Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Feyenoord voorspellingen

Op deze pagina alles over wedden op Feyenoord: tips voor de beste voorspellingen, de bookmakers en wat nog meer bij wedden op Eredivisie voetbal komt kijken. Inzetten op wedstrijden van Feyenoord kan met name interessant zijn als de club middenmoters treft, er worden dan regelmatig door 010 punten gemorst… Lees verder voor meer informatie en tips voor de beste Feyenoord weddenschappen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.


Het verschil tussen uit en thuis is door de jaren heen groot gebleken. Het Legioen kan met recht de twaalfde man genoemd worden en dat is zeker iets om te onthouden bij het wedden op Feyenoord! In thuiswedstrijden zijn de Rotterdammers vaak onverzettelijk en als het publiek achter ze staat is er bijna geen ploeg die van De Trots van Zuid kan winnen.

Feyenoord bookmakers

Voor al je Feyenoord voorspellingen kun je terecht bij online bookmakers:

  1. Maak een Unibet.nl account aan en stort er wat speelgeld op
  2. Kies bij de sporten voor Eredivisie voetbal of tik de club in het zoekvenster in
  3. Kies je Feyenoord weddenschap en zet in
  4. Eenmaal je bet geplaatst, dan is het afwachten maar… Bij een goede Feyenoord voorspelling wordt het gewonnen geld vrijwel direct op je account worden bijgeschreven.
#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Feyenoord odds

Wat je wint met een Feyenoord weddenschap hangt af van de odds, oftewel de noteringen. Het zijn de prijskaartjes die door de bookies aan elke bet gekoppeld worden. Zie je bij het gokken op Feyenoord bijvoorbeeld 1.70 staan op de eerste goal in een wedstrijd, dan krijg je 1.70 x je inzet terug indien de Rotterdammers inderdaad het eerste doelpunt in de wedstrijd scoren.

Iedere bookmaker bepaalt zijn eigen noteringen. Shop dus wat rond en kijk waar je de beste Feyenoord odds kan krijgen. Een goede voorspelling kan bij de ene goksite meer opleveren dan bij een ander. Heb je meer dan één bookmakersaccount dan kun je per wedstrijd makkelijk vergelijken en inzetten bij de Feyenoord bookmaker met op dat moment de beste odds.

Wedden op Feyenoord

Feyenoord wordt bij de bookmakers, net als de andere top 3 clubs, nog steeds in vrijwel elke wedstrijd als favoriet gezien. Dat is natuurlijk ook niet gek, want ten opzichte van de meeste Eredivisie clubs hebben ze een veel hoger budget en daarom normaal gesproken ook een beter team.

Tip Feyenoord wedden

De odds voor een simpele 1X2 weddenschap (winst, gelijk, verlies) zullen bij de goksites dan ook meestal niet erg hoog zijn, maar toch is er voor het wedden op Feyenoord vaak wel value te vinden – een weddenschap die door de bookmakers in verhouding nogal hoog aangeprezen staat.

Feyenoord laat bijvoorbeeld over het algemeen vaker dan Ajax en PSV punten liggen tegen middenmoters. Je kan zeker in uitwedstrijden best eens gokken op winst voor de tegenstander. Houdt hierbij natuurlijk wel rekening met de vorm van beide ploegen op het moment. Feyenoord wint over het algemeen wel van de degradatiekandidaten, maar met ploegen als FC Groningen, FC Utrecht en Vitesse hebben ze het toch vaak lastig.

Gokken op Feyenoord: kaarten in de Kuip

Feyenoord wordt gezien als een echte volksclub. De supporters zijn nog steeds vooral van het harde werken (niet lullen maar poetsen) en mooi voetballen hoeft niet per se. Er moet vooral geknokt worden en er wordt nooit opgegeven. Dit is ook iets om rekening mee te houden tijdens het wedden op Feyenoord. De selectie bestaat vaak uit harde spelers die naast hard werken ook houden van een harde tackle.

Stevige tackles thuis

Als Feyenoord thuis speelt worden dat soort spelers nogal eens nog harder. Het publiek houdt er ook wel van als er een stevige tackle wordt ingezet en er een tegenstander door de lucht vliegt. Als we kijken naar de ranglijst allertijden in de Eredivisie qua gele kaarten, zien we de Rotterdammers terug op een vierde plek. Alleen FC Utrecht komt daar nog flink bovenuit en ook Vitesse en Groningen hebben meer kaarten gepakt.

De beste Feyenoord weddenschappen

Sinds er in het voetbal statistieken worden bijgehouden heeft Feyenoord alleen tegen Ajax geen positieve balans qua winstpartijen in eigen huis. Tegen Ajax werd maar 30% van alle thuiswedstrijden in de Eredivisie gewonnen, bij alle andere clubs is dat 50% of meer. Een erg knappe statistiek die je bij bijna geen enkele andere Eredivisieclub ziet.

Thuis met het Legioen favoriet

Dit is natuurlijk iets om bij het wedden op Feyenoord rekening mee te houden. De ploeg krijgt een boost van zijn supporters en zal in Rotterdam altijd in het voordeel zijn en een stuk moeilijker te verslaan. Zie je dus bij de bookmakers een mooie notering op een thuisoverwinning maar twijfel je nog een beetje, denk dan even terug aan deze statistiek. Of overweeg een Double Chance weddenschap, dan spreid je je kansen door bijvoorbeeld een inzet op winst of gelijk.

Corners voorspellen

Een aanvallende ploeg met veel balbezit betekent meestal ook heel wat corners. Doordat er veel druk op de defensie van de tegenstander ontstaat zal het gebeuren dat er vaak vrije trappen of hoekschoppen voorkomen. Check hoe het zit met de verdediging van de tegenstander en kijk hoe de bookmakers de weddenschappen op corners hebben geprijsd.

Meer opties wedden op Feyenoord

De bovenstaande voetbal bets zijn maar een greep uit de Feyenoord voorspellingen die je bij de bookmakers kunt doen. Net zoals dat geldt voor bijvoorbeeld het wedden op Ajax of andere clubs, kun je ook bij wedstrijden van Feyenoord inzetten op goals, exacte uitslagen, doelpuntenmakers enzovoorts. De mogelijkheden zijn talrijk en bovendien zijn de meeste picks te combineren in een zogenaamde Bet Builder.

Met een Bet Builder kun je verschillende weddenschappen samenvoegen waardoor er 1 nieuwe bet met 1 nieuwe totale notering ontstaat. Deze optie is voor het gokken op Feyenoord met name interessant als de noteringen van losse weddenschappen aan de lage kant zijn. Door te combineren wordt de nieuwe odd hoger omdat alle quoteringen met elkaar vermenigvuldigd worden. Om zo’n weddenschap te winnen moeten wel alle onderdelen goed zijn.

Feyenoord wedden

Feyenoord achtergronden

Van oudsher is Feyenoord samen met PSV en Ajax een van de top drie clubs in Nederland. De laatste jaren kan er helaas amper gesproken worden van een top drie en lijkt het meer een top twee. Dan hebben we het natuurlijk vooral over de prestaties op het veld.

Qua aanhang is het absoluut een topclub. Uit onderzoek blijkt dat Feyenoord maar liefst rond de twee miljoen fans heeft, daarmee is het de tweede club van Nederland. Ajax heeft namelijk 4,4 miljoen fans en PSV rond de 1 miljoen. In dit bewuste onderzoek werd gevraagd naar iemands favoriete club, hier kon men twee opties geven. Heel globaal dus, maar het laat wel zien hoe groot de club is. Daarnaast staat Feyenoord zoals we al eerder zeiden ook bekend om het fanatisme van de achterban, het Legioen.

Hondstrouw

Woorden als hondstrouw worden vaak gebruikt en niet zonder reden. Na de uiterst verrassende en teleurstellende 10-0 nederlaag tegen PSV in 2010 liet het publiek haar trouw zien. In de eerstvolgende wedstrijd zat de Kuip bomvol en uitte het publiek massaal zijn steun voor de ploeg en de liefde voor de club. Bij elke andere club in Nederland zou er een fluitconcert zijn geweest of misschien wel een boycot. Maar niet bij Feyenoord.

Begroting

Ondanks dat ze dus een grotere aanhang hebben dan PSV ligt het financieel en sportief wel ver achter op de Eindhovenaren (om over Ajax nog maar te zwijgen). Feyenoord werkt op het moment van schrijven met een begroting van 68 miljoen euro, terwijl PSV met maar liefst tien miljoen meer werkt. Ajax heeft zelfs een begroting van 110 miljoen euro.

Spelers verkopen en goedkoop aantrekken

De financiële situatie bij Feyenoord is al jarenlang behoorlijk treurig. Elk seizoen moet er creatief rondgekeken worden naar spelers. Om financieel niet helemaal kopje onder te gaan moet er ook vrijwel elk seizoen een grote verkoop plaatsvinden. De laatste jaren haalt Feyenoord vaak gratis spelers op of goedkope spelers uit de Eredivisie. Echter lijkt goedkoop ook in deze situatie vaak weer duurkoop. Spelers die het okay tot goed doen in de Eredivisie zijn vaak toch niet goed genoeg om de club echt verder te helpen.

Feyenoord City: een boost voor de club

Om de begroting op te kunnen krikken is Feyenoord al jarenlang bezig met een plan voor een nieuw stadion. Er is al heel wat gezegd en geschreven over Feyenoord City, zoals het plan rondom het nieuwe stadion heet. Een nieuw stadion betekent een flinke financiële injectie voor de club. Volgens verschillende berekeningen en plannen kan Feyenoord vanaf het eerste seizoen in het nieuwe voetbalstadion al zeven tot acht miljoen euro extra verdienen.

Nieuwe directie

Naast Feyenoord City heeft de club zelf ook al het nodige gedaan om aan te klampen bij Ajax en PSV. Zo is de directie veranderd en met name de komst van technisch directeur Frank Arnesen lijkt een goede zet te zijn geweest. Arnesen heeft jarenlange ervaring bij verschillende topclubs en lijkt een oog voor talent te hebben. Hij was onder andere technisch directeur van Tottenham, Chelsea, Anderlecht een eerder ook al in Nederland bij PSV.

Wedden op Feyenoord: terug aan de top

Een goede technisch directeur is een must, zeker als je met minder geld werkt dan je concurrenten. Naast Arnesen is de komst van Arne Slot ook een teken dat de club echt een plan heeft. Arne Slot wordt niet voor niets gezien als kroonprins van het Nederlands trainersgilde. Slot heeft bij AZ een topploeg neergezet dat attractief voetbal speelt en mee kan doen met de topclubs in Nederland. Daarnaast heeft Slot een goed oog voor de jeugd. Wat essentieel gaat zijn voor de terugkeer van Feyenoord naar de top.

Jeugdopleiding Feyenoord

De jeugdopleiding van Feyenoord werd jaren gezien als de top van Nederland. Tussen 2010 en 2014 won Feyenoord Academy vijf keer op rij de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding voetbal. Ze leidden toen spelers als Wijnaldum en De Vrij op die uiteindelijk de absolute top hebben behaald.

De laatste jaren is er wat minder sprake van absolute toptalenten uit de opleiding maar de nieuwe directie heeft aangegeven dat de jeugd weer belangrijker moet worden. De komst van Arne Slot heeft daar ongetwijfeld mee te maken. Slots voorganger, Dick Advocaat, stond niet bepaald bekend om het inpassen van jeugdspelers. Toch heeft Feyenoord de laatste jaren regelmatig een hele rits jongelingen in de basis. Spelers als Malacia, Kokcu en Geertruida zijn sterkhouders en lijken een grote toekomst te hebben.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Veelgestelde vragen

Wedden op wedstrijden van Feyenoord kan bij alle online bookmakers met een vergunning van Kansspelautoriteit. Een account aanmaken kan via deze website.

Op Unibet.nl vind je de Feyenoord noteringen voor de eerstvolgende wedstrijden en de lange termijn voorspellingen. Wat de kansen van Feyenoord zijn om de competitie te winnen of om in de top 4 te eindigen, vind je op de Eredivisie wedden hoofdpagina.

Thuis in de Kuip wordt er geregeld hard gespeeld en wil Feyenoord nog wel eens kaarten pakken. Houd ook wedstrijden tegen middenmoters in de gaten en vergeet niet de boost die de ploeg van het Legioen krijgt. In dat laatste geval kan het Double Chance wedtype interessant zijn.

Back To Top