Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1 GP Australië en de favorieten bij de bookmakers

Zondag 2 april om 07.00 uur is de Grand Prix van Australië in Melbourne. Max Verstappen, leider in het F1 wereldkampioenschap, won deze race nog nooit. Een derde plek is zijn beste resultaat.

Dit keer is hij bij Unibet de grote favoriet, de quotering is daarom magertjes. Voorspellen dat Sergio Perez de race wint levert je met wedden op Formule 1 bij een goede voorspelling een riante quotering op.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Max Verstappen snelste in F1 GP Australië

Inmiddels zijn er al twee vrije trainingen geweest. Bij de eerste free practice was Verstappen in zijn Red Bull de snelste. Lewis Hamilton volgde op 0,4 seconde. Yuki Tsunoda schoot in zijn AlphaTauri van de baan, Verstappen had zelf een momentje dat het hem ook dreigde te overkomen.

Niet aldoor controle over de Red Bull

In de tweede training was Fernando Alonso de snelste. Charles Leclerc was na de Aston Martin-coureur in zijn Ferrari de nummer twee, Verstappen was derde. Weer had Verstappen niet aldoor de controle over zijn bolide; hij ging een stukje door het gras.

Goed resultaat verwacht op Albert Park circuit

Alle kilometers worden geracet op Albert Park, een semi-stratencircuit. De lengte is 5,3 km en er zijn 14 bochten. Bij 4 DRS-punten mogen de coureurs de achtervleugel openklappen in een poging iemand in te halen.

Voorheen stond deze grand prix eerder op de F1 kalender. Dan was Red Bull nog volop aan het sleutelen aan de auto om die te finetunen. Verstappen legt uit: “Als deze grand prix op een andere plek in de kalender had gestaan, had ik hier waarschijnlijk meer goede resultaten gehad. Maar we hebben nu een goede kans op een goed resultaat.”

Verstappen en Perez 1 en 2 in F1 klassement

Verstappen staat in het Formule 1 klassement 1 puntje voor op teamgenoot Sérgio Perez en dat heeft te maken met zijn geslaagde poging bij de vorige race om in de slotfase de snelste ronde neer te zetten. Perez deed geen poging, want hij meende dat de teamleiding had verteld dat beide Red Bull-coureurs een bepaalde rondetijd aan moesten houden om de auto te sparen.

“Ik kreeg op het bewuste moment niet de juiste informatie, maar nu weet ik dat het team het heel goed heeft gespeeld”, zegt de Mexicaan. Het team heeft nu tweemaal op rij een een-tweetje gescoord.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top