Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Darten is al jaren enorm populair en internationaal krijgt de sport steeds meer aanhang. En daarmee groeit ook de interesse voor darts voorspellingen. Goed nieuws voor ons, want dat betekent dat het aanbod aan darts sportweddenschappen bij bookmakers zoals Unibet.nl alleen maar toeneemt! Lees verder en check de voorbeschouwingen en tips voor het wedden op darts.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Premier League Darts voorspellen? Check deze bets bij Unibet

Premier League Darts voorspellen? Check deze bets bij Unibet

Donderdag 2 februari gaat de Premier League Darts 2023 van start. Alle deelnemers zijn bekend en de bookmakers…

Halve finales WK darts voorspellen bij Unibet

WK darts voorspellen Zie wedden op darts voor favorieten Er zijn nog vier man over bij het wereldkampioenschap…

Bookmakers favorieten WK Darts: odds Van Gerwen, Josh Rock, Price e.a.

Bookmakers favorieten WK Darts: odds MvG, Josh Rock, Price e.a.

Dinsdag gaat het WK darts 2023 verder in het Alexandra Palace te Londen. Welke darters zijn nog present…

WK darts voorspellingen Van der Voort, Van Duijvenbode en Jansen

WK darts voorspellingen Donderdag zien we tussen de zestien spelers op het dagschema drie Nederlanders. Danny Jansen, Dirk…

Wedden op WK Darts matches Van Barneveld en Michael van Gerwen

Wedden op WK Darts matches Van Barneveld en Michael van Gerwen

Het WK darts 2023 gaat vandaag zijn vijfde dag in en voor het wedden op darts zijn er…

WK darts 2022/2023 van start! Favorieten, programma en meer

WK darts 2022/2023 van start! Favorieten, programma en meer

Vanavond begint het WK darts 2023! Om 20.00 uur wordt het eerste pijltje geworpen in de partij tussen…

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Darts weddenschappen maken elke wedstrijd een stuk spannender, maar het is ook lastig te voorspellen wie een wedstrijd of toernooi uiteindelijk gaat winnen. Maar daar kan Onlinewedden.com je bij helpen….

Uitslagen darts voorspellen

Hierboven zie je de laatste darts wedden tips voorbij komen. Gedurende het hele jaar worden er talloze toernooien gespeeld en dus zijn er mogelijkheden genoeg om je darts voorspellingen bij de bookmakers te doen.

Het grootste toernooi van het jaar is het WK dat altijd van half december tot begin januari gespeeld wordt. Kort daarna begint de Premier League of Darts en vervolgens staan de UK Open, World Matchplay, de Champions League of Darts, de Grand Slam of Darts en ga zo maar door op de kalender. Een slopend seizoen met veel kansen voor de darters en voor jou.

Talloze opties

In de voorbeschouwingen darts geven we onze kijk op de wedstrijden. Wat zijn de omstandigheden, wie heeft last van lichamelijke ongemakken en wie zit er op het moment niet lekker in zijn vel? Allemaal kwesties die van belang zijn voor je dartsvoorspellingen. En bij het gokken gaat het niet alleen maar om het voorspellen van uitslagen of het voorspellen van de winnaar. Je kunt bij de bookmakers zoveel meer!

Wat dacht je van inzetten op het aantal legs, het aantal 180’s voorspellen of de hoogste check out? Er zijn talloze mogelijkheden om te wedden op darts en te winnen met je darts voorspellingen! Verderop vertellen we je meer over de verschillende opties die de bookies bieden.

darts voorspellingen

Voorbeschouwingen darts

Zoals gezegd vind je in deze categorie de voorbeschouwingen darts en gratis wedden tips darten. We kennen de topdarters van de PDC en volgen ze op de voet, en we volgen ook wat er gebeurt binnen de WDF. Bij de BDO was het Lakeside toernooi het hoogtepunt van het jaar, maar dat is helaas verleden tijd. De bond hield in het najaar van 2020 op te bestaan (hoewel de WDF het toernooi nieuw leven in gaat blazen).

Check de artikelen en doe er je voordeel mee zouden we zeggen. Maar uiteraard bepaal je altijd zelf of en waarop je inzet…

Om de beste darts voorspellingen te kunnen doen is het vanzelfsprekend handig als je van de (basis) spelregels van darten op de hoogte bent. Wellicht ken je die al, maar voor degenen die daar niet mee bekend zijn komt het in het kort hier op neer:

Spelregels darten

Het dartbord hangt op een hoogte van 173 cm en de spelers gooien van een afstand van 237 cm de pijlen naar het bord. De afstandslijn wordt door de ‘oche’ aangegeven (een verhoging op de vloer). Iedere speler kan per beurt met 3 dartpijlen gooien. De bedoeling is om van de beginstand 501 punten in zo weinig mogelijk beurten op 0 te komen.

Doubles en triples

Het dartbord is verdeeld in ringen en vakken. Ieder vak vertegenwoordigd een bepaald aantal punten waarbij 20 het hoogste is. Ieder vak heeft een buitenste ring en een binnenste ring. Gooi je je pijl in de buitenste, de double, dan wordt de waarde van het vak met twee vermenigvuldigd, gooi je je pijl in de triple dan wordt het aantal punten met drie vermenigvuldigd. De darters gaan in het begin altijd voor zoveel mogelijk pijlen in de triple 20 want dat levert dus het meeste aantal punten op. En bij drie pijlen in de triple 20 gaat de zaal uit zijn dak: 180! Je hoort de omroeper in gedachten vast al brullen….

Wie het eerst op 0 komt heeft de ‘leg’ gewonnen. Om uit te gooien moet de laatste pijl altijd in de double ring terecht komen. De meeste dartswedstrijden gaan over een bepaald aantal legs. Wie het eerst over de helft van dit aantal komt heeft de partij gewonnen. Bij het WK darts gaat het om de winst van een bepaald aantal sets. Je moet drie legs winnen om een set te pakken.

Dat waren even kort door de bocht de regels van darten. Er zitten natuurlijk meer haken en ogen aan, maar op zich is de sport niet al te ingewikkeld.

Darts voorspellingen – de opties

Het is dus de bedoeling van de darters om zo efficiënt mogelijk te gooien om zo snel mogelijk van 501 naar 0 te komen. De snelste manier om dit te doen is met 9 pijlen: 3 x in de dubbel 20, nogmaals 3 x in de double 20 en vervolgens zijn er een aantal combinaties mogelijk om de laatste 141 punten te scoren. Dit lukt vrijwel nooit en het gooien van een ‘negendarter’ wordt dan ook uitbundig gevierd. Bij sommige toernooien staat er zelfs een riante prijs op een 9-darter. Ook de bookmakers zien de negendarter als een speciaal fenomeen en bieden er weddenschappen op aan. Deze voorspellingen darts zijn en blijven altijd een wilde gok, maar zijn wel leuk en spannend om erbij te hebben.

Winnaar darts voorspellen

Een veiliger dartsvoorspelling is het aanwijzen van de winnaar van een bepaalde partij. Maar moet een topfavoriet als Michael van Gerwen tegen bijvoorbeeld Kyle Anderson dan zul je met inzetten op MvG niet veel geld winnen. De odds (oftwel de notering – het bedrag dat je van de bookmakers krijgt bij een goede voorspelling) op gedoodverfde favorieten zijn laag en dat schiet dus niet op.

Maar bij partijen tussen twee spelers die aan elkaar gewaagd zijn en waarbij de bookmakers ook niet echt een favoriet kunnen aanwijzen, wordt het al een stuk interessanter. De odds zijn hoger en je kunt dan leuk winnen met je darts voorspellingen. Check de vorm van de spelers, is er enige onrust om wat voor reden dan ook, wat zijn de onderlinge resultaten etc. Doe wat onderzoek en bepaal op wie en hoeveel je gaat inzetten.

Darts voorspellingen combineren

Ook kun je partijen met grote favorieten (met die lage odds) combineren in een combi bet. De odds worden met elkaar vermenigvuldigd en er rolt vervolgens een veel interessantere notering uit. De weddenschap is nog steeds vrij zeker omdat je inzet op vrij zekere winnaars en je winst is beter dan dat je inzet op een enkelvoudige weddenschap.

Hoogste checkout voorspellen

Verder kun je bij de darts bookmakers voorspellen wie er in een wedstrijd de hoogste checkout gooit. De hoogste uitgooi die mogelijk is, is 170 (tweemaal een pijl in de triple 20 en een in de bulls eye). Net als een negendarter is het bijzonder moeilijk om onder (hoge) spanning zulke scores neer te zetten. Welke speler is stressbestendig genoeg?

De checkout proberen de darters altijd voor zichzelf zo gunstig mogelijk uit te kienen. De ene finish ligt de ene speler beter dan de andere. Tussen het gooien door wordt er constant gerekend en berekend. Verdiep je eens in de voorkeuren van de spelers en je zult vast een patroon ontdekken. Kun je die patronen en/of statistieken naast elkaar leggen dan is het wellicht makkelijk(er) te bepalen wie er de hoogste check out in de wedstrijd gaat gooien. Vind je dan ook nog eens mooie waarde bij de bookmakers, dan is het tijd om in te zetten!

Live voorspellingen darts bookmakers

Verder vind je bij de goksites opties als het voorspellen van het aantal legs (onder of boven een bepaalde vastgestelde lijn), de exacte uitslag en kun je ook voordat een bepaald darttoernooi begint al een voorspelling op de winnaar doen. Verder is live darts voorspellingen doen ook een absolute aanrader. Zie of voel je (uit ervaring) aankomen wat er staat te gebeuren en hebben de bookmakers dat nog niet in de gaten – sla dan toe op het juiste moment en pak die hoge odds!

Mis nooit meer onze darts wedden tips

Onze darts wedden tips worden doorgaans kort voor een evenement gepubliceerd. Toernooien vinden vaak van vrijdag tot en zondag plaats en dat betekent dat je op donderdag en/of zondag actuele darts voorspellingen kunt verwachten. Voor het WK Darts kun je meer verwachten. Hét toernooi van het jaar maak je helemaal compleet met een voorspelling. Volg je ons op Facebook dan hoef je de darts tips niet meer te missen want iedere publicatie wordt gedeeld.

Tot slot willen we je nog meegeven dat je naast darts voorspellingen en de darts voorbeschouwing, je op Onlinewedden tevens de beste wedtips voor andere sportweddenschappen vindt. Zo hebben ook tennis voorspellingen, voetbal, F1 en meer. Met je bookmakers account kun je uiteraard alle kanten op!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top