Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Emmen – FC Volendam voorspelling en wedtips

Eerste Divisie voorspelling Emmen – Volendam | Dit weekend begint goed voor de liefhebbers van Nederlands voetbal en met name van liefhebbers van de Keuken Kampioen Divisie. Daar wordt namelijk vrijdag om 20.00 uur de kraker tussen de nummer één (FC Volendam) en de nummer twee (FC Emmen) gespeeld.

Emmen – Volendam voorspellen

voor wedden op Eerste Divisie voetbal. Onze tip:
winst FC Emmen en Onder 2.5 goals

Kijken we naar de vorm dan is Emmen in onze ogen licht favoriet. Beide ploegen zijn lang ongeslagen, maar het voetbal van FC Emmen gaat de laatste tijd makkelijker. Daarnaast spelen ze thuis en dat geeft de ploeg altijd een enorme boost. Emmen zal blij zijn dat er nu met publiek wordt gespeeld. Wij verwachten niet al te veel goals, maar uiteindelijk toch een kleine overwinning.

FC Volendam door Emmen van de mat gespeeld

FC Volendam is in de KKD maar liefst 24 (!) wedstrijden ongeslagen. Ze verloren alleen op de tweede speeldag van de competitie. Tussendoor werden ze wel uitgeschakeld in de KNVB beker en dat toevalligerwijs door de tegenstander dit weekend, FC Emmen. In die wedstrijd gaf Volendam totaal niet thuis en werd het van de mat geveegd met 0-3.

Volendam meest scorende ploeg KKD

De laatste wedstrijden van Volendam zijn qua spel niet geweldig. Ze wonnen drie van de laatste vijf duels, maar wisten eigenlijk niet echt te overtuigen. Het goede spel van medio de competitie lieten ze niet zien. Zo wonnen ze met maar 2-1 van Jong AZ, werd het 1-1 tegen Roda JC en wonnen ze maar 0-1 van MVV.

Defensief is Volendam niet supersterk, aanvallend zijn ze de meest scorende ploeg van de Eerste Divisie. Met Robert Muhren in de spits is dat natuurlijk ook niet echt verrassend.

Wedden op KKD – alles wat je moet weten

FC Emmen solide in Eerste Divisie

FC Emmen is supersolide bezig dit seizoen. In de 25 gespeelde wedstrijden kregen ze slechts 16 tegengoals. De laatste weken weten ze ook steeds beter te voetballen en de transferperiode heeft het team zeker versterkt. Emmen is nu zeven wedstrijden ongeslagen en het wist daarin zes keer te winnen.

Ze weten ook steeds vaker en makkelijker het net te vinden. Want waar Emmen de beste defensie heeft, heeft het dat wat de aanval betreft zeker niet. Ze wisten nog maar 38 keer te scoren, terwijl bijvoorbeeld ADO Den Haag al 56 keer scoorde en Volendam zelfs 58. Qua doelpunten voor zou Emmen in de middenmoot staan.

Wedstrijd Emmen – Volendam van levensbelang

In de Eerste Divisie staat Emmen, met vier punten voorsprong op ADO, op een tweede plaats. Jong Ajax staat derde, maar zij kunnen natuurlijk niet direct promoveren. Voor FC Emmen is het dus zeker zaak om deze positie te behouden en daarom is dit een wedstrijd van levensbelang.

Volendam staat zeven punten voor op Emmen en bij winst kan er zeker worden gesproken over een hand op de titel. Al moet daar wel bij gezegd worden dat FC Emmen nog een wedstrijd tegoed heeft.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Lees desgewenst de review voor het bij Bet365 Nederland registreren, info en meer.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top