Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Check onze Serie A voorspellingen Inter – Juventus en Roma – Napoli

Check onze voorspellingen en betting tips voor het wedden op Serie A want dit weekend staan er mooie duels op het programma: Inter – Juventus en Roma – Napoli. Wij verwachten een open wedstrijd en goals bij Inter tegen Juve en zien Napoli punten verspelen tegen Roma!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden op Inter – Juventus

Inter Milan staat op plek 3 van de ranglijst en Juventus op plek 7. Dit is normaliter gezien andersom, maar niets is minder waar. Juventus is dit seizoen nog niet echt Juventus. Trainer Allegri heeft het moeilijk met het team, maar dat komt mede door het vertrek van Ronaldo. Ik denk dat er te veel op hem geteerd is en je ziet dat andere spelers nu meer moeten doen en dat is wennen. Langzaam wordt er door Juve beter gevoetbald en misschien gaan we dit terug zien tijdens deze wedstrijd. Het is een belangrijke wedstrijd om te winnen om aan te kunnen kloppen bij de top 4.

Inter favoriet

Inter is de huidige Italiaanse kampioen, maar is wel zijn topspits Lukaku kwijtgeraakt. Toch weet Inter Milan het dit seizoen goed op te pakken en gaat de ploeg eigenlijk door waar het vorig seizoen is gebleven. Ze hebben ook eigenlijk niks te vrezen want Inter heeft ook gewoon een goed team. Ik ben benieuwd hoe beide clubs deze wedstrijd aangaan. In het verleden zijn de uitslagen om en om. Ze hebben de handen vol aan elkaar. Wie zal er met de winst van doorgaan?

Voorspelling Inter – Juventus

De Serie A bet die we gaan spelen is Both Teams to Score + Over 2.5 Goals. Dit betekent dat je je inzet verdubbelt als deze bet binnenkomt en daarvoor hebben we nodig dat beide teams een goal scoren en dat zelfs één van de twee moet er minimaal 2 scoren zodat we in totaal Over 2.5 Goals krijgen in deze match. Ik verwacht dat het een open wedstrijd gaat worden. In de verdediging aan beide kanten wil het nog vaak niet lekker lopen en laat men steekjes vallen, dat zie je vaak terug in dit soort topwedstrijden.

Bet tip Roma – Napoli

Roma staat in de Italiaanse voetbalcompetitie op de vierde plek en Napoli staat bovenaan de ranglijst. Napoli is momenteel ongeslagen in de competitie en heeft 24 punten uit 8 wedstrijden. Kunnen ze dit voortzetten en er 27 punten van maken?

Roma ongeslagen

AS Roma is een lastige tegenstander en vooral in thuiswedstrijden. De laatste keer dat ze thuis verloren was in maart en uitgerekend was dat tegen Napoli. Voor de rest zijn ze ongeslagen.

Dit belooft een prachtige wedstrijd te worden. Roma draait onder nieuwe trainer Mourinho best goed en hij zal dan ook de eerste willen zijn die van Napoli punten afsnoept. Als Napoli op dreef is zijn ze momenteel moeilijk te stoppen. Ze hebben voorin een nieuwe spits rondlopen die inmiddels zijn weg aardig heeft gevonden en dat is Osimhen. Hij scoort gemakkelijk en ik ben benieuwd of hij het met deze wedstrijd ook weer laat zien.

Strijd in de Serie A top

Als Roma weet te winnen dan doet het goede zaken om stand te houden in de top 4 van de Serie A. Bovenin staat het zo dicht op elkaar dat als je in één wedstrijd punten verspeeld meteen een paar plekken kan zakken in de ranglijst. Als AS Roma weet te winnen dan kan het direct inlopen op koploper Napoli. Het is bekend dat als Napoli weet te winnen het nog verder kan uitlopen op de rest.

Voorspelling Roma – Napoli

De bookmakers geven beide ploegen gelijke kansen. Napoli is op dit moment ongeslagen, maar Mourinho heeft naar mijn mening genoeg ervaring om goed met dit soort topwedstrijden om te gaan. De weddenschap die er voor mij echt uitspring is dan ook Roma +0.25 Asian Handicap. Roma is thuis ongeslagen voor een lange tijd en ik denk dat het maar eens zomaar kan zijn dat Napoli hier de eerste punten gaat verspelen. Een gelijkspel of een winst voor Roma zit er dik in en dan is onze bet gewonnen. Alleen bij een verlies is de bet verloren.

 

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top