Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Conference League odds Vitesse – Rapid Wien en Maccabi – PSV

Voetbal voorspellingen Vitesse – Rapid Wien en Maccabi Tel Aviv – PSV | Conference League 24 februari

Deze week gaan we lekker verder met Europees voetbal. In de Conference League staat de tweede wedstrijd van de tussenronde op het programma. Vitesse en PSV hopen zich te plaatsen voor de knock-out fase waar Feyenoord en AZ zich al in bevinden. Onze wedtips zijn: inzetten op winst PSV en op minstens drie goals in de wedstrijd van Vitesse. Lees verder voor de achtergronden.

Maccabi Tel Aviv – PSV voorspellen

voor wedden op Conference League.
Onze tip: winst PSV 

PSV gaat op bezoek bij Maccabi Tel Aviv in Israël. De vorige wedstrijd wisten de Eindhovenaren met 1-0 thuis te winnen. PSV heeft dus goede papieren voor de volgende ronde van de Conference League, maar dat is absoluut nog geen zekerheid.

Maccabi heeft weinig te vertellen

Maccabi staat derde in de Israëlische competitie en kent zeker geen bijster goed seizoen. Ze staan maar liefst acht punten achter op de nummer één. De laatste weken doen ze het wel goed, ze wonnen de laatste vier wedstrijden op rij en zijn al zeven wedstrijden op rij ongeslagen.

In de vorige wedstrijd tegen PSV had Maccabi weinig te vertellen. Ze hadden uiteindelijk maar één schot op doel en over de hele wedstrijd zijn ze amper gevaarlijk geworden.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

PSV goed op schot

PSV zit in een goede flow, nadat ze van Ajax en AZ verloren wisten ze in de competitie twee keer op rij overtuigend te winnen. Ze wonnen maar liefst 5-0 van Vitesse en afgelopen weekend met 3-1 van sc Heerenveen. In de beker wonnen ze ook nog eens met 4-0 van NAC, dus PSV lijkt goed op schot te zijn.

Noni Madueke is terug van een blessure en liet meteen z’n klasse weer zien. Vorige week wist PSV genoeg kansen te creëren, maar scoren deden ze niet vaak genoeg.

Gokken op winst PSV

Als PSV tegen Maccabi net zo voetbalt als vorige week dan gaan ze zeker winnen. Ze zijn veel beter dan de Israëlische ploeg en als ze de kansen dit keer wel afmaken, dan moeten ze dik winnen.

Bij PSV zal Gakpo niet meedoen door een blessure aan z’n enkel. Maar we verwachten dat PSV ook zonder hem deze wedstrijd gewoon gaat winnen. De quotering op winst is prima.

Voorspelling Vitesse – Rapid Wien

voor al je voorspellingen. Onze wedtip:
Over 2.5 goals

Vitesse is ontzettend wisselvallig de laatste weken. Bij vlagen spelen ze goed, maar met name de eerste helft is vaak erg zwak. Dit was in de vorige wedstrijd tegen Rapid Wien ook zo. Ze stonden in de rust met 2-0 achter, uiteindelijk verloren ze met 2-1.

Toch gaat Vitesse met vertrouwen de wedstrijd in

Vitesse had eigenlijk nog gelijk moeten spelen, ze kregen de nodige kansen en hadden absoluut meer verdiend. In de tweede helft hadden ze maar liefst 67% balbezit en ze hadden zestien pogingen waarvan vijf schoten op doel. In de eerste helft was Rapid Wien echter de ploeg met de meeste kansen en schoten op doel.

Vitesse doet het in de Eredivisie niet best te laatste tijd, ze verloren al drie keer op rij en afgelopen weekend speelden ze 1-1 gelijk tegen FC Utrecht. Toch zullen ze met vertrouwen naar deze wedstrijd toeleven, door met name de tweede helft.

Wedden op Conference League – alles wat je moet weten

Matig seizoen voor Rapid Wien

Rapid Wien kent geen goed seizoen. Ze zijn al uitgeschakeld in de beker en met een zevende plek in de Oostenrijkse competitie behoren ze op het moment niet tot de ploegen die naar de kampioenspoule gaan. De laatste weken wisten ze drie wedstrijden op rij niet te winnen, afgelopen weekend speelden ze nog gelijk tegen Sturm Graz.

In Europa gaat het een stuk beter, ze werden derde in de Europa League groep met West Ham, Dinamo en KRC Genk.

Inzetten op minstens 3 goals

Vitesse hoort deze Europa Conference League wedstrijd gewoon te winnen, maar bij de Arnhemmers zijn wij nergens zeker van. De ploeg is ontzettend wisselvallig én ze missen Openda in deze wedstrijd. En dat is toch wel de speler waar het, aanvallend, om draait bij Vitesse.

We verwachten een spannende en open wedstrijd. Vitesse moet wel aanvallen, want ze moeten scoren. Verdedigend zijn ze niet erg sterk, daarom denken we dat er in deze wedstrijd de nodige goals zullen vallen. We gaan voor de weddenschap Over 2.5 goals. Je wint de weddenschap als er minimaal 3 doelpunten worden gescoord, ongeacht door welke ploeg.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top