Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax voorspelling Champions League: winst door blessures Dortmund

Dortmund – Ajax, wedden op Champions League | Deze week kan Ajax een hele grote stap zetten naar overwintering in de Champions League. De tweede wedstrijd tegen Dortmund wordt namelijk gespeeld en met een overwinning zijn ze zo goed als verzekerd van een eerste of tweede plaats.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedden Dortmund – Ajax Champions League

In de vorige wedstrijd tegen Ajax werd Borussia Dortmund volledig overklast. Ze wisten zich wel snel en goed te herstellen van deze klap in Amsterdam. In de competitie wonnen ze de twee wedstrijden daarna; met 1-3 van Bielefeld en 2-0 van Köln. Daar tussenin wonnen ze nog met 2-0 van Ingolstadt in de beker. Ze staan nu op een tweede plek in de Bundesliga, maar één punt achter op Bayern München.

Blessure Erling Haaland, Emre Can en anderen

Het grootste wapen van Dortmund is natuurlijk Haaland, maar die moeten ze de komende wedstrijden missen. Hij is een hele poos uitgeschakeld want hij gaat ook de interlands tegen Nederland niet mee maken. Naast Haaland is ook Emre Can geblesseerd. De Duits international is misschien niet een echte sterspeler, maar is wel hartstikke belangrijk voor de ploeg. Bij Dortmund heerst dus net als de vorige keer een behoorlijke blessuregolf, want ook Guerreiro, Dahoud, Reyna en Schulz zijn geblesseerd.

Slechte generale Ajax

Ajax kende met een 0-0 gelijkspel tegen Heracles geen goede generale voor deze wedstrijd. Het spel was ongeconcentreerd en zwak. De ploeg kwam tot weinig kansen en de kansen die er waren maakten ze niet af. Voor Ajax is het geen vreemde situatie dat ze een slechte wedstrijd spelen tegen Heracles, de laatste jaren wonnen ze daar amper. Veel Ajax fans hadden dit dan ook al aan zien komen, zeker in een wedstrijd voor de Champions League.

Goede kansen Ajax tegen Dortmund woensdag

We hebben al gezien hoe goed Ajax kan zijn en dat laten ze lang niet altijd zien in de Eredivisie. Maar in de Champions League en ook de wedstrijd tegen PSV lieten ze het wel zien. Het lijkt erop dat ze zich soms niet op kunnen laden voor de “kleinere” tegenstander. Over Borussia Dortmund kan niet gezegd worden dat het een kleine tegenstander is.

Bij Ajax is de ploeg fit en als ze richting het niveau van de vorige wedstrijd kunnen gaan, dan maken ze ook uit een hele goede kans. Zeker nu Haaland er niet is, dat scheelt toch een slok op een borrel.

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Je mag er toch vanuit gaan dat Dortmund nu iets meer weet wat ze kunnen verwachten. Ajax zal het vast lastiger krijgen om kansen te creëren, maar met de kwaliteiten van de Amsterdammers moet dat nog steeds lukken. Wij voorspellen dat Ajax de wedstrijd wint. De selectie van Dortmund wordt geplaagd door blessures en de blessure van Haaland maakt de ploeg een stuk minder gevaarlijk.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top