skip to Main Content

Al eens gedacht aan het doen van Formule 1 voorspellingen? Naar F1 kijken is al spannend, maar een Grand Prix race wordt nog spannender als je besluit te wedden op Formule 1. Klik op de voorgaande link voor de actuele quoteringen bij de bookmakers en check de kansen van Max Verstappen e.a.. Hieronder het laatste nieuws, de tips en F1 voorspellingen.

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl - Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Odds F1 GP Spanje: Max Verstappen nipt favoriet bookmakers

Odds F1 GP Spanje: Max Verstappen nipt favoriet bookmakers

F1 GP Spanje voorspelling Dit weekend strijkt de Formule 1 neer op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de…

Formule 1: Grand Prix van Miami debuteert op de kalender

Formule 1: Grand Prix van Miami debuteert op de kalender

Formule 1 GP Miami voorspellen Zondag 8 mei is de Grand Prix van Miami, de eerste keer dat…

Formule 1 GP Italië voorspellen Imola

Formule 1 GP Italië voorspellen: extra punten sprint Imola 2022

Formule 1 GP Imola voorspellen | Drie races, twee finishes, dat is de schamele score van Max Verstappen in…

F1 GP Australië voorspellingen 2022

F1 GP Australië:  Ferrari weer snel en bookmakers favoriet

F1 GP Australië voorspellen De Grand Prix van Australië 2022 wordt zondag 10 april gehouden. De race begint…

Formule 1 GP Saoedie Arabië voorspellen: odds Verstappen vs Leclerc

Formule 1 GP Saoedie Arabië voorspellen: odds Verstappen vs Leclerc

F1 voorspellen: odds GP Saoedie Arabië 2022 Vorig jaar leek Max Verstappen met een magnifieke ronde in Jeddah…

Max Verstappen favoriet Formule 1 GP Bahrein

Max Verstappen favoriet voor winst Formule 1 GP Bahrein

F1 voorspelling Grand Prix Bahrein Zondag om 16:00 uur is de eerste race van het Formule 1 seizoen…

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl - Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voorspellingen Formule 1 2022

Dit jaar zijn 23 races goed voor tientallen Formule 1 voorspellingen. Denk je daarbij vooral aan het voorspellen van de winnaar dan zal het je verbazen als we zeggen dat de bookmakers doorgaans meer dan 20 soorten F1 weddenschappen online hebben staan. Uiteraard is de race winnaar voorspellen de meest populaire optie, maar ook de andere bets zijn zeker de moeite waard!

Wat dacht je bijvoorbeeld van gokken op wel of geen safety car? Een vraag die je alleen maar met ja of nee kunt beantwoorden. Check het circuit waar geracet wordt – is er direct na de start al chaos te verwachten door een listige bocht of wordt er veel regen verwacht? De kans is groot dat de SC wordt ingezet. De odds (het bedrag dat je bij de bookmakers terugkrijgt bij een goede voorspelling) zijn meestal helemaal zo gek nog niet.

Spelen met de mogelijkheden

En wordt die safety car ingezet, dan heeft dat gevolgen voor de race. De deelnemers kruipen dichter naar elkaar en er worden pitstops gemaakt. Wie kan daarvan profiteren? Een safety car op de baan is bovendien een interessante situatie voor het doen van live F1 voorspellingen. Wees scherp, houd de fluctuerende odds in de gaten en sla met een live F1 bet toe op het juiste moment!

Dit was zomaar een voorbeeld van een mogelijke optie om aan te geven hoe je kunt spelen met je F1 voorspellingen – je haalt meer uit je weddenschap als je je enigszins voorbereidt op de race en wat research doet!

Wedden op Formule 1 – alles wat je moet weten

Verder kun je bij de Formule 1 bookmakers voorspellen hoeveel coureurs de finish halen, kun je onderlinge voorspellingen doen met een head-to-head weddenschap (wie doet het beter dan wie?) en kun je bijvoorbeeld wedden op de winnende renstal. En natuurlijk is het ook mogelijk om in te zetten op de trainingen en de kwalificaties. Wie zet de snelste tijd neer…? En last but not least; wie wordt Formule 1 kampioen?

Formule 1 voorspellingen

Wie wint de Grand prix?

F1 is wereldwijd razend populair en hoewel het misschien eenvoudig lijkt te voorspellen wie een Grand Prix zal winnen, dat is het niet. Wist je dat in 50 tot 60% van de gevallen een ander wint dan degene die van pole position vertrok? Staar je dus niet blind op degene die vanaf de eerste startpositie vertrekt – je kan mogelijk beter uit zijn met het inzetten op een andere coureur…

Alles om goede Formule 1 voorspellingen te doen vind je hier op Onlinewedden.com. Op diverse plekken op deze site vind je alles wat je moet weten over het wedden an sich en voor iedere F1 race is er een voorbeschouwing beschikbaar met daarbij tips voor de beste sportweddenschappen van dat moment. Verder kun je de Formule 1 gids raadplegen. Daarin vind je allerlei informatie: van de racekalender (met daarin ook info over het circuit) en de banden tot de voorspellingen en de deelnemers.

Wat bij Formule 1 voorspellingen komt kijken

Bij elke race spelen er veel factoren mee en die zijn bij elke wedstrijd weer anders. Het type circuit, het weer, de wagens, de bandenkeuze – al dit soort zaken zijn van belang bij met maken van juiste Formule 1 voorspellingen en dus van groot belang voor het winnen van je weddenschap.

Neem bijvoorbeeld Max Verstappen; hij kan uitstekend uit de voeten bij regen en hij is gek op mooie bochten. Houd dat in je achterhoofd en gebruik die kennis… Zo heeft iedere coureur zijn favoriete circuits. De ene baan kenmerkt zich door zijn vele nauwe bochten en het andere door zijn lange rechte stukken (veel mogelijkheden om in te halen bij het uitremmen). Sommige wagens doen het minder goed op een bepaald type banden terwijl andere wagens juist kunnen profiteren van een extra bandenwissel.

Inzetten op een podiumplek

Wij kennen de coureurs, hun wagens en weten hoe ze het doen op een bepaald circuit. Lees voordat je je Formule 1 voorspelling doet de preview van de race om het je makkelijker te maken.

Overigens…, is gokken op een eerste plaats een beetje tricky? Dan is het ook altijd mogelijk in te zetten op een podiumplek. Die wedoptie betekent wel (iets) lagere odds maar de kans is groter dat deze voorspelling F1 goed afloopt.

Tips F1 wedden

In de Formule 1 voorbeschouwing vind je onze tips voor de winnaar, we vertellen je waarom wij denken dat een bepaalde coureur een Grand Prix zal winnen, maar we geven je ook tips voor andere mooie opties bij de Formule 1 bookmakers. We kijken bijvoorbeeld ook naar welke renstallen kans hebben om uit te vallen – want ook daar zijn weddenschappen op af te sluiten.

Uiteraard valt nooit precies te voorspellen of en wanneer een crash plaatsvindt, maar in veel races komt de safety-car de baan op. En ook daarop kun je gokken (we zeiden dat al eerder). Meestal zijn de odds voor deze F1 voorspelling niet heel hoog, maar ze kunnen goed van pas komen in combinatie met een andere sportweddenschap. Ook dit soort dingen nemen we mee in onze F1 wedden tips.

Bookmakers Formule 1

Kortom: het is leuk, interessant en lucratief om je te verdiepen in een goede F1 bet. Bij de bookmakers F1 staan gedurende het hele seizoen tientallen weddenschappen online. En niet alleen voor de race, maar ook voor de vrije trainingen en kwalificaties. Wie rijdt de snelste ronde, welk team pakt de constructeurstitel en noem maar op.

Onzeker zijn over waarop je in moet zetten is niet nodig. In de voorbeschouwingen tippen we je altijd de beste Formule 1 voorspellingen. En heb je interesses die verder gaan dan F1 wedden tips, op deze site vind je nog veel meer… Van darts voorspellingen tot vechtsporten en van tennis tot MotoGP. Succes!

Back To Top