Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Manchester City – Man United: BTS en goal Foden

Premier League wedtips | We gaan dit weekend wedden op Manchester City – Manchester United. Het belooft een spektakel te worden want een derby is niet zomaar een wedstrijd. Eens kijken wie de grootste kans heeft om met de 3 punten ervandoor te gaan.

Wedden Manchester City – Man United

voor je voorspellingen. Check de Bet365 review voor info en meer

De laatste jaren overheerst City, daar kan je gewoon niet omheen. Manchester United is de grootste club van de historie, maar City is op dit moment de club van de toekomst. Sinds de komst van Pep Guardiola is er veel veranderd en heeft Man City laten zien dat ze in Engeland de best voetballende ploeg zijn. En niet zomaar een jaar, maar jaar na jaar na jaar.

Om dit seizoen kampioen te worden hebben ze eigenlijk maar één uitdager en dat is Liverpool, de enige club die kan bijblijven. Er staat dan ook een geweldig team bij City.

Welke trainer krijgt Manchester United?

Manchester United laat bij vlagen zien wat ze kunnen. En dat doen ze toch al een paar jaar zo. Ze hebben op dit moment ook een geweldig team, met een combinatie van ervaren en jonge spelers. Toch sprankelt het niet zoals het bij City doet, terwijl je van spelers die het shirt van United dragen veel meer mag verwachten. Het is de vraag waar het aan ligt, want United heeft nu al zo vaak van trainer gewisseld dat het toch aan de spelersgroep zelf ligt.

Ralf Rangnick?

Het is ook belangrijk om te weten welke trainer er volgend seizoen voor de groep staat. Dat is op dit moment nog niet bekend. Het kan Rangnick zijn, of komt er een nieuwe grote naam waar ze achter de schermen mee bezig zijn? Ik denk dat zodra de spelers dit weten er al wat meer rust in de groep komt.

Wedden op Premier League – alles wat je moet weten

Man City heeft handen vol aan Ronaldo

En je kan je natuurlijk afvragen of het Manchester United uiteindelijk goed heeft gedaan om Ronaldo terug te halen. De Portugees is natuurlijk een speler van een geweldig kaliber, daar hoeven we het niet over te hebben, maar of het voor deze spelersgroep goed is weet ik niet. Het kan zijn dat juist door de aanwezigheid van Ronaldo er bij veel nieuwe jonge spelers de kwaliteit niet helemaal uitkomt.

Bij een grote wedstrijd zoals deze tegen de grootste rivaal uit je eigen stad is het wél fijn om een speler als Ronaldo te hebben. Hij weet dat je er moet staan als je een grote wedstrijd speelt. Ik denk dat de verdediging van City zijn handen vol zal hebben aan #7.

Tips wedden Manchester City – Manchester United

De laatste drie wedstrijden die zijn gespeeld in het stadion van City zijn verrassend genoeg gewonnen door United. Als Manchester United op dreef is kan het ook heel goed voetballen. Wat City eigenlijk wekelijks laat zien, laat United maandelijks zien. Hopelijk zijn beide clubs op hun best voor zondag, want dan gaan we een heerlijke Premier League wedstrijd tegenmoet.

Gokken op goals aan beide kanten

Dit zijn wedstrijden waar vanalles kan gebeuren, het is een derby. De eerste bet die er uitspringt is Both Teams to Score. Gezien het feit dat er zoveel kwaliteit rondloopt bij beide clubs, zie ik zeker weten aan beide kanten een goal vallen.

Hoge quotering winst Manchester United

Of er een winnaar uit de bus komt weet ik niet, want juist United heeft laten zien dat ze in zulke wedstrijden vaak voor verrassingen kunnen zorgen. Voor mij is de de weddenschap Beide Teams Scoren een betere bet dan een winnaar, maar als je toch voor een winnaar wilt gaan dan neig ik toch echt naar United. Je krijgt maar liefst bijna 7x je inzet terug en United heeft het in het verleden al vaker voor elkaar gekregen.

Doelpunt Foden voorspellen

Als tweede bet gaan we spelen voor Foden to Score. Hij is 21 jaar oud, heeft een geweldige techniek en heeft bij Guardiola al vaak bewezen dat hij een basisplek verdient. Ik denk dat de verdedigers van United de handen vol hebben aan een speler als Foden.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top