Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voorspellen AZ – Ajax en Go Ahead – PSV KNVB Beker

Wedtips KNVB Beker | Het bekertoernooi gaat deze week verder met de halve finales. PSV speelt uit bij Go Ahead Eagles en AZ krijgt Ajax op bezoek. Wij voorspellen winst AZ en durven erop te gokken dat Go Ahead doorgaat naar de finale. Waarom? Lees verder voor de achtergronden.

KNVB Beker tips wedden Go Ahead – PSV

voor het wedden op sport

Go Ahead Eagles kent een droomseizoen. Ze staan op een keurige 12e plek in de competitie en dat is op redelijk veilige afstand van de degradatiezone. En wat misschien nog wel mooier is, ze staan in de halve finale van de KNVB beker. Go Ahead moest daarvoor Almere, Roda, SC Heerenveen en NEC zien te verslaan.

Go Ahead Eagles thuis lastig te verslaan

Met name in thuiswedstrijden doet Go Ahead het dit seizoen erg goed en zeker nu het publiek er weer bij is, zijn de Deventenaren een erg lastige ploeg om te verslaan. Verdedigend staan ze vaak erg compact en geven ze amper iets weg. Afgelopen weekend wonnen ze nog met 2-1 van Ajax, een ploeg die toch onverslaanbaar leek.

In deze wedstrijd kreeg Ajax amper kansen, terwijl ze toch al 71 keer wisten te scoren in de Eredivisie. Go Ahead was ook de eerste ploeg die dit seizoen twee keer wist te scoren tegen de landskampioen. Al met al lieten ze in die wedstrijd zien hoe lastig ze te verslaan zijn, zelfs voor de topclubs.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

De kansen van PSV

PSV staat door het verlies van Ajax nog maar twee punten achter. Daarnaast hebben ze Maccabi verslagen in de Conference League en staan ze dus in de halve finale van het bekertoernooi. De komende weken kunnen wel eens heel goed uitpakken voor de Eindhovenaren.

Niet goed in vorm

Echt goed in vorm is PSV echter niet. Afgelopen weekend won het erg moeizaam van Sparta dat vroeg op voorsprong kwam en het niet meer weg leek te geven. PSV kon geen enkele kans creëren, totdat iemand van Sparta rood pakte. Vanaf minuut 54 speelde PSV dus met een man meer, maar het wist alsnog maar twee keer te scoren. Tegen Maccabi afgelopen donderdag speelden ze ook al niet goed, het werd uiteindelijk 1-1 maar ook daar hadden ze moeite met het creëren en afmaken van de kansen.

Beste weddenschappen Go Ahead – PSV

Als Go Ahead Eagles net zo speelt als afgelopen weekend, maken ze absoluut een kans. PSV heeft veel moeite met het maken van goals, terwijl Sparta defensief gezien niet eens erg goed stond. Go Ahead kan dat zeker beter doen en ze kunnen ook nog eens zelf een goal maken. Wij durven het gokje op Go Ahead wel aan en voorspellen ‘Go Ahead door naar de volgende ronde’. Een tweede mooie weddenschap is ‘Onder 2.5 goals’.

Voorspelling AZ – Ajax KNVB Beker

voor voorspellingen en het Bet365 casino

De tweede halve finale in het bekertoernooi is met AZ tegen Ajax een echt topaffiche. Waar AZ Alkmaar al een tijd in topvorm is, lijkt Ajax het juist nu even totaal kwijt. Bij AZ zullen ze denken dat dit het juiste moment is om Ajax te treffen, terwijl ze bij Ajax het nodige recht willen zetten.

AZ kan mee met de top

AZ won afgelopen weekend nog knap met 2-1 van Feyenoord en is al achttien wedstrijden op rij ongeslagen. In deze lange reeks wisten ze ook te winnen van PSV en van Ajax. Het laat zien dat AZ qua team echt mee kan met de top in Nederland. Op papier is de selectie natuurlijk minder goed als die van PSV en Ajax. Maar door inzet, slimme tactiek en snel spel maken ze het hun toch lastig.

Revanche

Bij AZ lijkt er ook steeds meer haat richting Ajax te groeien, zeker sinds het coronaseizoen. Toen Ajax als nummer één werd uitgeroepen op doelsaldo en AZ tweede werd. In zo’n halve finale van de KNVB Beker zullen ze bij AZ toch het gevoel hebben dat ze revanche kunnen nemen.

Wedden op KNVB Beker – alles wat je moet weten

Zorgen om spel Ajax

Ajax verloor dus afgelopen weekend van Go Ahead en liet daarmee PSV weer dichterbij komen. Vorige week speelden ze ook al niet goed in de Champions League. Het werd 2-2 uit bij Benfica, wat op zich een goed resultaat is. Het spel is waar de meeste Ajacieden zich het meest zorgen om maken.

Prijzen veiligstellen

Ajax leek in vrijwel niks de ploeg die geduldig kan opbouwen en vanuit die opbouw kan versnellen naar kansen. Verdedigend was het ook lang niet zo stabiel als dat het eerder was. In de Champions League is dat misschien nog niet zo gek, maar de wedstrijd tegen Go Ahead daarna maakt het voor de Ajacieden toch ernstig. De fase van het seizoen waarin je de prijzen moet veilig stellen is aangebroken en juist op dat moment lijken ze niet in topvorm.

Wedden op winst AZ KNVB Beker

Ajax heeft natuurlijk wat recht te zetten, maar AZ is nou net niet de ploeg om daaraan mee te werken. Bij AZ Alkmaar ruiken ze natuurlijk de kans om én Ajax pijn te doen en de finale van de beker te halen. Wij verwachten een zeer spannende pot, met twee teams die op het scherpst van de snede zullen spelen. AZ heeft al meerdere keren laten zien van Ajax te kunnen winnen en ook nu denken we dat ze uiteindelijk aan het langste eind zullen trekken. We gaan bij de bookmakers gokken op winst AZ.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top