Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK darts voorspellingen Van der Voort, Van Duijvenbode en Jansen

WK darts voorspellingen

Donderdag zien we tussen de zestien spelers op het dagschema drie Nederlanders. Danny Jansen, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort gaan het Alexandra Palace bestormen.

Van der Voort is bij Unibet nipt favoriet tegen Menzies. Inzetten op een stunt van Danny Jansen levert je een grote winst op. Van Dirk van Duijvenbode wordt verwacht ronde 3 te bereiken. Zie wedden op darts voor meer.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK Darts: Dirk van Duijvenbode – Karel Sedlacek

Dirk van Duijvenbode speelt in de laatste partij van de middagsessie (wellicht rond 16.45 uur) tegen Karel Sedlacek. Aubergenius is op het WK darts een van de 32 geplaatste spelers, wat hem het recht gaf om de eerste ronde over te slaan. Sedlacek won in de openingsronde van Raymond Smith met 3-0. De Tsjech speelde een puike partij: zijn gemiddelde was dik 98 en hij benutte 9 van zijn 15 pijlen voor een finish.

Oppassen geblazen

Oppassen dus voor Van Duijvenbode, die voor de derde keer op het WK darts speelt. Vorig jaar worstelde hij in zijn eerste twee partijen en ging hij eruit tegen Gerwyn Price.

De 30-jarige Westlander heeft wel een solide 2022 gehad, met een finaleplek bij de World Series of Darts Finals als piek. Mentaal wil het nog wel eens spoken bij de kwartfinalist van het WK 2021, die erkent dat hij in zijn hoofd te veel bezig is met de ranking en de gevolgen van posities verliezen (meer kwalificatieduels spelen, zwaardere lotingen).

Van Duijvenbode is bij de darts bookmakers dik favoriet.

Vincent van der Voort tegen WK darts debutant

Een man die zichzelf graag als supernuchter en doodnormaal presenteert is Vincent van der Voort. Hij speelt tegen Cameron Menzies. De 33-jarige Schot, de partner van Fallon Sherrock, debuteert op het WK darts. Wie weet geeft het hem de bibbers, maar als hij zijn gemiddelde niveau van dit jaar haalt, dan maakt hij een goede kans tegen Fast Vinnie.

De Purmerender had geen sterk jaar en zijn winstpercentage (53,7 procent) was zijn zwakste sinds 2005. Menzies won 59 van zijn wedstrijden in 2022 en beleeft qua prijzengeld het topjaar uit zijn loopbaan.

WK darts programma donderdag

Dit zijn de wedstrijden van donderdag 22 december. Zie het speelschema WK darts voor het volledige programma en meer.

middagsessie vanaf 13.30
Krzysztof Ratajski v Danny Jansen
Ryan Searle v Adam Gawlas
Mensur Suljovic v Mike De Decker
Dirk van Duijvenbode v Karel Sedlacek

avondsessie vanaf 20.00 uur
Gary Anderson v Madars Razma
James Wade v Jim Williams
Luke Humphries v Florian Hempel
Vincent van der Voort v Cameron Menzies

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top