Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips en odds Man City – Tottenham en West Ham – Newcastle

Premier League wedden tips | Wij zien komende zaterdag kansen voor Newcastle en Tottenham Hotspur. Weliswaar treffen ze niet de minste tegenstanders maar Newcastle is goed op dreef en een goal van de Spurs tegen City is zeker mogelijk. De odds bij de bookmakers zijn verrassend.

West Ham – Newcastle United voorspellen

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Newcastle Double Chance

Zaterdag 19 februari om 13.30 uur trappen we in de Premier League af met de wedstrijd West Ham tegen Newcastle United. West Ham staat op het moment op de 4e plek. Weten ze die positie vast te houden dan spelen ze volgend seizoen Champions League voetbal. Dat zou toch de ultieme droom voor ze zijn. En waarom niet? West Ham speelt dit seizoen bijzonder sterk en buiten Manchester City, Liverpool en Chelsea is er nog van alles mogelijk. Plek 4 in de Premier League wordt een strijd tussen West Ham, Manchester United, Arsenal en Tottenham.

Newcastle goed in vorm

Newcastle United is behoorlijk op dreef. De laatste drie wedstrijden zijn gewoon gewonnen en dat zijn negen hele belangrijke punten geweest. Newcastle is op het moment veilig van degradatie, maar zeker weten doen we dat pas aan het einde van het seizoen. Toch is er goede hoop voor de noord-Engelse ploeg en ziet de toekomst er zonnig uit.

De nieuwe eigenaar zal al bezig met kijken waar ze de nieuwe zomeraankopen gaan doen. Waarschijnlijk is dit team nog maar het begin van wat er komen gaat. Je ziet in ieder geval nu al dat er een positieve flow is en hopelijk kunnen de jongens van Newcastle dit vasthouden en doortrekken tot het einde van het seizoen.

Wedden op Voetbal?

Dubbele kans Newcastle beste weddenschap

Dit wordt een mooi duel met veel strijd en twee waardige tegenstanders. West Ham heeft een goed draaiend team, maar Newcastle mogen we op dit moment helemaal niet onderschatten. Een behoorlijke tegenvaller is echter dat Trippier geblesseerd is afgehaakt en niet zal spelen.

Verrassend hoge odds

Toch vind ik Newcastle door de bookmakers verrassend hoog geprijsd. Vooral gezien hun recente vorm verwacht ik dat ze zeker niet verliezen tegen West Ham. Maar ook West Ham draait sterk en er kan natuurlijk van alles gebeuren. Hoe dan ook, we gaan spelen voor de weddenschap Newcastle Double Chance. Deze bet vind ik zo verrassend hoog dat we ‘m niet mogen laten liggen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tip wedden op Manchester City – Tottenham

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Beide Teams Scoren

Zaterdagavond is er de wedstrijd City tegen de Spurs. Manchester City heeft alleen Liverpool als directe concurrent dit seizoen. Mocht City een dipje krijgen en een slechte reeks neerzetten dan is momenteel alleen Liverpool in staat de club voorbij te streven. Het verschil op de ranglijst bedraagt negen punten en een wedstrijd meer voor City.

City Premier League kampioen

De verwachting is natuurlijk dat City Premier League kampioen gaat worden maar er staan nog veel wedstrijden op het programma. Spelen in de competitie en de Champions League betekent dat City een paar zware weken voor de boeg heeft. Ze hebben wel het geluk dat hun selectie breed genoeg is dat ze veel kunnen rouleren zonder dat het team verzwakt.

Conte moet Spurs succesvol maken

Tottenham daarentegen heeft een minder brede selectie maar is een nieuw team aan het opbouwen onder leiding van nieuwe trainer Conte. Dat is een hele goede oefenmeester, maar toch blijft het een grote uitdaging om van de Spurs een groot succes te maken. Als het Conte gaat lukken dan is dat zéér knap, andere goede trainers is het tot op heden niet gelukt.

Harry Kane lijkt verdwaald

De laatste twee wedstrijden van de Spurs verliepen niet best. Ze hebben twee keer achter elkaar verloren op eigen veld en dat is zeer pijnlijk. Tottenham heeft met Harry Kane een superspits aan boord, maar toch lijkt hij verdwaald dit seizoen. Kortom, er is nog veel werk aan de winkel maar dat betekent niet dat ze niet kunnen winnen van Manchester City. Misschien is een wedstrijd als deze nu juist nodig om het roer om te gooien. Als er iemand is die met topwedstrijden als deze weet om te gaan is het trainer Conte wel.

Gokken op goals City en Tottenham

De bet die we gaan spelen is Both Teams to Score. De Spurs zijn momenteel wisselvallig maar een goal is toch zeker mogelijk. Manchester City scoort naar verwachting ook. Tottenham Hotspur heeft in het verleden vaker laten zien dat het wel raad wist met City en daarom denk ik dat Beide Team Scoren hier door de bookmakers té hoog geprijsd is en dat is een goed teken om te wedden.

Misschien weet Tottenham zelfs wel punten af te snoepen van City. De Spurs hebben heel wat te bewijzen en bij City gaat op het moment veel te goed en het kan wel eens een mindere dag hebben. Dat moet echter nog blijken. Laten we het houden op de weddenschap Both Teams to Score, want dit lijkt me een zekerheidje.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top