Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Dit is de beste Champions League bet voor Ajax – Dortmund

Wedden tips Ajax – Dortmund Champions League

Dinsdagavond gaat de Champions League weer verder. Ajax krijgt Borussia Dortmund op bezoek. Na twee overwinningen zouden ze een hele grote stap kunnen zetten richting overwintering.

Onze tips voor wedden op Champions League => De verdediging van Dortmund laat veel ruimte achter zich, daar liggen de kansen voor Ajax. Met de snelheid van Antony, de creativiteit van Tadic en Berghuis moet Ajax zeker tot scoren komen. Aan de andere kant heb je natuurlijk Erling Haaland die waarschijnlijk ook zijn kans wel gaat krijgen en leeft voor Champions League goals. Onze voorspelling is dat Ajax uiteindelijk gaat winnen. De beste weddenschap voor Ajax – Borussia Dortmund is ‘Ajax wint en over 2.5 goals’ met odds van 2.70 bij de bookmakers.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Ajax – Dortmund voorspellingen Champions League

Ajax had het afgelopen weekend moeilijk tegen sc Heerenveen. Ze wonnen uiteindelijk met 2-0, maar met name in de tweede helft was het niet geweldig. Tot nu toe doet Ajax het wel geweldig in de Champions League. Ze wonnen met maar liefst 1-5 van Sporting Portugal en met 2-0 van Besiktas. Ajax heeft laten zien hoe goed ze ook op Europees topniveau kunnen voetballen.

Antony en Alvarez weer present

Tegen Heerenveen was een aantal basisspelers niet van de partij. Antony, Alvarez, Tagliafico waren allemaal afwezig vanwege interlandverplichtingen. Martinez was wel alweer terug, maar speelde maar een helft. Met name Antony en Alvarez werden gemist tegen Heerenveen. Tegen Dortmund zullen ze wel weer mee kunnen doen.

Ajax maakt meer indruk dan Borussia Dortmund

Borussia Dortmund won afgelopen weekend met 3-1 van Mainz. Erling Haaland scoorde maar weer eens twee goals. Haaland is natuurlijk een fenomeen en veruit het grootste gevaar van Dortmund. Maar met spelers als Reus, Reyna en nu ook Malen hebben ze genoeg aanvallende kwaliteiten.

Defensie niet geweldig

Qua defensie is Dortmund minder goed, ze verdedigen vaak ontzettend hoog en dat zorgt voor ruimte achter de verdediging. Ze kregen maar liefst acht goals tegen in de laatste vijf wedstrijden. Tegen Sporting was Dortmund zeker niet geweldig. Als je de wedstrijd van Ajax tegen Sporting vergelijkt, dan wist Ajax zeker meer indruk te maken.

We verwachten een spannende wedstrijd, waarbij beide teams zeker gaan scoren maar Ajax de pot wint.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top