Wedden op Darten

We tippen je alleen dartsweddenschappen die wat opleveren. Verderop deze pagina lees je alle ins en outs van het wedden op darten!

Wie wint de World Grand Prix 2017? Van Gerwen favoriet @1.80, Anderson 6.50 en Wright @7.00.

Zet nu al in op het WK Darts 2018 en profiteer van de hoge odds! De favorieten bij bookmaker Mr Green:

  • Michael van Gerwen: 1.73
  • Wright / Anderson: 7.00
  • Phil Taylor: 10.00
  • Adrian Lewis: 26.00
  • Raymond van Barneveld: 41.00

Bij wedden op darten krijg je voor iedere ingezette euro bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 18.09.2017

Wedden op Darts

Gokken op winst van darts toppers zoals Michael van Gerwen en Gary Anderson ligt voor de hand, maar doorgaans levert een weddenschap op deze dart kampioenen niet zo veel op. De odds zijn gewoonweg te laag. Hoe kun je toch met een weddenschap darten een leuke winst maken?

Michael van Gerwen wedden op darten GettyDoor slim te combineren en op zoek te gaan naar de buitenkansjes! Op deze pagina zetten we de mogelijkheden uiteen en kun je vervolgens aan de slag met wedden op darten.

Daarnaast zijn er ook altijd nog de tips van onze experts. Bij grote dartstoernooien analyseren zij de spelers en de partijen en gaan ze op zoek naar de meest lucratieve weddenschappen. En daarvan kun jij natuurlijk profiteren; je vindt het bij de wedtips darts.

De darts bookies

Wedden op darten doe je bij een bookmaker, oftewel een wedkantoor. Dat wist je waarschijnlijk al, maar bij welke goksite open jij je account om te wedden? Alle online bookmakers hebben darts in het aanbod en de noteringen verschillen onderling niet zo heel veel. Dus wat dat betreft zit je overal wel goed. Wat je jezelf af kan vragen is op welke sporten je nog meer zou willen wedden.

Ben je ook liefhebber van MotoGP bijvoorbeeld, dan kun je overwegen bij Bwin (als grote moto sponsor) in te zetten. William Hill is de hoofdsponsor van het WK Darten en dat betekent dat er altijd wat leuke weddenschappen zijn gedurende dat event. Bookmaker Kroon Sports is onze favoriet, de noteringen zijn altijd prima, het aanbod is enorm en de site is overzichtelijk. Op de bookmakers pagina vind je alle goksites reviews.

Nog nooit eerder ingezet op sport? Lees: handleiding wedden op sport.

Inzetten op darten

Wedden op darts is heel eenvoudig. Waar het allemaal om draait zijn de odds, jouw kansen op winst. En die odds geven aan wat je per ingezette euro verdient bij een goede voorspelling. Nu is het de kunst om op zoek te gaan naar mooie weddenschappen. Hoe waarschijnlijker het is dat een voorspelling uit gaat komen, hoe lager de odds (en dus hoe minder je voor je euro terug krijgt).

Stel dat Van Gerwen tegen een debutant speelt, de odds op winst Van Gerwen zullen dan laag zijn. Zeg 1.15. Je pakt dus 15 cent winst met je euro en dat schiet natuurlijk niet op. In zo’n geval zou je nog wat andere vrij zekere bets kunnen opzoeken en die combineren in een meervoudige weddenschap. De odds worden dan met elkaar vermenigvuldigd en dat levert je een veel interessantere notering op terwijl de kans op winst met je weddenschap eigenlijk nog vrij groot is.

WK Darts winnaar Michael van Gerwen VI ImagesOok kun je bij darts betting heel goed gebruik maken van Asian Handicaps. Hiermee geef je in ‘ongelijke’ partijen een speler een virtuele voorsprong waardoor noteringen interessanter worden. Maar bij het wedden op darts is er nog veel meer mogelijk. Tijdens bijvoorbeeld de wedstrijden in de Premier League of Darts staan er per partij wel 40 weddenschappen klaar. En dat varieert van het voorspellen van de winnaar tot het voorspellen van de hoogste check out.

Opties darts weddenschappen

Een leuke darts bet is de ’King of the Oche’. Voorspel voor een partij wie van de twee wint, de hoogste check out gooit en de meeste 180’s op zijn naam schrijft. De quotering is meestal riant en je kunt dus een lekkere winst maken.

Wedden op de correcte score is altijd mogelijk. Per weddenschap verschilt uiteraard het aanbod, maar deze wedoptie behoort altijd tot onze favorieten. Het is wel een beetje risicovol, maar een eurootje op een bepaalde uitslag inzetten kan al gauw het zesvoudige opleveren!

Verder is er bij gokken op darten de mogelijkheid om te voorspellen of er een negendarter valt, wie de eerste leg wint / wie de laatste, hoogste check out, de meeste 180’s en noem maar op. Je kunt enkelvoudige weddenschappen aangaan, maar een combi bet is vaak een aanrader. Hoewel hiermee je iets meer risico neemt (al je darts voorspellingen moeten immers goed zijn), de odds zijn veel hoger en kien je het zo uit dat er aardig wat ‘zekerheidjes’ bij zitten dan is de kans op succes vrij groot.

Favorieten

Wil je een voorspelling doen? Bovenaan deze pagina vind je de meest recente noteringen voor de favorieten. Voor de talloze andere inzetmogelijkheden verwijzen wij je naar de site van de bookmaker. En wil je inzetten op darts en ben je een nieuwe klant, vergeet niet te checken bij welke bookmaker je de beste bonus kunt pakken!

Tot slot willen we je meegeven dat live wedden op darts enorm populair is. Verhoog de spanning van iedere dartspartij door de wedstrijd live te volgen in te zetten op juiste moment. De odds veranderen van minuut tot minuut, dus sla op het juiste moment toe en pakt een topnotering! Live gokken op darten is mogelijk tijdens alle toernooien: van het WK Darts tot de Premier League of Darts en van Lakeside tot de Grand Slam of Darts. Succes!

Sportweddenschappen

Napoli - Feyenoord Champions League goals voorspellen goksites Getty

Napoli – Feyenoord Champions League: veel goals door zwakke verdediging

Napoli - Feyenoord Champions League Dinsdag 26 september 2017 20.45 uur Wedtip: >3.5 goals @2.43 en assist Insigne @2.20 Het vervolg van de Champions League voor Feyenoord...
Goktips Champions League voorspellingen bookmakers winnen weddenschappen Getty

Champions League tips Dortmund – Real, Atletico – Chelsea en Moskou...

Tips Champions League 26 en 27 september 2017 Win met €10 inzet bijna 30 euro! De Champions League gaat verder deze week verder met ronde twee....
Wedden tips voetbal: odds sportweddenschappen bookmakers Getty

Weekend tips voetbal: odds Heerenveen hoog – kleine crisis PSV

Na de leuke bekerwedstrijden met een goede winst staan er dit weekend ook weer mooie wedstrijden op het voetbalprogramma om op te gokken. De...
WK Tijdrijden Tom Dumoulin winnaar tijdrit voorspellen bookmaker Getty

WK Wielrennen: Tom Dumoulin favoriet tijdrit – Sagan wegwedstrijd

WK Wielrennen 2017. Woensdag 20 september om 13:00 uur begint de tijdrit voor heren op het WK wielrennen in het Noorse Bergen. Zondag om...
Gokken op KNVB Bekervoetbal Getty

KNVB Beker: multi bet winst Feyenoord en Heerenveen @3.00

KNVB beker 19, 20 en 21 september 2017 wedden tip: winst Heerenveen en -1 AH Feyenoord @3.00 De eerste ronde van de KNVB beker begint...