30 minuten kunt doen.

Functionaliteit goksite

De functionaliteit van de Bet365 website is uitstekend. Ook al ben je met meerdere dingen tegelijk bezig, je kunt steeds goed overzicht houden en makkelijk heen en weer springen tussen je wedstrijden, streams etc. Op de bet slip kun je je live bets goed volgen en weddenschappen die voor cash out in aanmerking komen worden onderaan in beeld gebracht. Het algehele systeem werkt erg goed.

Klein minpuntje is wel dat op de bet slip niet de potentiële uitbetaling van multi bets getoond wordt maar alleen de winst. Dat kan soms lastig rekenen zijn als je een grote combi speelt met hoge odds. Overigens kun je bij Bet365 ‘slechts’ 14 selecties in een combi kwijt en dat is in vergelijking met andere bookmakers wat weinig. Meestal kun je, zoals bij bijvoorbeeld Unibet, 20 selecties in een combi bet kwijt.

Bookmaker Bet365 odds

De odds van Bet365 zijn royaal en concurrerend. Wed je regelmatig op sport dan krijg over het geheel genomen een prima waarde. Ben je iemand die zo nu en dan inzet op grote events dan zou je tijdelijk best ergens anders betere odds kunnen vinden, maar de Bet365 quoteringen zijn (vooral voor voetbal) jaarrond van een hoog niveau – zowel live als pre-match quoteringen.

Lage minimale inzet

Je kan trouwens bij Bet365 gokken vanaf 10 cent en dat is extreem laag. Je zal dat niet zo gauw doen bij picks met lage odds, maar aan de andere kant kun je je geld wel spreiden over verschillende weddenschappen en uiteindelijk veel geld winnen. En verlies je een weddenschap dan loop je minder risico ineens een groot bedrag kwijt te zijn. Voor degenen die ergens willen spelen met een lage inzet is bookmaker Bet365 een goede keuze.

Klantenservice Bet365 Sport

Je kunt een uitgebreide (en bruikbare) help en FAQ sectie raadplegen waar je hoogstwaarschijnlijk het antwoord op je vraag vindt. Heb je toch iemand nodig voor iets specifieks dan kun je de Bet365 klantenservice bereiken via live chat, e-mail of telefoon. De live chat is 24/7 bemand en je wordt er uitstekend geholpen. De medewerkers zijn deskundig, efficiënt, beleefd en erg vriendelijk. Overigens staat Bet365 erom bekend dat eventuele problemen eerlijk en redelijk opgelost worden.

Privacy, veiligheid en licenties

Bet365 is alleen actief in landen waar ze de nodige vergunningen hebben. En daarmee hangt samen dat ze worden geacht attent te zijn op eventueel problematisch gokgedrag – ze moeten er veel aan doen om gokverslaving te voorkomen. Achter de schermen zijn er processen gaande die patronen van onverantwoord gokgedrag opmerken en als dat nodig is grijpt Bet365 in.

Op de website van Bet365 kunnen spelers zelf ook zaken als stortingslimieten en inzetlimieten zelf instellen. Bovendien kun je voor een bepaalde tijd je account blokkeren.

Veilig wedden op sport bij Bet365

Alle data van en naar Bet365 is versleuteld om persoonlijke- en bankgegevens te beschermen. Bet365 is aangesloten bij de European Sports and Security Association (ESSA) voor veilig en eerlijk spel. Mochten er onenigheden ontstaan over uitkomsten van sportweddenschappen dan is er de Independent Betting Adjudication Service (IBAS) waar spelers terecht kunnen indien ze er met de geschillencommissie van de bookie er niet uitkomen.

Conclusie beoordeling Bet365 Sport

Wat ons betreft is Bet365 klasse. Dit is dé allround bookmaker in Europa. Je kunt er op ongelooflijk veel sporten (live) wedden en het aantal wedopties is heel groot. Daarbij is deze bookmaker zeer innovatief en is het continu bezig met ontwikkeling en/of verbetering.

Ga je bookmakers vergelijken dan zal Bet365 negen van de tien als beste uit de bus komen. Ze zijn gewoonweg groter en beter dan de meeste andere goksites. Bovendien werkt de boel op desktop en mobiel prima – het is allemaal zeer functioneel.

Pluspunten Bet365 Sport

  • Mega aanbod (in-play) sportweddenschappen
  • Lage minimale inzet (0.10) + lage minimale storting op account (€5)
  • Duizenden live streams per jaar voor tal van sporten en uitgebreide statistieken
  • Cash out mogelijk voor vele markten
  • Prima klantenservice

Minpunten

  • In vergelijking met andere bookies zouden de Bet365 bonussen wat guller kunnen
  • Cash out aanbod kan beter
  • Bet365 kan soms wel wat snel overgaan tot het beperken van je inzetten als je veel wint.
  • Doorgaans kun je bij bookmakers 20 picks in een accumulator kwijt, bij Bet365 zijn dit er maximaal 14

Tot slot

Bet365 Sport streeft duidelijk naar compleetheid en lijkt daar ook wonderwel in te slagen. Ruim veertig sportcategorieën worden aangeboden, inclusief de vaste gasten als darten, voetbal, tennis, golf en Formule 1. Maar ook liefhebbers van de iets minder grote sporten kunnen hun lol op: handbal, volleybal, snooker, squash en tafeltennis zijn ook present. En, interessant voor Nederlanders, Bet365 is een van de weinige bookmakers die ook zo af en toe weddenschappen aanbieden op schaatsen. Met name bij de belangrijke toernooien zoals WK’s en de Olympische Spelen.

Ook binnen de sporten zelf zijn de markten enorm uitgebreid. Binnen de sectie gokken op voetbal is er een uitputtend aanbod aan competities, inclusief de wat lagere divisies.

Dan is er eveneens een grote diversiteit aan wedopties per evenement. Met name bij wedstrijden in de Engelse Premier League is deze bookie erg creatief met het bedenken van weddenschappen.

De website van Bet365 wordt gerund door Hillside (New Media Malta) Plc, een bedrijf gevestigd op Malta en aldaar geregistreerd onder nummer C66039. Hillside heeft van de Maltezer kanspelautoriteiten onder nummer MGA/B2C/532/2018 een vergunning verkregen om kansspelen op afstand te mogen aanbieden. Vooralsnog is het ze vanwege de Nederlandse wetgeving niet toegestaan online kansspelen in Nederland aan te bieden.

Back To Top