Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bookmakers favorieten WK Darts: odds MvG, Josh Rock, Price e.a.

Dinsdag gaat het WK darts 2023 verder in het Alexandra Palace te Londen. Welke darters zijn nog present in de derde ronde, wie zijn bij de bookmakers de grote favorieten? Hieronder een overzicht. Zie wedden op darts voor meer, inzetten kan bij:

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Bookmakers favorieten WK Darts 2023

We zijn in de eerste twee rondes maar een topspeler kwijtgeraakt en dat was James Wade. Vorig jaar was de Engelsman nog halvefinalist. The Machine is een van de beste finishers van het circuit; soms wint hij partijen terwijl zijn gemiddelde een paar punten lager ligt dan dat van zijn opponent. Ditmaal wist hij zichzelf niet uit de problemen te finishen.

Michael van Gerwen odds

Michael van Gerwen is bij de Nederlandse bookmakers de favoriet om de titel te veroveren. De Brabander noteert desondanks vrij hoog bij Unibet. Hij moet in de derde ronde van het WK Darts tegen Mensur Suljovic, als dertigste geplaatst. Daarna zou hij tegen Dirk van Duijvenbode of Ross Smith kunnen uitkomen.

Michael Smith is de op een na grootste titelkandidaat. De als vierde geplaatste Bully Boy, vorig jaar verliezend finalist op het WK darts, treft Martin Schindler (29) en eventueel daarna Joe Cullen of Damon Heta.

Kanshebbers Gerwyn Price en Peter Wright

Gerwyn Price, de winnaar van 2021, neemt het op tegen Raymond van Barneveld (winnaar van 2007) en komt daarna wellicht Ryan Searle of Jose de Sousa tegen.

Regerend wereldkampioen Peter Wright komt er bij de bookmakers momenteel niet aan te pas. Hij moet afrekenen met Kim Huybrechts en wie weet staat er daarna weer een Belg op hem te wachten, want hij treft daarna eventueel Dimitri Van den Bergh of Krzysztof Ratajski.

Wedden op Josh Rock WK darts

Wedden op een titel voor wonderkind Josh Rock, pas 21 jaar, is aantrekkelijk. Hij speelt tegen Nathan Aspinall en als hij wint, dan tegen Jonny Clayton of Brendan Dolan.

De speler met het hoogste gemiddelde in een wedstrijd was Ryan Joyce (103), maar hij verloor van Scott Williams. Daarna volgt Michael van Gerwen met 101,8.

Programma WK darten na kerst

Zie hier het WK darts speelschema en alle uitslagen. Hopelijk komt iedereen die Londen rondom Kerstmis had verlaten soepeltjes terug in zijn hotel en voor de oche. In Engeland zijn er namelijk op allerlei werkgebieden stakingen. Luchthavenpersoneel, in het openbaar vervoer, in de zorgsector: overal leggen werknemers het werk neer om op te komen voor hun arbeidsrechten. Onder meer Van Gerwen heeft de gewoonte om tijdens het WK terug naar huis te vliegen voor het kerstfeest, om daarna weer Londen op te zoeken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top