Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Barcelona – Real Madrid en Man – Liverpool

Tips wedden FC Barcelona – Real Madrid en Manchester United – Liverpool

Bet tip FC Barcelona – Real Madrid

Zondag wordt in er in de Primera Division dé wedstrijd gespeeld en gaan we natuurlijk wedden op La Liga. Het is tijd voor El Clasico: FC Barcelona tegen Real Madrid. Dit wordt voor Ronald Koeman een echte test om te kijken of hij nu wél opgewassen is tegen een club uit Madrid. Deze Spaanse klassieker belooft een prachtige wedstrijd te worden zoals altijd.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Benzema blijft altijd gevaarlijk

Real Madrid speelt dit seizoen best goed. Waar ze echter tegenop lopen is het feit dat beide centrale verdedigers weg zijn: Ramos en Varane. Zij vormden jarenlang het centrale duo en het ontbreken van deze twee is een groot gemis. Real heeft dit opgevangen met spelers die ze al hadden. Op het middenveld en voorin lopen nog altijd hele goede spelers. Benzema is de topspits, hij altijd blijft scoren. Wat blijft deze man toch gevaarlijk. Barcelona moet uitkijken want Benzema heeft niet veel nodig om te kunnen scoren en dat heeft hij in El Clasico al heel vaak laten zien.

Positieve energie met Ansu Fati en Gavi

FC Barcelona heeft gelukkig Ansu Fati op tijd teruggekregen. Dit is ook meteen te merken in het spel. Wat was Fati toch levensgevaarlijk in de wedstrijd tegen Valencia. De combinatie Fati en Depay pakt behoorlijk goed uit en ze vinden elkaar heel makkelijk. Hopelijk gebeurt dit ook tegen Real Madrid. Met Fati en Gavi heeft Koeman twee toptalenten in huis en dat geeft positieve energie in het team. Dat heeft Barca ook nodig en als ze een goed resultaat kunnen neerzetten tegen Real Madrid dan zijn de kaarten ineens heel anders geschud.

Beste weddenschap Barcelona – Real Madrid

De online bookmakers geven vrijwel gelijke kansen aan beide partijen. Barcelona in thuiswedstrijden met een hoge quotering is natuurlijk heel verleidelijk want dit zie je zelden. In deze topper geef ik ze het voordeel want ze zitten na de interlandperiode in een lekkere flow. Ik zeg niet dat ze er al zijn, maar je ziet dat er met bepaalde spelers ineens van alles mogelijk is. We gaan in deze Clasico spelen voor de weddenschap Barcelona Draw no Bet. Dit betekent dat Barcelona moet winnen wil de bet goed zijn. Spelen ze gelijk dan krijg je je inzet terug. Verliest Barca dan is je inzet verloren.

Wedden op kraker Manchester United – Liverpool

In Engeland is het ook tijd voor dé wedstrijd en dat is Manchester United dat hopeloos uit vorm is tegen het geweldige Liverpool dat juist in vorm is. Dit is een wedstrijd die we bij het wedden op Premier League niet over mogen slaan.

Gaat Mo Salah eindelijk scoren?

Liverpool doet het in de Premier League uitstekend. Dit seizoen hebben ze Van Dijk weer terug achterin en deze speler is niet te missen in het hart van de verdediging. Voorin verkeert Mo Salah in topvorm en hij bewijst het in iedere wedstrijd van grote waarde te zijn voor Liverpool. Salah heeft het alleen in het verleden altijd moeilijk gehad tegen Manchester United. Ik geloof dat hij nog nooit tegen ze gescoord heeft. Misschien is het dit keer anders, want bij United loopt het totaal niet.

Solksjaer moet derby met United winnen

Zijn de dagen van trainer Solksjaer geteld? De aankomende duels zullen bepalend zijn. Er staan een paar zware wedstrijden op het programma en als er een team is dat géén punten meer mag verspelen dan is het United wel. Er is ook gewoon geen excuus meer. Er zijn jaren geweest dat ze gewoon de kwaliteit niet in huis hadden, maar dit seizoen hebben ze genoeg spelers die juist wél het verschil kunnen maken. Ligt het dit keer dan toch echt aan de trainer?

United is verplicht om deze derby te winnen en iedereen die negatieve kritiek heeft even stil te krijgen.

AH beste bet Manchester United – Liverpool

Juist omdat Manchester United uit vorm is krijgt Liverpool het voordeel bij de bookmakers. Dit is een wedstrijd die op zichzelf staat. United kan dan wel uit vorm zijn, maar vaak zie je bij deze wedstrijden dat ze het opeens wél kunnen. Wij gaan spelen voor de bet Manchester United +0.25 Asian Handicap. Dit houdt in dat United de wedstrijd moet winnen wil de weddenschap in het geheel goed zijn. Speelt United gelijk dan is de bet voor de helft gewonnen en de andere helft krijg je je inzet terug. Bij verlies is de inzet verloren.

Ik verwacht een loodzware wedstrijd, maar bij Man United lopen toch een paar winnaars rond die het verschil kunnen maken. Liverpool heeft in het verleden het nog weleens moeilijk op Old Trafford. Ik verwacht een nipte overwinning voor United.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top