Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League Darts voorspellen? Check deze bets bij Unibet

Donderdag 2 februari gaat de Premier League Darts 2023 van start. Alle deelnemers zijn bekend en de bookmakers hebben inmiddels voor alle wedstrijden diverse leuke darts weddenschappen online staan! Meer over het wedden op darts lees je verderop in dit artikel.

Michael van Gerwen en Michael Smith zijn de grootste favorieten om de competitie te winnen. Samen met Peter Wright en Gerwyn Price waren zij op basis van hun ranking al zeker van deelname. Welke spelers maken het Premier League Darts deelnemersveld compleet?

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Premier League Darts 2023 voorspellen

De top vier van de Order of Merit is dus sowieso als geplaatst voor de Premier League. Vanzelfsprekend zijn dit ook gelijk de grootste favorieten bij de darts bookmakers. Michael van Gerwen voert de lijst bij Unibet aan.

Deelnemers

De overige vier deelnemers zijn spelers die van de PDC een wildcard ontvangen. Meestal worden die uitgedeeld op basis van hun positie op de Order of Merit of op basis van prestaties het afgelopen jaar.

De gelukkigen van 2024 zijn:

  1. Chris Dobey – hij won afgelopen weekend The Masters, het eerste grote toernooi op de dartskalender van dit jaar
  2. Jonny Clayton
  3. Dimitri Van den Bergh – vanwege zijn twee World Series titels en halve finale plaatsen in het WK darts en World Matchplay
  4. Nathan Aspinall – vanwege zijn finaleplaatsen in de World Grand Prix en Grand Slam of Darts

Programma Premier League Darts

Gedurende de Premier League Darts spelen de acht spelers in zestien mini toernooitjes die bestaan uit kwartfinales, halve finales en een finale. In alle wedstrijden gaat het om Best of 11 Legs. Per speelronde kunnen punten worden verdiend. De vier spelers die uiteindelijk bovenaan de ranglijst staan gaan door naar de play offs in Londen op 25 mei.

Zie het speelschema Premier League Darts voor het complete overzicht van alle wedstrijden.

Wedden op Premier League Darts

Zoals we eerder aanstipten heeft Unibet voor alle wedstrijden diverse weddenschappen klaar staan. Neem bijvoorbeeld de clash tussen Michael Smith en Michael van Gerwen die gelijk al in ronde 1 van donderdag 2 februari op het schema staat.

MvG is favoriet voor de winst, inzetten op een zegen van Bully Boy levert je meer dan twee keer je inleg op. Behalve het voorspellen van de wedstrijdwinnaar kun je ook de correcte score voorspellen, het totale aantal 180’s, wie de meeste 180’s gooit, de hoogste check out en kun je inzetten op de zogenaamde ‘King of the Oche’ (de speler die de wedstrijd wint en ook de hoogste check out en meeste 180’s gooit).

Heel wat soorten weddenschappen

Daarnaast kun je ook wedden met een leg handicaps. Door het toekennen van een virtuele voorsprong of achterstand bij aanvang van de wedstrijd, kun je een betere odd pakken. Dit is met name ideaal bij matches met ongelijkwaardige tegenstanders. Op de pagina met soorten darts weddenschappen vind je meer informatie en kun je desgewenst doorklikken naar verschillende betting guides.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top