skip to Main Content

Odds WK darts 2022

Een voorspelling doen kan hier. Dit zijn de WK favorieten:

  • Gerwyn Price: 5.00 x de inleg
  • Michael van Gerwen : 5.50
  • Jonny Clayton: 7.50
  • Peter Wright: 7.00
  • Dimitri Van den Bergh: 17.00

Voor iedere ingezette euro krijg je van de bookmakers bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Noteringen d.d. 01.12.21. 18+ Speel Bewust!

Voorspellingen Grand Slam of Darts 2021

Voorspellingen Grand Slam of Darts: Clayton beste speler sinds WK

De Grand Slam of Darts vindt van 13 tot en met 21 november plaats in de Aldersley Leisure…

Favorieten World Series of Darts Finals

Favorieten World Series of Darts Finals 2021 Amsterdam

Vrijdag tot en met zondag vindt in AFAS Live te Amsterdam de World Series of Darts Finals 2021…

EK Darts 2021 van start: check de odds en favorieten

EK Darts 2021 van start: check de odds en favorieten

Van donderdag tot en met zondag vindt in Salzburg het EK Darts 2021 plaats en kunnen we dus…

Bookmakers favorieten Premier League Darts play-offs 2021

Bookmakers favorieten Premier League Darts play-offs 2021

Vanavond worden de laatste vier reguliere wedstrijden gespeeld in de Premier League Darts 2021 waarna we weten welke…

Voorspelling Premier League Darts 2021

Voorspelling Premier League Darts 2021: Clayton de beste dit jaar

Vandaag zou het in de Premier League Darts 2021 ‘judgement night’ moeten zijn. Maar het vonnis is reeds…

Michael van Gerwen toch nog favoriet Premier League Darts 2021

Michael van Gerwen toch nog favoriet Premier League Darts 2021

Premier League Darts voorspelling De Premier League Darts 2021 is begonnen. Helaas weer achter gesloten deuren, in Milton…

Darten is in Nederland en Engeland al jaren enorm populair en ook internationaal krijgt de sport steeds meer aanhang. En daarmee groeit ook de interesse in het doen van darts voorspellingen. Goed nieuws voor jou want dat betekent dat het aanbod bij de bookmakers alleen maar toeneemt!

Dat maakt sportweddenschappen op darts tegenwoordig een stuk spannender – maar tegelijk is het ook lastiger geworden om te voorspellen wie de winnaar wordt van een wedstrijd of toernooi. Maar daar kan Onlinewedden.com je bij helpen….

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl - Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Uitslagen darts voorspellen

Bovenaan deze pagina zie je de laatste darts wedden tips voorbij komen. Gedurende het hele jaar worden er talloze toernooien gespeeld en dus zijn er mogelijkheden genoeg om je darts voorspellingen bij de bookmakers te doen.

Het grootste toernooi van het jaar is het WK dat altijd van half december tot begin januari gespeeld wordt. Kort daarna begint de Premier League of Darts en vervolgens staan de UK Open, World Matchplay, de Champions League of Darts, de Grand Slam of Darts en ga zo maar door op de kalender. Een slopend seizoen met veel kansen voor de darters en voor jou.

Talloze opties

In de voorbeschouwingen darts geven we onze kijk op de wedstrijden. Wat zijn de omstandigheden, wie heeft last van lichamelijke ongemakken en wie zit er op het moment niet lekker in zijn vel? Allemaal kwesties die van belang zijn voor je dartsvoorspellingen. En bij het gokken gaat het niet alleen maar om het voorspellen van uitslagen of het voorspellen van de winnaar. Je kunt bij de bookmakers zoveel meer!

Wat dacht je van inzetten op het aantal legs, het aantal 180’s voorspellen of de hoogste check out? Er zijn talloze mogelijkheden om te wedden op darts en te winnen met je darts voorspellingen! Verderop vertellen we je meer over de verschillende opties die de bookies bieden.

darts voorspellingen

Voorbeschouwingen darts

Zoals gezegd vind je in deze categorie de voorbeschouwingen darts en gratis wedden tips darten. We kennen de topdarters van de PDC en volgen ze op de voet, en we volgen ook wat er gebeurt binnen de WDF. Bij de BDO was het Lakeside toernooi het hoogtepunt van het jaar, maar dat is helaas verleden tijd. De bond hield in het najaar van 2020 op te bestaan.

Check de artikelen en doe er je voordeel mee zouden we zeggen. Maar uiteraard bepaal je altijd zelf of en waarop je inzet…

Om de beste darts voorspellingen te kunnen doen is het vanzelfsprekend handig als je van de (basis) spelregels van darten op de hoogte bent. Wellicht ken je die al, maar voor degenen die daar niet mee bekend zijn komt het in het kort hier op neer:

Spelregels darten

Het dartbord hangt op een hoogte van 173 cm en de spelers gooien van een afstand van 237 cm de pijlen naar het bord. De afstandslijn wordt door de ‘oche’ aangegeven (een verhoging op de vloer). Iedere speler kan per beurt met 3 dartpijlen gooien. De bedoeling is om van de beginstand 501 punten in zo weinig mogelijk beurten op 0 te komen.

Doubles en triples

Het dartbord is verdeeld in ringen en vakken. Ieder vak vertegenwoordigd een bepaald aantal punten waarbij 20 het hoogste is. Ieder vak heeft een buitenste ring en een binnenste ring. Gooi je je pijl in de buitenste, de double, dan wordt de waarde van het vak met twee vermenigvuldigd, gooi je je pijl in de triple dan wordt het aantal punten met drie vermenigvuldigd. De darters gaan in het begin altijd voor zoveel mogelijk pijlen in de triple 20 want dat levert dus het meeste aantal punten op. En bij drie pijlen in de triple 20 gaat de zaal uit zijn dak: 180! Je hoort de omroeper in gedachten vast al brullen….

Wie het eerst op 0 komt heeft de ‘leg’ gewonnen. Om uit te gooien moet de laatste pijl altijd in de double ring terecht komen. De meeste dartswedstrijden gaan over een bepaald aantal legs. Wie het eerst over de helft van dit aantal komt heeft de partij gewonnen. Bij het WK darts gaat het om de winst van een bepaald aantal sets. Je moet drie legs winnen om een set te pakken.

Dat waren even kort door de bocht de regels van darten. Er zitten natuurlijk meer haken en ogen aan, maar op zich is de sport niet al te ingewikkeld.

Darts voorspellingen – de opties

Het is dus de bedoeling van de darters om zo efficiënt mogelijk te gooien om zo snel mogelijk van 501 naar 0 te komen. De snelste manier om dit te doen is met 9 pijlen: 3 x in de dubbel 20, nogmaals 3 x in de double 20 en vervolgens zijn er een aantal combinaties mogelijk om de laatste 141 punten te scoren. Dit lukt vrijwel nooit en het gooien van een ‘negendarter’ wordt dan ook uitbundig gevierd. Bij sommige toernooien staat er zelfs een riante prijs op een 9-darter. Ook de bookmakers zien de negendarter als een speciaal fenomeen en bieden er weddenschappen op aan. Deze voorspellingen darts zijn en blijven altijd een wilde gok, maar zijn wel leuk en spannend om erbij te hebben.

Winnaar darts voorspellen

Een veiliger dartsvoorspelling is het aanwijzen van de winnaar van een bepaalde partij. Maar moet een topfavoriet als Michael van Gerwen tegen bijvoorbeeld Kyle Anderson dan zul je met inzetten op MvG niet veel geld winnen. De odds (oftwel de notering – het bedrag dat je van de bookmakers krijgt bij een goede voorspelling) op gedoodverfde favorieten zijn laag en dat schiet dus niet op.

Maar bij partijen tussen twee spelers die aan elkaar gewaagd zijn en waarbij de bookmakers ook niet echt een favoriet kunnen aanwijzen, wordt het al een stuk interessanter. De odds zijn hoger en je kunt dan leuk winnen met je darts voorspellingen. Check de vorm van de spelers, is er enige onrust om wat voor reden dan ook, wat zijn de onderlinge resultaten etc. Doe wat onderzoek en bepaal op wie en hoeveel je gaat inzetten.

Darts voorspellingen combineren

Ook kun je partijen met grote favorieten (met die lage odds) combineren in een combi bet. De odds worden met elkaar vermenigvuldigd en er rolt vervolgens een veel interessantere notering uit. De weddenschap is nog steeds vrij zeker omdat je inzet op vrij zekere winnaars en je winst is beter dan dat je inzet op een enkelvoudige weddenschap.

Hoogste checkout voorspellen

Verder kun je bij de darts bookmakers voorspellen wie er in een wedstrijd de hoogste checkout gooit. De hoogste uitgooi die mogelijk is, is 170 (tweemaal een pijl in de triple 20 en een in de bulls eye). Net als een negendarter is het bijzonder moeilijk om onder (hoge) spanning zulke scores neer te zetten. Welke speler is stressbestendig genoeg?

De checkout proberen de darters altijd voor zichzelf zo gunstig mogelijk uit te kienen. De ene finish ligt de ene speler beter dan de andere. Tussen het gooien door wordt er constant gerekend en berekend. Verdiep je eens in de voorkeuren van de spelers en je zult vast een patroon ontdekken. Kun je die patronen en/of statistieken naast elkaar leggen dan is het wellicht makkelijk(er) te bepalen wie er de hoogste check out in de wedstrijd gaat gooien. Vind je dan ook nog eens mooie waarde bij de bookmakers, dan is het tijd om in te zetten!

Live voorspellingen darts bookmakers

Verder vind je bij de goksites opties als het voorspellen van het aantal legs (onder of boven een bepaalde vastgestelde lijn), de exacte uitslag en kun je ook voordat een bepaald darttoernooi begint al een voorspelling op de winnaar doen. Verder is live darts voorspellingen doen ook een absolute aanrader. Zie of voel je (uit ervaring) aankomen wat er staat te gebeuren en hebben de bookmakers dat nog niet in de gaten – sla dan toe op het juiste moment en pak die hoge odds!

Mis nooit meer onze darts wedden tips

Onze darts wedden tips worden doorgaans kort voor een evenement gepubliceerd. Toernooien vinden vaak van vrijdag tot en zondag plaats en dat betekent dat je op donderdag en/of zondag actuele darts voorspellingen kunt verwachten. Voor het WK Darts kun je meer verwachten. Hét toernooi van het jaar maak je helemaal compleet met een voorspelling. Volg je ons op Facebook dan hoef je de darts tips niet meer te missen want iedere publicatie wordt gedeeld.

Tot slot willen we je nog meegeven dat je naast darts voorspellingen en de darts voorbeschouwing, je op Onlinewedden tevens de beste wedtips voor andere sportweddenschappen vindt. Zo hebben ook tennis voorspellingen, voetbal, F1 en meer. Met je bookmakers account kun je uiteraard alle kanten op!

Back To Top