Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Benfica – Ajax voorspellen: goals beide helften en Haller scoort

Voorspellingen wedden op Benfica – Ajax | De knock-out rondes in de Champions League zijn gestart en woensdag neemt Ajax het op tegen Benfica. Het beloven interessante wedstrijden te worden tegen de Portugezen! Lees verder voor onze bet tips Benfica – Ajax.

Beste weddenschappen Benfica – Ajax Champions League

voor wedden op Champions League. Onze tips:
Ajax scoort in beide helften

Goal Haller

Ajax mag tevreden zijn met deze loting. In eerste instantie kwam Inter als tegenstander uit de bus, maar bij de loting werd een fout gemaakt en alle teams gingen opnieuw in de pot. De nieuwe tegenstander is Benfica. Om kampioen te worden mag het in feite niets uitmaken wie de tegenstander is, maar toch is Benfica een prima ploeg om de knock-out fase mee te beginnen. Wie weet komen ze Inter tegen in een ander stadium.

Prima ploeg Benfica

Benfica is een goede ploeg waar je niet te licht over mag denken; als Ajax te zwak voor de dag komt hebben ze een groot probleem. Benfica beschikt over een aantal goede spelers. Zo  hebben ze in de verdediging de ervaren Vertonghen en Otamendi rondlopen. Op het middenveld en voorin ziet het er met mix van ervaren en jonge spelers ook prima uit.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Kunnen ze Ajax verrassen?

In de competitie van Portugal doen ze het vrij aardig. De uitblinker is dit seizoen Porto, maar Benfica staat netjes op de derde plek. Ik ben benieuwd of ze een tactiek hebben om Ajax te verrassen. Mochten ze lang standhouden en zelfs weten te winnen op eigen veld dan is er zeker hoop dat ze een ronde verder kunnen komen.

Ajax doet het goed in Europa

Ajax doet het op Europees topniveau de laatste jaren heel erg goed. In Amsterdam lopen nog steeds geweldige spelers rond ook al worden ze vaak weggekocht door absolute topteams. Doordat er veel geld voor deze spelers wordt geboden is Ajax ook in staat om goede spelers terug te kopen. Het is op het moment een beetje onrustig bij Ajax, maar dat is vooral op het managementniveau en niet zozeer in de spelersgroep, hoewel het effect heeft op iedereen.

Sebastien Haller topscorer Champions League

De laatste wedstrijd in de competitie werd gelukkig gewonnen van Willem II. Ajax staat bovenaan in de eredivisie en ze kunnen met een gerust hart afreizen naar Portugal. Buiten dat Brobbey geblesseerd is zijn er zijn geen nieuwe ernstige blessures bij gekomen. Het ontbreken van Brobbey is natuurlijk wel een nadeel. Haller zal in de spits staan.

Sebastien Haller is op het moment met 10 goals topscorer van de Champions League. Geweldig en dat voor een spits van Ajax! Lewandowski zit vlak achter hem met 1 doelpunt minder. Haller is wel te vergelijken met Lewandowski. Eenzelfde soort speler en beide hebben een neusje voor de goal. Ongelooflijk.

Wedden op Champions League?

Wedtips Benfica – Ajax

De eerste weddenschap die er voor mij uitspringt is Ajax to Score Both Halves. Zeer hoog geprijsd en zeker niet onmogelijk. Ajax is een ploeg die zeer aanvallend is ingesteld en met jongens als Haller, Antony, Tadic en Berghuis voorin hebben ze genoeg kwaliteit om goals te maken. Ik verwacht zeker dat ze in beide helften gaan scoren en de uitslag kan nog weleens hoog uitvallen.

Benfica acht ik ook in staat om te kunnen scoren. Toch gaat de voorkeur uit naar de bet ‘Ajax scoort in beide helften’. Dit hebben ze al vaker bewezen.

Wedden op goal Haller

Als tweede kunnen we ook wedden op een doelpuntenmaker; Haller en/of Antony. Beide vind ik goede opties om te spelen, maar Haller heeft mijn voorkeur. Hij is niet voor niks in de Champions League topscoorder. De odds bij Bet365 sport zijn prima.

Benfica – Ajax belooft een geweldige wedstrijd te worden in de Champions League en voor Ajax is het te bedoeling om zoveel mogelijk doelpunten te maken zodat ze het in de Arena in de tweede wedstrijd helemaal af kunnen maken. Ajax to Beat Benfica!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top