Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Europees voetbal PSV, AZ, Feyenoord en Vitesse

Tips, odds en voorspellingen Europees voetbal PSV, Fey, AZ, Vitesse

Deze week weer een heerlijke week vol met Europees voetbal. Na de fantastische overwinning van Ajax gisteravond gaan we verder met onder meer wedden op Conference League voetbal. Donderdag staan daar de wedstrijden Cluj – AZ, Vitesse – Tottenham en Feyenoord – Union Berlin op het programma. Check de mooie hoge notering die er momenteel is op winst AZ!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Odds Europa League PSV – Monaco

Maar we starten met de tips voor het wedden op Europa League. PSV neemt het in de heenwedstrijd van deze ronde in eigen huis op tegen AS Monaco. Het is een wedstrijd tussen de nummer één en twee van de groep. Beide clubs hebben vier punten, maar PSV heeft een beter doelsaldo en staat dus bovenaan.

PSV verdedigend niet stabiel

PSV had het dit weekend lang moeilijk met PEC Zwolle, maar won uiteindelijk wel met 3-1. In de derde minuut kregen ze al een goal tegen, waardoor ze lang achter de feiten aan liepen. Het spel was niet eens zo slecht en PSV had ontzettend veel kansen. Uiteindelijk scoorden ze pas in de 83e minuut de 1-1, toen was het verweer van PEC wel gebroken. In Europa is PSV goed gestart. In de eerste wedstrijd werd het thuis 2-2 tegen Real Sociedad. Daarna wonnen ze met 1-4 uit bij Sturm Graz. Verdedigend is PSV dit seizoen zeker niet stabiel. In de laatste tien wedstrijden kregen ze in acht van die duels minimaal één goal tegen.

Geen goede start voor Monaco

AS Monaco kent zeker geen goede competitiestart. Ze staan na tien wedstrijden op een tiende plek. Afgelopen weekend verloren ze nog van het Lyon van Peter Bosz, dat ook geen goede start kent. Monaco is een getalenteerde ploeg met jonge spelers, maar het lijkt erop dat ze ervaring missen. De ene wedstrijd winnen ze dik en de wedstrijd daarop spelen ze weer slecht en weten ze amper te scoren. Verdedigend is het ook niet best, met dertien goals tegen in tien wedstrijden. Monaco won van Sturm Graz, met maar 1-0 en speelde net als PSV gelijk tegen Sociedad met 1-1.

Voorspelling PSV – AS Monaco

Monaco heeft op papier het betere team, maar ze zijn zo wisselvallig. Zeker in topwedstrijden vallen ze nogal tegen. Bij PSV gaat het prima en met de individuele kwaliteiten die ze hebben moeten ze zeker tot een overwinning kunnen komen. Wij verwachten een spannende wedstrijd met aan beide kanten kansen en goals, waarbij in onze ogen PSV uiteindelijk licht de favoriet. De beste weddenschap PSV – Monaco is Over 2.5 goals en beide teams scoren met een quotering van 2.05.

Bet tips Cluj – AZ Conference League

AZ gaat dit keer op bezoek bij CFR Cluj in Roemenië. AZ staat met vier punten bovenaan in de groep, terwijl Cluj met 1 punt onderaan staat.
Cluj doet het in de eigen competitie een stuk beter dan in de Conference League. Ze staan eerste met zes punten voorsprong op de nummer twee, na 12 wedstrijden. Met een doelsaldo van 17 voor en maar acht tegen. Dit laat wel zien dat ze bij de absolute top van Roemenië horen.

In Europa is dat natuurlijk anders. Cluj begon dit seizoen nog in de voorrondes van de Champions League, maar werd uitgeschakeld door Young Boys. Daarna kwamen ze in de play offs van de Europa League, hierin werden ze uitgeschakeld door FK Crvena Zvezda met maar liefst 6-1 over twee wedstrijden. In de Europa Conference League ging het niet veel beter; ze speelden 1-1 gelijk tegen Randers en verloren 1-0 van Jablonec.

AZ raakt op dreef

AZ lijkt eindelijk in vorm te raken. Na een slechte start in zowel Europa als de competitie hebben ze nu drie wedstrijden op rij gewonnen. In de Eredivisie wonnen ze met 5-0 van Go Ahead Eagles en met 5-1 van FC Utrecht en tussendoor werd er met 1-0 van Jablonec gewonnen. Het veldspel was al een tijd wel oké maar er werd te weinig gescoord. Dat probleem lijkt nu dus opgelost te zijn. AZ is in goeden doen en natuurlijk hebben ze een veel beter team dan CFR Cluj.

Hoge quotering op winst AZ

Wij verwachten dan ook dat AZ deze wedstrijd makkelijk gaat winnen. De bookmakers hebben minder vertrouwen in AZ, wat voor ons gunstig is.

Wedden op Voetbal
Wedden op voetbal | Talloze opties | Hoe werkt het? Op deze pagina alle ins en outs over gokken op voetbalwedstrijden! Tips + odds voetbal bookmakers...
Lees verder

Voorspelling Feyenoord – Union Berlin

Feyenoord neemt het in deze ronde op tegen het Duitse Union Berlin. Op papier misschien wel de moeilijkste tegenstander voor de Rotterdammers. Feyenoord staat met vier punten bovenaan in de groep, Berlin heeft er drie en staat derde.

Slechte fase Feyenoord

Feyenoord verloor afgelopen weekend twee punten aan RKC, zo kan je het wel stellen als je thuis gelijkspeelt tegen zo’n club. Feyenoord had genoeg mogelijkheden om de winnende te maken, maar uiteindelijk bleven ze op 2-2 steken. De week ervoor verloren ze van Vitesse, dus je kan niet zeggen dat Feyenoord in een goede fase zit. Vooral verdedigend is de ploeg zwak dit seizoen. In de laatste vijf duels kregen ze maar liefst negen goals tegen. Onder andere drie van NEC, twee van RKC en twee van Vitesse. Niet bepaald ploegen die vaak het net vinden normaal gesproken.

Union Berlin goed in vorm

Union Berlin kent wederom een uitstekende seizoenstart. Na acht wedstrijden staan ze op een vijfde plek in de Bundesliga en hebben ze nog maar één keer verloren. Net als Feyenoord begon het Europese seizoen van Union Berlin in de voorrondes van de Conference League. Hierin wisten ze KuPS uit Finland te verslaan. In de groepsronde verloren ze met 3-1 van Slavia Praag, mede door een vroege rode kaart. Ze wonnen met 3-0 van Macabi Haifa.

Feyenoord favoriet, maar inzetten op Berlin

De bookmakers vinden Feyenoord favoriet, daar zijn wij het helaas niet mee eens. Als je kijkt naar hoe Union Berlin het deed tegen Macabi en hoe Feyenoord het deed. Feyenoord won moeizaam, terwijl Union Berlin de hele wedstrijd de betere was en makkelijk won. Daarnaast moeten we ook niet voorbij gaan aan het feit dat Union ‘gewoon’ vijfde staat in de Bundesliga. Wij zetten ons geld dus in op een overwinning van Union Berlin @3.50 bij de bookies.

Wedden tips Vitesse – Tottenham

Vitesse heeft misschien wel de moeilijkste tegenstander van alle Nederlandse clubs in deze speelronde. Tottenham staat niet geheel verrassend op de eerste plaats in de groep, Vitesse staat derde.

Slechte wedstrijden Vitesse

Vitesse is niet bepaald in goeden doen en is eigenlijk het seizoen ook niet goed begonnen. Met name aanvallend schort het nogal. In de Eredivisie hebben ze nog maar negen goals gemaakt in negen wedstrijden. In de Conference League scoorden ze drie keer in twee duels. Afgelopen weekend wonnen ze met 1-0 in de derby tegen NEC. De wedstrijd was bizar slecht, maar ze konden het achterin dicht houden na zelf een gelukkige goal gescoord te hebben. De wedstrijd daarvoor wonnen ze ook, met 2-1 van Feyenoord. Ook dit was een slechte wedstrijd waarin Vitesse meer geluk dan wijsheid had. De vorige wedstrijd in de Conference League speelde Vitesse tegen Stade Rennais en die verloren ze met 1-2.

Wisselvallige Spurs

Tottenham Hotspur is behoorlijk wisselvallig dit seizoen, na acht wedstrijden staan ze vijfde in de competitie en ze lijken mee te gaan doen om de Champions League plekken. Afgelopen weekend wonnen ze met 2-3 van Newcastle United. In deze wedstrijd waren de Spurs bij vlagen erg goed, maar lieten ze ook zeker verdedigend steekjes vallen.

De laatste wedstrijd in de Conference League werd met 5-1 van NS Mura gewonnen. In deze wedstrijd speelde Tottenham duidelijk met een B-opstelling. Maar ook de B ploeg van de Spurs is indrukwekkend. Onder andere Bryan Gil, Delle Alli, Lo Celso, Harry Winks en Romero speelden toen, aangevuld met jeugdige talenten. Dit kan tegen Vitesse zo maar anders zijn, want tegen Stade Rennais speelden de Spurs nog wel met onder andere Harry Kane en Lucas Moura. Het is dus afwachten welke spelers er staan. Waarschijnlijk is het een mix van basisspelers en talenten.

Gokken op Tottenham met handicap

Wie er ook speelt bij Tottenham, wij verwachten dat ze het niet heel moeilijk zullen hebben met Vitesse. Wie de wedstrijden van Vitesse heeft gezien de laatste tijd vraagt zich af hoe ze zoveel punten hebben behaald. Het spel is slecht, er wordt matig verdedigd en aanvallend kunnen ze geen vuist maken. De Spurs zullen vast en zeker een aantal keer scoren en wij verwachten niet dat Vitesse daar veel tegenover kan zetten. Een mooie weddenschap is Tottenham wint -1 handicap 2.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top