Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op Europese duels Vitesse, PSV en Feyenoord

Deze week is een ongekend belangrijke week voor het Nederlands voetbal. Alle Nederlandse clubs in de Europa League en Conference League, kunnen nog door naar de volgende ronde. De vierde speelronde is van cruciaal belang om dit zo te houden. In deze voorbeschouwing tips voor het wedden op voetbal voor de wedstrijden Monaco – PSV, Union Berlin – Feyenoord en Tottenham – Vitesse.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Monaco – PSV wedden op Europa League

We beginnen met tips voor het wedden op Europa League. PSV staat derde in de groep met Sturm Graz, Real Sociedad en AS Monaco. Ze staan drie punten achter op Monaco en één op Sociedad. Een overwinning op AS Monaco zou ze meteen in de driver seat zetten.

AS Monaco stelt teleur

AS Monaco kent een uiterst teleurstellend seizoen in de Franse competitie. Na 12 wedstrijden staan ze op een tiende plek en ze staan maar liefst veertien punten achter op PSG. Dat is nog niet eens het ergste; ze staan ook zes punten achter op de nummer twee. Afgelopen weekend verloor Monaco met 2-0 van Stade Brestois. Stade Brestois staat op een 18e plek en dit was hun eerste overwinning van het seizoen.

PSV won afgelopen weekend met 2-5 van FC Twente. Het spel was niet geweldig, zeker verdedigend gezien, maar uiteindelijk wonnen ze verdiend. PSV begon het seizoen ijzersterk, maar de laatste tijd zijn ze niet in goeden doen. Ze verloren 5-0 van Ajax, twee weken terug. Daarvoor zat de wedstrijd tegen AS Monaco die ook verloren ging. PSV was in die Europa League wedstrijd lang de bovenliggende partij, maar verdedigend was het heel kwetsbaar. De snelheid van Boadu speelde PSV parten. Zelf had PSV moeite met het afmaken van de kansen, ze schoten maar liefst 19 keer, waarvan 6 op doel, maar erg ging er maar één in.

Beste weddenschappen Monaco – PSV

Beide ploegen zijn niet in topvorm, maar PSV had afgelopen weekend een stuk betere wedstrijd. Zeker qua afronding leken ze weer een stuk scherper. Als PSV net zo goed speelt als in de eerdere wedstrijd tegen AS Monaco dan kunnen ze zeker winnen. Ze moeten dan wel hun kansen afmaken, achterin verwachten we niet dat PSV het de hele wedstrijd dicht gaat houden. De beste weddenschappen bij de bookmakers zijn: PSV wint en BTS + meer dan 2 goals.

Voorspelling Union Berlin – Feyenoord Conference League

Na drie wedstrijden gaat Feyenoord fier aan kop in poule E. Ze staan met zeven punten bovenaan en drie punten los van Macabbi Haifa. Zowel Slavia Praag als Union Berlin hebben drie punten. Feyenoord kan dus bij een zege donderdag een enorme stap zetten naar overwintering.

Union Berlin nog niet in beste fase

FC Union Berlin verloor afgelopen weekend met 2-5 van Bayern München. Een hoge uitslag, maar qua spel is de trainer vast niet ontevreden. Union kon vanuit de counter redelijk vaak gevaarlijk worden. Berlin staat op een hele keurige zesde plek in de competitie na tien wedstrijden. Ze zitten echter niet in hun beste fase. Na de nederlaag tegen Feyenoord, kwamen ze daarna niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Stuttgart en hadden ze verlenging nodig om te winnen van derde liga club Mannheim.

Feyenoord verrast in Europa

Feyenoord verraste ons behoorlijk in de vorige Conference League wedstrijd tegen Berlin. Ze speelden goed voetbal en wonnen uiteindelijk ook verdiend met 3-1. Vooraf hadden we verwacht dat ze minder zouden zijn dan Berlin, maar dat was zeker niet zo. In de competitie gaat het ook aardig voor Feyenoord, ze zijn wisselvallig, maar wisten de laatste twee wedstrijden wel te winnen. Afgelopen weekend tegen Sparta ging het erg moeizaam, uiteindelijk wonnen ze pas in de 92e minuut. Het lijkt erop dat Feyenoord in Europese duels beter doet en makkelijker voetbalt dan in duels in de Eredivisie, zeker tegen kleinere clubs.

Tips wedden Berlin – Feyenoord

Wij verwachten dat Feyenoord deze wedstrijd wederom kan verrassen. De bookmakers schatten Union in als favoriet maar die ploeg heeft een druk programma achter de rug, met een verlenging in de beker en daarna de zware wedstrijd tegen Bayern. Het zal een spannende wedstrijd worden, maar we geven Feyenoord zeker een kans. We verwachten ook zeker dat beide ploegen het doel weer zullen vinden, aangezien beide aanvallend willen spelen en niet vaak de nul houden. Onze tips: Feyenoord wint (niet te hoog inzetten) en Over 2.5 goals + beide teams scoren bij Bet365.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips Tottenham – Vitesse wedden

Vitesse heeft op papier de moeilijkste groep die je kan krijgen in de Conference League. Met Tottenham én Stade Rennes hebben ze pech gehad met de loting. Toch doet Vitesse het hartstikke goed, want ze staan op een tweede plek en houden daarmee Tottenham Hotspur onder zich.

Conte nieuwe trainer Tottenham

Tottenham heeft sinds deze week een nieuwe coach. Na de nederlaag tegen Manchester United werd Nuno Esperito Santo ontslagen. Hij is opgevolgd door niemand minder dan Antonio Conte. De laatste klus van Conte was bij Inter, die hij kampioen maakte. Daarvoor zat hij bij Chelsea, waarmee die ook kampioen werd. Met Conte hebben ze eindelijk de toptrainer waar ze zo lang naar zochten. Het is dus lastig te voorspellen wat de nieuwe trainer gaat doen en welke spelers hij op gaat stellen. Het is goed mogelijk dat niet de sterkste spelers zullen spelen, want Conte zal als doel hebben de Champions League halen. Tottenham staat momenteel vijf punten achter op de nummer vier, West Ham.

Wisselvallig Vitesse

Vitesse doet het in de Eredivisie niet geweldig, maar toch staan ze op een vijfde plek. Ze zijn behoorlijk wisselvallig. Zo verloren ze onlangs thuis met 2-1 van Go Ahead, maar wonnen ze afgelopen weekend met 1-2 van sc Heerenveen, mede dankzij een hele vroege rode kaart van Heerenveen. Uiteindelijk had Vitesse tot de 92e minuut nodig, voordat de winnende gemaakt werd. Verdedigend is Vitesse uiterst kwetsbaar, ze kregen al 18 goals tegen in de Eredivisie in 12 wedstrijden.
Tegen de Spurs speelde Vitesse sterk, met name verdedigend. Ze gaven weinig kansen weg en creëerden zelf best wat. De Spurs speelden zeker niet met hun sterkste elftal, maar toch was het een hele knappe prestatie om te winnen.

Dit is een lastig te voorspellen wedstrijd. Wij verwachten dat Conte meteen indruk wil maken en deze Conference League wedstrijd serieus zal nemen. Misschien niet met zijn sterkste elftal, want de competitie is veel belangrijker. Maar hij zal zeker willen winnen. We verwachten de nodige goals, zeker van Spurs. Vitesse is defensief gewoon zwak en als de Tottenham een beetje van zijn kwaliteit kan benutten dan gaan ze meerdere goals maken – ook als de B spelers op het veld staan. De beste bet is wat ons betreft Spurs over 2.5 goals.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top