Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voor het wedden tijdens kerst op Premier League voetbal

Wedtips Premier League voetbal wedden tijdens kerst

Voor Engelse voetbalclubs (en het wedden op Premier League) is de drukte rond kerst aangebroken. In de periode tussen Boxing Day en het einde van het jaar kunnen er in de Engelse competitie heel veel punten gewonnen of verloren worden. Wie zijn de grote kanshebbers op tweede kerstdag in de Premier League?

De beste weddenschappen zijn winst Tottenham en Both Teams to Score voor de wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea. Check onderstaand de voorbeschouwing bij onze voorspellingen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Boxing Day: tips wedden Aston Villa – Chelsea

Zondag 26 december 18.30 uur | Aston Villa heeft zijn vorige wedstrijd netjes met 0-2 gewonnen van Norwich. Dat was belangrijk, want zo kunnen The Villans aanhaken bij de top 10 van de Premier League. De club staat nu keurig op de tiende plek met 22 punten. Het verschil met de nummer tien en zes bedraagt momenteel maar 5 punten. Er is dus van alles mogelijk als je naar boven kijkt. Als je naar onderen kijkt is er natuurlijk ook van alles mogelijk, want in deze drukke kerstperiode kun je ook meteen een aantal plaatsen zakken.

Chelsea heeft punten laten liggen

Het begint erop te lijken dat de strijd om het kampioenschap gaat tussen Chelsea, Liverpool en City. Chelsea kende een perfecte start van het seizoen en dat zag je ook aan de statistieken. Ze bleven maar winnen en stonden ook bovenaan de Engelse competitie, helemaal los van alle andere ploegen. Chelsea heeft in de afgelopen wedstrijden echter kostbare punten laten liggen en Manchester City heeft goed kunnen inlopen.

Weer wedstrijden winnen

In de laatste twee wedstrijden kon er, mede door corona, op verschillende spelers geen beroep worden gedaan. Toch moest Chelsea aan de bak en werden er punten verspeeld. Van de laatste vijf wedstrijd wisten ze er maar één te winnen en werd er maar liefst drie keer gelijkgespeeld. Eén wedstrijd werd dus verloren. Dat is natuurlijk geen schande, maar je ziet dat het al funest kan zijn als je zelfs veel gelijkspeelt. Chelsea zal weer wedstrijden moeten winnen en ik ben er vast van overtuigd dat ze dit kunnen. Ze hebben immers een toptrainer en een topploeg.

Beste weddenschap Aston Villa – Chelsea

Als je kijkt naar de statistieken dan zie je dat Aston Villa nagenoeg altijd scoort in thuiswedstrijden. Ik denk dat ze het Chelsea behoorlijk moeilijk kunnen maken. Chelsea zal moeten winnen om de vorm terug te kunnen krijgen. Ik geloof ook dat Chelsea deze wedstrijd gaat scoren. Ik vind het dan ook behoorlijk verrassend dat we de bet Beide Teams Scoren voor een hoge odd kunnen krijgen. Deze weddenschap moeten we niet laten liggen en is een must play voor deze wedstrijd.

Voetbal gokken kerst: Tottenham – Crystal Palace

Tweede kerstdag 16.00 uur | Tottenham Hotspur mag het zondag opnemen tegen Crystal Palace en tegen die ploeg is er altijd werk aan de winkel. Voetballend zijn ze niet slecht en hebben ze best wel kwaliteit in huis, maar ze kunnen vaak het verschil niet maken.

In uitwedstrijden heeft Crystal Palace het vaak bijzonder lastig en weten ze weinig wedstrijden te winnen. Tottenham is dan ook een behoorlijk moeilijke tegenstander. Voor de rest staat Crystal Palace op de 11e plek op de Premier League ranglijst en daar mogen ze voor nu best trots op zijn.

Spurs mogen niet verliezen

Tottenham heeft met Conte een toptrainer in huis gehaald en hij is op dit moment de juiste man om Tottenham weer op de rit te krijgen. Dat is Mourinho totaal niet gelukt en het ziet er naar uit dat zijn opvolger het wel voor elkaar krijgt.

De Spurs hebben behoorlijk goed spelersmateriaal, maar vaak lijkt het wel of de spelers helemaal uitgeblust zijn terwijl dit helemaal niet kan. Dit seizoen is het aanvoerder Harry Kane die het laat afweten. Hij is totaal niet in vorm en scoort weinig doelpunten. Normaal doet Kane mee voor de topscorers titel en is hij goed voor ongeveer 25 doelpunten. Dit telt natuurlijk ook zwaar mee voor de Londense ploeg. Deze wedstrijd mag Tottenham niet verliezen.

Must play weddenschap bookmakers

Tottenham heeft in de laatste wedstrijd punten afgesnoept van Liverpool en dat was een zeer knappe prestatie. Ik denk dat nu er tegen Crystal Palace gespeeld moet worden, ze zeker kunnen winnen. Crystal Palace mag blij zijn als ze met één punt terug naar huis gaan. De Premier League bet die er bij de bookmakers voor mij uitspringt is Tottenham Winst. Een thuiswedstrijd voor de Spurs en dan winst met behoorlijke odds tegen een middenmoter is een must play.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top