Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Antwerp – Club Brugge voorspellen? Veel goals en winst Club

Tips wedden Royal Antwerp – Club Brugge | Zondag staat er een mooie topper op het voetbalprogramma in België en dan gaan we natuurlijk wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp krijg bezoek van Club Brugge! Een wedstrijd tussen twee titelkandidaten, Antwerp staat vierde en Club staat tweede. Er zitten maar twee punten verschil tussen beide ploegen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voorspelling Royal Antwerp – Club Brugge

Antwerp is bezig aan een opmars in het Belgisch voetbal. In 2017 promoveerden ze naar de hoogste divisie en sindsdien klimmen ze langzaam omhoog op de ranglijst. In ’19-’20 werden ze vierde en vorig seizoen werden ze in de Jupiler Pro League zelfs tweede, achter Club Brugge. Deze zomer hadden ze een hele drukke transferperiode; ze haalden maar liefst zeventien spelers van wie de meest opvallende natuurlijk Radja Naingolan is. Daarnaast natuurlijk ook Viktor Fisscher, maar ook grote Belgische talenten als Piere Dwomoh en Balikwisha.

Goals in wedstrijden van Antwerp

Met een vierde plek en maar twee punten achter op de nummer één is Royal Antwerp prima begonnen. Wedstrijden met Antwerp staan vaak garant voor goals; ze scoorden zelf al 21 keer maar kregen er in elf wedstrijden ook 15 tegen. Afgelopen weekend verloren ze met 1-2 van Zulte Waregem.

Resultaten Club nog niet heel best

Club Brugge is de absolute top van België, zeker sinds de neerwaartse spiraal van Anderlecht. Ze werden drie van de vijf laatste seizoenen kampioen. Dit seizoen begon wat moeizaam voor Club Brugge, zeker qua voetbal. De laatste weken is het voetbal wel beter, maar de resultaten nog niet.

Van de laatste vijf duels werden er drie gewonnen en twee gelijkgespeeld. Met name het gelijke spel tegen Leuven was niet best. Afgelopen weekend won Club Brugge met 2-0 van KV Kortrijk. Bij Club Brugge weten ze het net ook makkelijk te vinden, maar ook daar houden ze het achterin zeker niet dicht. Ze scoorden 20 keer en kregen er 13 tegen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top