Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips KNVB Beker ronde 1: wedden op MVV, Heracles en FC Groningen

Tips wedden beker | De KNVB beker begint weer! Hieronder vind je de beste tips voor het wedden op KNVB Beker in de eerste ronde. De leukste wedstrijden om op te betten zijn ACV Assen – MVV Maastricht, ASWH – Heracles Almelo en FC Groningen – Helmond Sport. Met name wat die laatste wedstrijd betreft moet je misschien niet te lang wachten; de odds zijn in onze ogen momenteel veel te hoog.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voorspellingen KNVB Beker

Dinsdagvond staan er een groot aantal voetbalwedstrijden tussen prof- en amateurclubs op het programma. Eén daar van is ACV Assen tegen MVV Maastricht.

ACV – MVV Maastricht tips

ACV Assen speelt in de derde divisie en staat op een zevende plaats. De derde divisie is het vierde niveau van het Nederlandse voetbal, het op één na hoogste amateur niveau. Assen speelde negen wedstrijden in de competitie waarvan ze er vier wonnen, twee gelijkspeelden en drie keer verloren. Met een doelsaldo van 16 voor en 12 tegen horen ze qua goals tegen bij de middenmoot. De laatste wedstrijden zijn ze echter niet goed in vorm en verloren ze vier wedstrijden op rij. Daarin kregen ze zeven goals tegen en scoorden ze zelf maar één keer.

MVV Maastricht staat veertiende in de KKD en lijkt ook dit seizoen niet mee te gaan doen om promotie. Bij MVV begonnen ze het seizoen sterk, maar van de laatste vijf duels wonnen ze er maar één. MVV krijgt de nodige goals tegen, maar ze creëren zelf ook ontzettend veel kansen. Een wedstrijd winnen ze dan ook nooit met 1-0, maar vaker met 3-2 en 2-1.

Gokken op winst MVV + tegengoal

De Limburgers zijn natuurlijk favoriet en we verwachten ook dat ze gaan winnen. Maar de verdediging van MVV Maastricht is behoorlijk zwak, het zou dus niet gek zijn dat ze een goal tegen gaan krijgen. Ook al spelen ze tegen een amateurclub dat niet goed in vorm is. Wij zetten ons geld in op winst MVV en mochten jullie bij de bookmakers de weddenschap vinden waarbij je kan inzetten op MVV wint + beide teams scoren, dan raden we dat zeker aan. Op het moment van schrijven is die bet nog niet op de markt, maar dat kan snel veranderen.

Wedden op ASWH – Heracles KNVB Beker

Op dinsdagavond begint ook het bekeravontuur voor Heracles. Ze gaan op bezoek bij ASWH, dat een rijke historie van stunts kent in de KNVB Beker.

Stuntploeg ASWH

ASWH wist in het verleden al eens van Cambuur en Emmen te winnen en niet zo lang geleden maakten ze het FC Utrecht nog erg lastig. Uiteindelijk had het Utrecht van Advocaat verlenging nodig om de volgende ronde veilig te stellen. ASWH komt uit in de tweede divisie, daarin staan ze zeventiende en ze lijken zich op te moeten maken voor een flinke strijd tegen degradatie. Ze wonnen maar één van de eerste negen wedstrijden van dit seizoen en scoorden daarin nog maar tien keer.

Wisselvallig Heracles

Heracles Almelo is wat wisselvallig dit seizoen, maar dat zijn ze eigenlijk elk seizoen. Ze staan op een veertiende plek en zullen hopen dat ze zich net als andere jaren langzaam omhoogwerken. Van de laatste vijf wedstrijden won Heracles er twee, van RKC en Willem II. Afgelopen weekend hadden ze ook moeten winnen, maar mede door een gemiste penalty verloren ze uiteindelijk van PEC Zwolle.

Prima odds om beker weddenschap te combineren

Kijkend naar de kwaliteit van Heracles Almelo dan zijn ze duidelijk de favoriet. De vorm is misschien niet geweldig en dat geeft ons nou juist een mooie odd die prima is om er een combinatie weddenschap van te maken met de wedstrijd van MVV. Zeker gezien het feit dat ASWH ook niet bepaald in vorm is. We gaan dus voor de combi Heracles wint + MVV wint.

Bet tip bekerwedstrijd FC Groningen – Helmond Sport

De laatste wedstrijd die wij voor het gokken op KNVB Beker deze week hebben uitgekozen is FC Groningen tegen Helmond sport.

Drie duels op rij ongeslagen

FC Groningen staat vijftiende in de Eredivisie en kent zeker geen goed seizoen. Ze wonnen nog maar twee keer van de eerste tien wedstrijden, scoorden maar tien goals en kregen er vijftien tegen. Toch heerst er bij Groningen nog geen gespannen sfeer. Er zit namelijk zeker wel voetbal in de ploeg en met veel jonge talenten wordt Buijs tijd gegund. Afgelopen weekend wonnen ze met 2-0 van AZ. Daardoor zijn ze nu drie wedstrijden op rij ongeslagen.

Vier wedstrijden ongeslagen

Helmond Sport staat zestiende in de Keuken Kampioen Divisie, zoals zoveel seizoenen lijken ze onderaan de competitie te blijven bungelen. Helmond won vier van de eerste twaalf duels, ze maakten twaalf goals en kregen er zeventien tegen. Helmond is nu vier wedstrijden ongeslagen, ze wonnen van Jong Ajax en Dordrecht, daarna speelden ze gelijk tegen ADO en Telstar.

Hoge odds FC Groningen KNVB Beker

Helmond is een middelmatige Eerste Divisie ploeg en FC Groningen heeft meer talent en betere spelers dan hun positie op de ranglijst doet vermoeden. Wij vinden de odds voor winst Groningen, dat ook nog eens thuis speelt, dan ook veel te hoog. Daar maken wij graag gebruik van, hopelijk is de quotering nog steeds zo hoog wanneer jullie dit lezen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top