Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschap voor Tottenham – United, Mönchengladbach en meer

Het weekend staat voor de deur, wat zijn de beste voetbalweddenschappen voor deze speelronde? In de Premier League staat onder meer Tottenham – Manchester United op het programma waarin de Spurs kansen ruiken. Verder hebben we een mooie tip voor het wedden op Bundesliga: wij voorspellen dat Borussia Mönchengladbach na die ongelooflijke overwinning op Bayern, weer overtuigend gaat winnen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Betting tips op Tottenham – Manchester United

We starten met het wedden op Premier League. Zaterdag is de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen Manchester United. Dit wordt een wedstrijd om van te smullen want de uitploeg heeft nog een behoorlijke kater van de vorige week. United verloor met maar liefst 5-0 op eigen veld van Liverpool, de aartsrivaal. Dit is de zoveelste klap in het gezicht van Manchester United dit seizoen, maar het was een wedstrijd waar dan ook alles misging.

Zijn de dagen van Solksjaer geteld? Er wacht een loodzwaar programma voor United en ik denk dat de komende drie wedstrijden beslissend gaan worden voor de trainer. Nu spelen ze tegen Tottenham, daarna Atalanta en daarna wacht City. United zal iets moeten laten zien.

Spurs draaien redelijk

Tottenham draait wisselvallig, maar staan toch netjes een plek boven Manchester United op de 6e plek van de Premier League ranglijst. De ploeg kan vaak heel goed spelen, maar soms ook heel slecht. Ze hebben dan ook een nieuwe trainer en misschien heeft hij gewoon tijd nodig om zijn team op gang te krijgen. Vooralsnog gaat het redelijk met de Spurs.

Beste weddenschap Tottenham – United

De weddenschap die we gaan spelen is Both Teams to Score + Tottenham Double Chance. United moet een antwoord gaan geven en ik verwacht dat ze zeker een goal meepikken. Ze gaan het behoorlijk moeilijk krijgen, want Tottenham Hotspur zal de vorige wedstrijd van Man U zeker geanalyseerd hebben en zo de zwakke punten kennen. Tottenham heeft een goede kans om deze wedstrijd te winnen, maar met deze bet is gelijkspel al voldoende. Zolang ze maar niet verliezen en beide teams op het scorebord komen.

Gokken op Burnley – Brentford

Zaterdag 16.00 uur. Burnley bevindt zich in de Premier League momenteel in de gevarenzone met 4 punten uit negen wedstrijden. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Er moet wat gebeuren want wedstrijden winnen hebben ze nog niet laten zien.

Brentford daarentegen heeft een lekkere start achter de rug en de vraag is of ze deze sterke lijn kunnen doortrekken. Ze staan momenteel in de Premier League op de 12e plek, maar het staat zo dicht bij elkaar dat als ze deze wedstrijd weten te winnen het zomaar weer een paar plaatsten naar boven schuift. Brentford heeft echter wel een paar blessures, maar het team is sterk genoeg om er tegen Burnley een goede wedstrijd van te maken.

Verleidelijke odds

Ook al mist Brentford behoorlijk wat spelers denk ik toch dat ze de beste kans hebben om deze wedstrijd te winnen. Voorin hebben ze twee goede spitsen rondlopen die het karwei kunnen afmaken. We gaan inzetten op de bet Brentford winst, die odds zijn ook veel te verleidelijk om niet te spelen.

Voorspelling Borussia Mönchengladbach – VfL Bochum

Zondag 17.30 uur. Mönchengladbach heeft zich in het Duitse bekertoernooi afgelopen week van zijn beste kant laten zien. Ze hebben Bayern München met maar liefst met 5-0 verslagen. Ongelooflijk. Terwijl ze er in de competitie helemaal niet best voor staan. Ze staan op de twaalfde plek met maar 11 punten. Voor Mönchengladbach is dit onder de maat, maar misschien hebben ze nu een flinke boost gekregen. Bochum is de tegenstander en ik denk dat zij een lastige wedstrijd krijgen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en VfL Bochum mag blij zijn als het met één punt weer vertrekt uit Mönchengladbach.

Beste bet: inzetten met handicap

De Bundesliga weddenschap die er voor mij uitspringt is Borussia Mönchengladbach -1.5 Asian Handicap. Dit houdt in dat Mönchengladbach met minimaal 2 goals verschil moet winnen van Bochum en je hebt goede kans dat deze bet binnenkomt. Mönchengladbach heeft vertrouwen getankt en dit gaat zich ook uiten in deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top