Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen PSV – NAC en Ajax Vitesse KNVB Beker

Tips en voorspellingen KNVB Beker kwartfinales 2022 |  Deze week staan de kwartfinale wedstrijden in het bekertoernooi op het programma. Onderstaand de beste weddenschappen voor PSV – NAC en Ajax – Vitesse.

Tips wedden op PSV – NAC KNVB Beker

PSV speelt dinsdag in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen NAC Breda. Op papier moet dit voor PSV natuurlijk een makkelijke opgave worden, maar het is oppassen geblazen om er te licht over de denken. De spelers van NAC zijn voor een wedstrijd als dit uiterst gemotiveerd. De kwartfinale en een tegenstander als PSV, een behoorlijke uitdaging dus.

Afleiding bij PSV – kansen voor NAC

PSV heeft in de competitie twee zware wedstrijden achter de rug; de duels tegen Ajax en AZ zijn verloren gegaan. Heel erg zuur, want dit waren kostbare 6 punten en de titelstrijd voor PSV komt hierdoor in gevaar. Trainer Schmidt heeft aangegeven van de zomer vrij te willen zijn om de keuze te maken om eventueel weg te gaan bij de club. Dit zijn allemaal zaken die meespelen op het moment en ik denk dat er geen lekkere flow is bij PSV. Dit geeft NAC in deze bekerwedstrijd natuurlijk kansen. Het is de vraag hoe PSV met deze wedstrijd omgaat.

Beste beker weddenschap PSV – NAC

Gezien het feit dat het op dit moment niet lekker loopt bij PSV en dat er vaak verrassingen zijn bij bekerwedstrijden is de beste wedstrijd voor deze pot Beide Teams Scoren. Dit krijgt een mooie hoge notering voor een bekerwedstrijd waar vanalles mogelijk is. PSV zal hoogstwaarschijnlijk doorgaan naar de volgende ronde, maar NAC zal zeker kans hebben op een doelpunt. Both Teams to Score is de bet voor deze wedstrijd.

Beker voorspellingen Ajax – Vitesse

Woensdag speelt Ajax in de kwartfinale tegen Vitesse. Dit is een mooi affiche en er liggen voor beide teams kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Ajax doet het natuurlijk naar behoren. Het heeft de koppositie teruggepakt van PSV en de Amsterdammers zullen proberen door te denderen in zowel de competitie als in de beker en in de Champions League. Toch moet Ajax oppassen want Vitesse is een goede tegenstander.

Vitesse kan voor een stunt zorgen

Vitesse is wat afgezwakt op de ranglijst van de competitie, maar er is nog zeker niks verloren. Als ze voor een stunt weten te zorgen en Ajax verslaan in de KNVB Beker, dan zit het weer op de rit. Tot het moment dat ze de laatste twee wedstrijden verloren, heeft Vitesse een hele mooie winning streak neergezet. Goede kans om vanaf nu weer een goede reeks neer te zetten.

Beste weddenschappen KNVB Beker Ajax – Vitesse

De noteringen bij de bookmakers zijn behoorlijk in het voordeel van Ajax wat natuurlijk logisch is, maar de value ligt bij Vitesse. Zoals je weet zijn er geregeld verrassingen tijdens bekerwedstrijden en dat kan ook zomaar bij deze wedstrijd het geval zijn. Vaak zijn de wat kleinere clubs tijdens bekerwedstrijden gemotiveerder dan de grote clubs.

Gokken op goals voor beide

De eerste tip voor het wedden op KNVB Beker Ajax – Vitesse is dan ook de Both Teams to Score. Dit krijgt een iets lagere odd dan voor de wedstrijd van PSV, maar dat komt doordat Vitesse een hele andere tegenstander is dan NAC. Toch blijft deze weddenschap een hele goede optie voor dit duel.

Meeste doelpunten in tweede helft

Als tweede gaan we voorspellen dat er in de tweede helft de meeste goals worden gescoord. Ik verwacht dat er juist in de tweede helft de meeste goals komen voor beide kanten. Ik geef Ajax een lichte voorkeur om door te gaan naar de volgende ronde, maar dit is niet een bet waar we voor gaan spelen. Vitesse kan zeker voor een stunt gaan zorgen hier.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top