Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Formule 1 GP Saoedie Arabië + Unibet odds

Zondag 19 maart 2023 om 18.00 uur Nederlandse tijd start de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië. Het mag na de eenvoudige zege bij de seizoensopener duidelijk zijn wie bij Unibet.nl de favoriet is voor race 2 van 2023: Max Verstappen. Pakt hij ook de pole?

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Max Verstappen favoriet Formule 1 GP Saoedie Arabië

Bij alle concurrenten is er wel iets mis momenteel. Mercedes mopperde al tijdens de wintertests en bij de eerste race van het F1 seizoen bleken de auto’s van Lewis Hamilton en George Russell inderdaad tekort te komen. En dat terwijl het probleem met stuiteren (porpoising) was verholpen, en het team gaandeweg 2022 beter ging presteren. Er zit dus een kink in die kabel.

Gridstraf Charles Leclerc

Bij Ferrari vrezen ze al gelijk een niet meer in te halen achterstand te krijgen op Red Bull in de Formule 1 stand qua constructeurskampioenschap. Red Bull scoorde een 1-2-tje, terwijl F1-kopman Charles Leclerc uitviel met een geplofte motor. Ook krijgt de Monegask tien plekken gridstraf, omdat een bepaald onderdeeltje voor de tweede keer is vervangen.

Aanpassingen circuit Jeddah

Het Jeddah Corniche Circuit is aangepast, mede op basis van opmerkingen en aanmerkingen van de Formule 1 teams en coureurs. Een deel van hen vond dat er te veel blinde bochten waren, oftewel punten waarop je de bocht echt niet aan ziet komen. Het is niet zo dat het circuit echt van karakter is veranderd, wel zijn er wat maatregelen genomen om de rijders te helpen.

Zo zijn er ribbeltjes op de baan aangelegd zodra de coureurs weten wanneer de bocht komt. En er zijn afgeknotte kerbstones geplant op plekken waar exemplaren van staal lagen. De chicane tussen bocht 22 en 23 ging op de schop, waardoor de snelheid daar 50 km/u lager ligt.

Cool stratencircuit

Verstappen is tevreden met de veiligheidsverhogende ingrepen. “We hebben een sterke auto voor deze snelle bochten”, zegt de wereldkampioen. “Dit is een cool stratencircuit. We hebben hier veel grip, ik hou ervan hier te racen.”

Wedden op Formule 1 Saoedi Arabië

Aan de rand van de Rode Zee, waar wordt gereden, wordt het warm. De temperatuur loopt in de middag op tot 31 graden en de verwachte windkracht is 4. Wil je wedden op Formule 1 dit weekend? Max Verstappen is favoriet en inzetten doe je bij ⤵

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top