Gokken op vechtsporten

Wedden op Vechtsporten

Voor het wedden op sport zijn er ontelbaar veel mogelijkheden – zo ook voor het wedden op vechtsporten. Wat zijn de opties en waar haal je de meeste waarde? Op deze pagina vind je alle ins en outs over onder andere gokken op Glory kickboksen, boksen en UFC!

UFC onbevestigd: Conor McGregor – Khabib Nurmagomedov. Winst Mc Gregor @3.50, zege Nurmagomedov @1.29


Boksen onbevestigd: Anthony Joshua – Tyson Fury. Winst Joshua @2.55, zege Fury @1.50

Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust!

Op deze pagina alles over geld verdienen met een vechtsport voorspelling. En mocht je het nodig hebben: in de index Gokken A-Z vind je de uitleg van alle wedtermen en nuttige links.

Weddenschappen Glory en meer…

Bij het wedden op sport denk je misschien eerder aan het voorspellen van uitslagen voetbal, tennis of darts. Maar er is veel meer te doen op goksites; je kunt er uiteraard ook inzetten op kickboksen, boksen, MMA enzovoorts.

Wedden op boksen is letterlijk zo oud als de weg naar Rome, al eeuwen lang wordt er gegokt op de gevechten. Vroeger te bewonderen in de arena, nu kijken miljoenen naar de krachtpatsers in de ring. Want niets is zo spannend om te zien en te voorspellen wat er gaat gebeuren – de sporters kunnen dan wel nog zo sterk en moedig zijn, een verrassende actie kan zomaar uit onverwachte hoek komen. En daar gaat dan je voorspelling… of juist niet.

vechtsport gokken

Mogelijk bij alle bookmakers

Vechtsporten blijven immer opwindend en lenen zich goed voor het inzetten van wat euro’s. Wedden op kickboksen, boksen, UFC etc. kan bij alle bookmakers. En gezien de talloze divisies in die sporten is gokken op een mooi gevecht altijd wel mogelijk. Check de actuele quoteringen en pak de mooiste odds!

24/7 wedden op vechtsporten

Boksen, kickboksen en andere vechtsporten zijn wereldwijd goed bekeken evenementen. Grote partijen trekken zoals gezegd veel belangstellenden en er gaat bij de promotors veel geld in om. De vraag naar vechtsport weddenschappen is groot en bij de bookmakers zijn er daarom vrijwel altijd MMA bets beschikbaar. Dus… ben je een liefhebber van Glory, UFC, Bellator, boksen en meer – zet dan in op jouw favoriet en win met je voorspelling!

Bij Mr Green Sport kun je dag en nacht inzetten. De meeste wedstrijden staan al lang van tevoren bij de goksites online, maar ook live wedden tijdens wedstrijd is in een aantal gevallen mogelijk.

Met wat kennis vind je de beste bet

En kijk eens verder dan je neus lang is en zet in op een op papier minder interessant gevecht. De bookmakers volgen niet alles en schatten soms winst of verlies van een op het oog onbeduidende partij totaal verkeerd in. En dat betekent dat jij dik kunt winnen! Weet je dit soort buitenkansjes te vinden, dan is de kans groot dat je gaat winnen met je weddenschap.

Kickboksen weddenschappen

Ben je nieuw in het wedden op vechtsporten, dan heb je er vast iets aan om eerst de handleiding te lezen. Heb je eenmaal bij een van de bookmakers een account aangemaakt, dan kun je met het wedden op kickboksen (en/of een andere vechtsport) aan de slag. En hoe! Want een sportweddenschap afsluiten is dan wel simpel, maar met wat adviezen kun je met je bet een leuke winst pakken.

Op Onlinewedden.com vind je handleidingen over allerlei soorten onderwerpen. Genoeg stof om je eens in te verdiepen. Van de grote wedstrijden verschijnen voorbeschouwingen met bijhorende wedtips. En ook bovenaan deze pagina vind je altijd wat actuele noteringen.

Opties wedden op kickboksen

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is het voorspellen van de winnaar. De single bet is een vrij veilige optie en biedt redelijk wat zekerheid. Maar het wedden op boksen kan zoveel spannender! Levert inzetten op bijvoorbeeld winst niet zo veel op omdat de odds te laag zijn voor de favoriet? Creëer dan zelf een hogere waarde door een aantal voorspellingen in een combinatie weddenschap samen te voegen en de odds worden gelijk een stuk hoger.

En een goede waarde kun je ook zoeken. Zoals we al eerde zeiden: Kijk eens rond bij de ‘mindere’ partijen. Doe een klein beetje onderzoek (hoe staat het met de fitheid, wat zijn de omstandigheden, ligt er veel druk op de tegenstander etc.) en je kunt de bookmaker te slim af zijn. Die richten zich namelijk echt niet op iedere partij waar ook ter wereld, en daarom kunnen ze winst of verlies soms compleet verkeerd inschatten.

Check de odds voor KO

Overweeg je een UFC voorspelling te doen, kijk dan goed naar de odds op knock out. De UFC kent een groot entertainmentgehalte omdat de vechters in de kooi veel is toegestaan. Spektakel alom en vaak eindigt de keiharde wedstrijd met een KO.

Weddenschappen vechtsporten bookmakers Glory, boksen, mma

Wedden op boksen – de opties

Bij het gokken op sporten als voetbal is de ‘beide teams scoren’ de meest populaire wedoptie die er is. Dat is bij het gokken op kickboksen e.d. uiteraard niet mogelijk. Maar toch zijn er bij de bookies ook voor MMA, UFC, Glory etc. ook verschillende mogelijkheden. Behalve het simpelweg voorspellen van de winnaar kun je ook gokken op knock out en ook bijvoorbeeld voorspellen in welke ronde dat gebeurt.

Wint jouw favoriet op KO, TKO, punten of door diskwalificatie van de tegenstander? Inzetten op deze optie is bij vechtsportweddenschappen altijd mogelijk. Verder kun je het aantal rondes dat een gevecht duurt voorspellen, zijn er bij grote partijen ook altijd ‘specials’ en lopen er soms ook mooie promoties waarvan je kunt profiteren.

Tip: check tijdens de Spelen ook altijd de pagina wedden op Olympische Spelen voor de laatste odds. Vechtsporten komen op dit grootste sportevenement ter wereld veel aan bod!

Verdiep je in de gewichtklasses

Bij vechtsporten heb je te maken met verscheidene gewichtsklasses. Het is aan te raden je verdiepen in een bepaalde klasse en je te focussen op die specifieke deelnemers. Want ook bij het wedden op vechtsporten geldt: Hoe meer je weet over de sporters, hoe beter je kunt inschatten wat de prestaties zullen zijn.
Een interessante divisie is die natuurlijk van de zwaargewichten met de allergrootste krachtpatsers die er rondlopen. Maar zwaargewichten zijn niet snel en wendbaar… Ga je voor meer snelle acties kijk dan rond bij bijvoorbeeld het vedergewicht.

Aantal rondes voorspellen

Op internet zijn bij de bookmakers enorm veel weddenschappen te vinden. Net als bij bijvoorbeeld het wedden op darten, kun je ook bij MMA, UFC etc. eenvoudigweg inzetten op de winnaar van een bepaalde partij. Dat kan interessant voor jou zijn als je van mening bent dat de bookmaker een verkeerde favoriet aanwijst en er dus goede waarde zit in de odds van de tegenstander.

Round & method betting

Boks weddenschappen die betere quoteringen opleveren vind je doorgaans bij de ‘round & method’ betting sectie. Hier kun je voorspellen wie na hoeveel rondes de partij wint, kun je inzetten op winst middels KO, TKO of diskwalificatie en vind je de ronde-noteringen.

Zet de volgende keer dat Rico Verhoeven, Anthony Joshua, Badr Hari, Alistair Overeem of Germaine de Randamie vecht in en maak het event voor jou zelf nog een stuk spannender met een voorspelling. Succes!