Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Eredivisie wedden Vitesse – NEC en AZ – Feyenoord

Na een geweldige week voor het Nederlandse voetbal in Europa gaan we dit weekend vrolijk verder met de Eredivisie. Er staan een aantal mooie affiches op het programma met NEC – Vitesse en AZ – Feyenoord daarbij als hoogtepunten. Lees verder voor onze voorspellingen en wedtips.

Tips voorspellen Vitesse – NEC

voor wedden op Eredivisie en meer

NEC tegen Vitesse is een mooie regionale derby waarbij vaak ontzettend veel sfeer is. Met name van de kant van Nijmegen is er veel haat en nijd richting de tegenstander. NEC doet het dit seizoen fantastisch in de Eredivisie en zal zeker het gevoel hebben eindelijk eens van Vitesse te kunnen winnen. Vitesse valt tegen in de competitie, maar is in Europa sterk.

Hosanna sfeer in Arnhem

De Arnhemmers wisten zich afgelopen donderdag te plaatsen voor de volgende ronde in de Conference League; een nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Rapid Wien werd overtuigend omgedraaid. Er heerst ongetwijfeld een hosanna sfeer bij de club, maar in de Eredivisie is het allemaal een stuk minder geweldig. Vitesse won al vier keer op rij niet en scoorde maar twee keer in deze wedstrijden. Ze kregen maar liefst 12 goals tegen in die vier wedstrijden.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

NEC niet goed in vorm

NEC staat op een achtste plaats in de Eredivisie, wat ontzettend knap is voor een promovendus. Ze maken zelfs kans om mee te doen met de Europese voetbal play-offs. De laatste weken is NEC niet geweldig in vorm, ze wonnen maar één van de laatste vijf wedstrijden. Dat was tegen sc Heerenveen, ze speelden drie keer gelijk en verloren een keer. NEC heeft vooral moeite met het scoren, ze hebben al zeven wedstrijden op rij niet meer dan één keer gescoord.

Wedden op winst NEC

Wij verwachten een spannende wedstrijd waarbij NEC er vanaf minuut één vol op klapt. Vitesse heeft donderdag nog een zware wedstrijd gehad en is absoluut niet in vorm. Wij denken dat NEC deze wedstrijd daardoor gaat winnen, al zou het met minimaal verschil zijn.

AZ – Feyenoord wedtips

voor al je voorspellingen. Onze tips:
Over 2.5 goals en

AZ wint en beide teams scoren

Tegelijk met Vitesse – NEC speelt er zondag nog een andere hele mooie wedstrijd in de Eredivisie. AZ tegen Feyenoord, de nummer vier tegen de nummer drie. AZ staat zes punten achter op Feyenoord en moet de wedstrijd dus winnen willen ze nog een stap naar boven maken.

AZ baas van de subtop

AZ begon het seizoen dramatisch, maar heeft zich nu toch weer op weten richten tot de baas van de subtop. Alkmaar is ondertussen al twaalf wedstrijden ongeslagen, de laatste keer dat ze verloren was tegen Feyenoord op 7 november. In die ongeslagen reeks wist AZ te winnen van onder andere Ajax en PSV.

De laatste weken is het veldspel ook steeds beter en creëren ze heel veel kansen. In de laatste vijf wedstrijden scoorden ze tien keer, maar dat had nog veel meer moeten zijn. Ze kregen er vier tegen. Maar één keer wisten ze de nul te houden.

Wedden op Eredivisie – alles wat je moet weten

Resultaten Feyenoord wat geflatteerd

Feyenoord is wat wisselvallig en het spel is de laatste weken niet meer zo goed als in het begin van het seizoen. De resultaten zijn echter nog prima, ze staan wel zes punten achter op Ajax. Van de laatste vijf wedstrijden wist Feyenoord er vier op rij te winnen, het verloor alleen van Vitesse.

De resultaten zijn dus goed, maar wel wat geflatteerd. Tegen SC Cambuur afgelopen weekend won Feyenoord met 3-1, maar het spel was niet goed en ze werden een handje geholpen door verdedigers van Cambuur. Ook de wedstrijd ervoor tegen RKC ging het niet super goed, maar werd er wel gewonnen.

Beste weddenschappen AZ – Feyenoord

Wij verwachten een leuke wedstrijd, waarbij AZ in onze ogen uiteindelijk de beste papieren heeft. Ze zijn goed in vorm en weten steeds vaker het doel te vinden. Verdedigend is Feyenoord niet heel sterk en we verwachten dus zeker goals van AZ. Aan de andere kant houdt AZ amper de nul en heeft Feyenoord natuurlijk een aantal goede aanvallers. Wij zetten ons geld daarom in op de volgende bets:

  • AZ wint en beide teams scoren
  • Over 2.5 goals

Inzetten kan bij alle bookmakers met een vergunning van de KSA. Check de Bet365 welkomstbonus voor nieuwe klanten indien je start bij ‘s werelds grootste online wedkantoor.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top