Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen en wedtips laatste speelronde Eredivisie

Voetbal wedtips midweekse speelronde Eredivisie | Voordat de winterstop begint komen deze week alle Eredivisie clubs nog een keer in actie. De beste weddenschappen zijn: Vitesse wint -1 handicap, Feyenoord verliest niet van Heerenveen + maximaal 2 goals en FC Twente wint van Utrecht. Lees de voorbeschouwing voor de achtergronden bij deze voetbal voorspellingen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voetbal voorspellingen Eredivisie: Vitesse – PEC

We beginnen met Eredivisie wedden tips voor de wedstrijd Vitesse tegen PEC Zwolle. De Arnhemmers kennen een geweldig seizoen, zeker Europees, terwijl PEC een dramatisch seizoen beleeft. Ze staan laatste en hebben nog maar zes punten bij elkaar gesprokkeld.

Vitesse presteert

Vitesse gaat zeer waarschijnlijk overwinteren in de Conference League, mede doordat Tottenham de laatste wedstrijd niet kon spelen. In de Eredivisie staan ze op een keurige vijfde plek, met maar zes punten achter op de nummer drie Feyenoord. Vitesse is al vier wedstrijden op rij ongeslagen en ze wisten er daarvan twee te winnen. In die vier duels scoorden ze maar liefst tien keer en kregen ze drie goals tegen. Afgelopen weekend werd het 2-2 tegen Sparta, mede door een falende scheidsrechter.

Drama bij PEC

PEC Zwolle heeft een heel zwaar seizoen. Al twee maanden weten ze geen wedstrijd meer te winnen. Ze speelden tegen RKC en Groningen gelijk, maar de andere zeven wedstrijden wonnen ze niet. Verdedigend is PEC Zwolle niet stabiel en aanvallend is het uiterst zwak. Ze hebben nog maar negen goals gemaakt in zeventien wedstrijden. Afgelopen weekend verloor PEC met 1-3 van FC Twente.

Wedden op dikke winst Vitesse

Wij voorspellen een grote overwinning van Vitesse. De ploeg is met spelers als Openda, Darfalou en Bero aanvallend erg goed. We verwachten niet dat PEC genoeg kwaliteiten heeft om iets tegen over Vitesse te zetten. We gaan inzetten met een handicap voor een hogere notering: Vitesse wint -1 handicap.

Tips wedden op sc Heerenveen – Feyenoord

Op woensdag gaan we wedden op Feyenoord. De Rotterdammers staan derde en doen het dit seizoen in de Eredivisie erg goed, Heerenveen kent wederom een redelijk saai seizoen.

Saai seizoen Heerenveen

Heerenveen won afgelopen weekend de Friese derby tegen Cambuur, een zeldzaam hoogtepuntje. Ze staan namelijk negende, spelen weinig leuk voetbal en winnen maar af en toe. In wedstrijden van Heerenveen ontstaan eigenlijk nooit veel doelpunten. Ze wonnen dit seizoen nog geen een keer met meer dan één goal verschil, maar verloren ook maar drie keer met meer dan één goal verschil.

Feyenoord wil wat laten zien

Feyenoord verloor afgelopen weekend De Klassieker met 0-2. Het was een weinig verheffende wedstrijd, waarbij Feyenoord uiteindelijk de meeste fouten maakte. Het was zeker niet zo dat Ajax veel beter was, maar Feyenoord was het meest ongelukkig.

De week ervoor speelden de Rotterdammers met 1-1 gelijk tegen FC Groningen, dus moet er wat gebeuren. Feyenoord zal deze laatste wedstrijd willen laten zien dat ze wel degelijk mee kunnen met Ajax en PSV. De laatste wedstrijden gaat het wel moeizamer bij Feyenoord. Ze vlogen eruit tegen Twente in de beker, terwijl ze daarvoor nog knap wonnen van Maccabi Haifa, dik wonnen van Fortuna en wonnen van Heracles.

Inzetten op minimale winst

Wij verwachten dat Feyenoord gaat winnen, maar dat het een moeizame wedstrijd gaat worden. sc Heerenveen verdedigt goed en geeft weinig weg. Feyenoord heeft moeite met het creëren van kansen de laatste weken. Daarnaast lijkt de ploeg wat vermoeid en toe aan de winterstop.

Daarom voorspellen wij dat Feyenoord een minimale overwinning gaat boeken. De beste weddenschap wat ons betreft is de combi: X1 Feyenoord + Onder 2.5 goals voor 2.41. Je wint de bet indien Feyenoord gelijkspeelt of wint en er in de wedstrijd niet meer dan twee doelpunten worden gescoord.

FC Utrecht – FC Twente

De laatste wedstrijd voor het wedden op Eredivisie deze week is FC Utrecht tegen FC Twente. Een wedstrijd tussen twee clubs in de subtop.

Utrecht lijkt toe aan winterstop

FC Utrecht staat op een zevende plaats en lijkt ook dit seizoen wederom niet de top drie aan te kunnen vallen. Het seizoen begon sterk, maar van de laatste zes wedstrijden wonnen ze er maar één. Daardoor is Utrecht behoorlijk afgezakt op de ranglijst. Vorige week vlogen ze ook nog eens uit de beker door in de verlenging te verliezen van NAC Breda. Afgelopen weekend speelden ze met 2-2 gelijk tegen Fortuna. Al met al lijkt FC Utrecht wel toe aan de winterstop om de goede vorm van het begin van het seizoen terug te vinden.

Twente in goede vorm

FC Twente lijkt juist niet naar de winterstop te willen gaan want die worden steeds beter. De resultaten waren al langer prima en het spel wordt de laatste weken ook steeds leuker. De Tukkers staat op een vierde plaats. Erg knap gezien de tiende plaats vorig seizoen. Ze zijn nu al zes wedstrijden op rij ongeslagen waarvan ze er vijf wonnen. Alleen tegen Feyenoord werd met 0-0 gelijk gespeeld. Twente scoorde acht goals in de laatste vijf wedstrijden en kreeg er maar drie tegen.

Beste weddenschap: winst FC Twente

Bookmaker Bet365 ziet Utrecht als de favoriet, maar wij durven wel een gokje aan op FC Twente. Zij zijn duidelijk beter in vorm, staan ook nog eens hoger op de ranglijst. En het feit dat ze uit spelen maakt op het moment natuurlijk niet uit. Als beide ploegen hun niveau van de laatste weken halen, dan is FC Twente echt de favoriet. We gaan gokken op winst Twente.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top