Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Conference League Feyenoord, Vitesse en AZ

Conference League voorspellingen | Deze week gaat de Europa Conference League echt verder, geen tussenrondes meer, maar het echte werk. En dus komen naast PSV en Vitesse ook AZ en Feyenoord in actie.

De beste weddenschappen voor deze ronde zijn winst AZ met odds van 2.44, Beide Teams Scoren voor de wedstrijd Partizan – Feyenoord en winst Roma. Lees verder voor de achtergronden en quoteringen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Partizan – Feyenoord voorspellen Conference League

voor al je voorspellingen.

Feyenoord werd eerste in zijn UECL groep en hoefde daardoor de tussenronde niet te spelen. Partizan werd tweede in de groep en speelde de tussenronde daarom wel.

Partizan knokt voor elke meter

In de Servische competitie staat Partizan Belgrado eerste, met zeven punten voorsprong op Rode Ster. Daarmee stevenen ze af op het eerste kampioenschap sinds 2015.

In de tussenronde van de Conference League wist Partizan Sparta Praag knap uit te schakelen. In beide wedstrijden waren ze niet de bovenliggende partij, maar wisten ze wel te scoren. Partizan is geen wonderploeg, maar wel een team dat hard werkt en strijd voor elke meter.

Feyenoord wat minder in vorm

Feyenoord doet het tot nog toe erg goed in Europa. Ze werden knap eerste in een groep met Slavia Praag, Union Berlin en Macabbi Haifa. Nu staat het echte werk op het Conference League programma, net op een moment dat Feyenoord wat minder goed in vorm is.

Het spel is wat minder de laatste weken en afgelopen weekend werd er thuis niet eens gewonnen van Groningen. De week ervoor werd er verloren van AZ, waardoor Feyenoord zich in de competitie moet richten op de derde plek. Feyenoord speelt in uitwedstrijden in Europa dit seizoen vaak wat verdedigender dan we van ze gewend zijn. Toch kregen ze de nodige goals tegen in deze uitwedstrijden.

Wedden op Conference League – alles wat je moet weten

Tip beste weddenschap Partizan – Feyenoord

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Als Feyenoord ervoor kan zorgen dat het gelijk blijft of het bij een kleine nederlaag houdt, dan maken ze een goede kans om het thuis in de Kuip af te maken.

Op papier heeft Feyenoord het betere team, maar de vorm zit even niet mee de laatste weken. Partizan is in topvorm, maar heeft het ook niet makkelijk gehad in Europa. We verwachten een wedstrijd waarin Feyenoord hoopt de nul te houden, maar voorspellen dat dat niet lukt. Aan de andere kant scoort Feyenoord bijna altijd, zeker in Europa. De beste weddenschap bij de online bookmakers is wat ons betreft dan ook Beide Teams Scoren. Zie de Bet365 welkomsbonus en meer.

Conference League voorspellingen Vitesse – AS Roma

voor al je voorspellingen.

Van alle Nederlandse clubs heeft Vitesse toch wel het mooiste Europese avontuur tot nu toe. Vitesse speelt in de Eredivisie bij vlagen hartstikke slecht, maar in Europa stijgen ze boven zichzelf uit. AS Roma kent eigenlijk weer een teleurstellend seizoen, ook met Mourinho krijgen ze het in de Serie A niet voor elkaar om met de top vier mee te strijden.

In Europa is Vitesse klasse

Vitesse versloeg in de groepsfase van de Conference League Tottenham Hotspur en Mura en werd tweede. Daardoor speelden ze in de tussenronde tegen Rapid Wien. De uitwedstrijd verloren ze nog met 1-2, maar thuis werd de klus afgemaakt met 2-0. Zelfs zonder Openda was de Vitesse indrukwekkend en het had nog veel vaker kunnen scoren.

In de Eredivisie staan de Arnhemmers op een zevende plek en zijn ze erg wisselvallig. In Europa zijn ze juist stabiel en behalen ze hun hoogste niveau.

Ook AS Roma wisselvallig

AS Roma staat in de Italiaanse competitie zesde met zes punten achterstand op de nummer vier, ze kunnen dus nog steeds de Champions League voetbal halen.

Roma is net als Vitesse hartstikke wisselvallig. Afgelopen weekend wonnen ze nog met 1-0 van Atalanta, maar een aantal weken daarvoor werd het 2-2 tegen Sassuolo en ook tegen Hellas Verona – beide laagvliegers in de competitie. In de Conference League ging het tot nog toe van een leien dakje. Ze werden eerste in een groep met Bodo/Glimt, Zorya Luhansk en CSKA Sofia. Ze scoorden maar liefst 18 goals in zes wedstrijden, maar kregen er ook 11 tegen.

Gokken op winst Roma

Wij verwachten, helaas, dat AS Roma deze wedstrijd in de Conference League gaat winnen. Vitesse heeft het defensief vaak niet goed op orde en AS Roma heeft een erg goede voorhoede. Spelers als Tammy Abraham, Mkhitaryan en Zaniolo zijn allemaal uitzonderlijke spelers die makkelijk een goal en kans creëren. Daarom zetten wij ons geld in op een overwinning van AS Roma. Het levert bij de bookmakers prima odds op bij een goede voorspelling.

Bodo/Glimt – AZ Alkmaar voorspelling

voor al je voorspellingen. Nieuw sinds 2021: Bet365 Casino Nederland

AZ lijkt op het goede moment zijn topvorm te vinden, zo aan het einde van het seizoen. In Europa begon het ook matig qua spel maar de resultaten waren goed. Deze week nemen ze het op tegen Bodo/Glimt dat in de groep tweede werd achter AS Roma.

Kampioen Noorse competitie

Bodo/Glimt werd eerste in de Noorse competitie en is in korte tijd uitgegroeid tot de topclub van Noorwegen. De Noorse competitie kent een ander speelschema dan dat van ons en is al sinds december afgelopen. Op 12 december won Bodo/Glimt de laatste wedstrijd van het seizoen en daarmee ook de titel.

De ploeg speelt dus al een hele tijd geen officiële wedstrijden. De laatste was tegen Celtic en dat duel wisten ze indrukwekkend genoeg te winnen. Uit bij Celtic wonnen ze al met 1-3 en thuis maakten ze het af door met 2-0 te winnen. De Noren hadden wel behoorlijk wat geluk in deze wedstrijden. Met name in de eerste wedstrijd was Celtic veel beter. Bodo/Glimt kwam vier keer in de buurt van de goal en wist meteen drie keer te scoren.

Wedden op Conference League – alles wat je moet weten

AZ Alkmaar ongeslagen

AZ is al veertien wedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie. Tussendoor verloren ze alleen van Ajax in de KNVB beker. In de Europese wedstrijden kenden ze eigenlijk geen echte tegenstand, ondanks dat ze slecht in vorm waren op dat moment. Ze kregen maar drie goals tegen en scoorden zelf maar acht keer, toch zijn ze ongeslagen eerste gewonnen. Ze wonnen vier keer en twee keer werd er gelijkgespeeld.

Het spel van AZ is veel beter geworden en dan met name bij het creëren en afmaken van kansen. In de laatste vijf competitiewedstrijden scoorde AZ maar liefst 13 keer. Hierbij zitten ook de wedstrijden tegen PSV en Feyenoord.

Wedden op overwinning AZ

Wij verwachten een spannende wedstrijd, waarbij AZ het meest aan de bal zal zijn. Ze zullen moeten oppassen voor de omschakeling, maar we denken dat AZ kwaliteiten genoeg heeft om het tweeluik te winnen. Met een beetje geluk kunnen ze in deze wedstrijd in de Conference League alvast een grote stap zetten. Op papier hebben ze in ieder geval zeker de betere ploeg. Daarom zetten wij in op AZ.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top