Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De Bet365 bet builder is een geweldige tool om zelf weddenschappen samen te stellen. Met de ‘stapelaar’ creëer je bij Bet365 de voor jou perfecte weddenschap en krijg je vervolgens een nieuwe daarbij behorende quotering. De bet builder is bij heel wat sporten te gebruiken. We gaan je uitleggen hoe het werkt.

Ben je een nieuwe speler? Inschrijven kan bij Bet365.nl of via deze adverventie ⤵

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedden met de Bet365 bet builder

De meest populaire sport om op te wedden bij Bet365 (en andere bookmakers) is voetbal, geen enkele sport heeft zoveel betting mogelijkheden. Er zijn per wedstrijd tientallen markten, variërend van het voorspellen van de winnaar tot het aantal schoten op doel van een bepaalde speler en van het voorspellen dat beide teams scoren tot het aantal corners.

Bets combineren binnen 1 wedstrijd

Normaal gesproken kies je met het wedden op sport één bepaalde markt en zet je daarop in. Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk om binnen 1 wedstrijd voorspellingen te combineren. Was een combinatie maken voorheen alleen mogelijk met picks uit verschillende wedstrijden, met de komst van de Bet365 bet builder kan dat nu ook binnen één en hetzelfde duel.

Wil je bijvoorbeeld winst Ajax voorspellen, een doelpunt van hun beste spits en meer dan 2.5 goals, dan kan dat dus met de Bet365 voetbal bet builder. Het wedtype is bij voetbalgokkers erg geliefd, niet in de laatste plaats vanwege de geweldige opties die er voorhanden zijn.

Wat is er met de Bet365 bet builder mogelijk?

Met de bet builder kun je naar eigen inzicht een weddenschap creëren voor alle duels. De voornaamste markten (zoals wedstrijdwinnaars, beide teams scoren, eerste doelpuntenmakers en noem maar op) zijn altijd beschikbaar en bij grotere wedstrijden is de keuze nog ruimer. Dan zitten opties als spelers en vrije schoppen e.d. ook in het Bet365.nl assortiment.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Speler scoort
 • Speler – schoten op doel
 • Resultaat
 • Beide Teams Scoren
 • Dubbele Kans
 • Doelpuntentotaal
 • Rust/volledige speeltijd
 • Stand
 • Helft met meeste doelpunten
 • Team specials
 • Doelpuntenmakers per team
 • Winstmarge
 • Even/oneven goals

En dan kun je bij ‘speler scoort’ zelfs nog multiscorers en de manier van scoren voorspellen.

Hoe meer selecties, hoe hoger de odd

Alle quoteringen worden met elkaar vermenigvuldigd, dus iedere weddenschap die je aan een bet builder toevoegt zorgt ervoor dat de odds veranderen.

Je kan heel wat selecties aan een Bet365 bet builder toevoegen maar uiteindelijk ga je slechts 1 weddenschap aan, net als bij een combi bet. Om de weddenschap te winnen moeten alle voorspellingen juist zijn, dus dat brengt wel een risico met zich mee. Eén foute voorspelling en je hele gecreëerde weddenschap ligt aan gruzelementen, wees je daarvan bewust.

Je kan overigens ook diverse bet builders in een combinatie weddenschap opnemen. Heb je bijvoorbeeld een Feyenoord weddenschap en een PSV weddenschap met de bet builder gebouwd, dan kun je die als een bet builder dubbel plaatsen.

Een Bet365 bet builder maken

Hoe je een bet builder samenstelt? Ga naar de wedstrijd van je keuze en klik op ‘creëer’ in de menubalk. Alle weddenschappen die voor die bepaalde wedstrijd te combineren zijn bij Bet365 verschijnen in beeld. Klik op de selecties van je keuze en voeg ze toe aan je wedcoupon. Vervolgens bepaal je je inzet en je bevestigt. Dus op een rij:

 • Bij Bet365.nl inloggen op je account
 • Ga naar de sport van je keuze en kies een wedstrijd
 • Klik op ‘creëer’ in de balk
 • Voeg de gewenste selecties aan je weddenschap toe
 • Geef je inzet aan en plaats de weddenschap

Je kan je weddenschap altijd nog bekijken in je persoonlijke overzicht.

Enkele opmerkingen:

 • Per team kun je niet meer dan 6 spelers voor doelpuntenmarkten selecteren
 • Edit Bet is niet beschikbaar
 • Bet builders kun je niet opnemen in Banker bets
 • Wordt een markt binnen je bet builder door Bet365 ongeldig verklaard, dan is je hele weddenschap ongeldig

De exacte regels zijn op de Bet365 website eenvoudig te vinden.

Tot slot

Voor andere sporten werkt de Bet 365 bet builder precies hetzelfde. Neem bijvoorbeeld tennis, een sport met dag en nacht wel ergens een wedstrijd (die negen van de tien keer live te volgen zijn op de Bet365 Live Streams). Ook hier zijn heel wat opties. Denk aan set betting, het voorspellen van het aantal games, wie wint in straight sets, wie de eerste set wint enzovoorts. En ook hier geldt: hoe groter de wedstrijd, hoe meer mogelijkheden er in de tennis bet builder verschijnen. In Grand Slam toernooien wordt in de mogelijkheden dus wat ruimer voorzien dan in een minder belangrijk toernooi.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top