Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend betting tips Manchester Derby, Spurs en PSV

Check onze voetbal wedden tips voor dit weekend: twee mooie wedstrijden in de Engelse competitie en een tip voor het wedden op Eredivisie. Mooie odds en kansrijke bets. Succes!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedden op Manchester United – Manchester City

We starten met tips voor het wedden op Premier League voetbal want zaterdagmiddag wordt de Manchester Derby gespeeld: United tegen City. Dit gaat weer een wedstrijd worden waarbij je op het puntje van je stoel zit. Wie gaat er met de drie punten vandoor?

United wordt onderschat in deze derby

Manchester United heeft na de kater van Liverpool een goede wedstrijd tegen Tottenham gespeeld en antwoord gegeven. Zal dit genoeg zijn om een goede reeks voort te zetten? Op het moment is United té wisselvallig. Hartstikke goed team, een aardige trainer, maar toch weten ze niet de juiste formule te vinden. Waar ligt dit toch aan?

Als Manchester City goed draait dan is het niet te stoppen. De zwakte van City dit seizoen zit, heel raar, voorin. De ploeg weet maar niet goed en vaak genoeg te scoren. Het is duidelijk te zien dat het een échte goede spits mist. Manchester City heeft wel Grealish van Aston Villa gehaald en dit is een hele snelle behendige speler voor op het middenveld.

Betting tips United – City

Beide rivalen hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze van elkaar kunnen winnen. Vaak is het geweest dat City uit won bij United en United won uit bij City. De bookmakers geven Manchester City nu wel een heel groot voordeel en ik vind dat ze United daarmee tekort doen. Ik denk dat United na de winst op Tottenham iets beter in zijn vel zit dan City (dat afgelopen week verloor van Crystal Palace). Manchester United moet op zijn best zijn, want gaan ze achterin weer klungelen dan weet City wel raad.

Een degelijke defensie van United tegen een moeilijk scorend City… Wij geven United het voordeel en gaan spelen voor de weddenschap winst United. Dit is een must play.

Voorspelling Everton – Tottenham

Tottenham Hotspur heeft zijn trainer ontslagen na de wanprestatie tegen Manchester United. En terecht, want de Spurs waren niet om aan te zien. Het is een schim van een paar jaar geleden terwijl Tottenham nog veel sterkhouders heeft weten te behouden. Nieuwe trainer Conté staat voor een uitdaging en eens kijken of hij meteen impact heeft op de spelers.

Moeilijke tegenstander voor Spurs

Everton is een moeilijke tegenstander en ze zullen het Tottenham heel erg moeilijk gaan maken. Everton heeft een paar goede gevaarlijke spelers rondlopen maar kampt helaas ook met geblesseerde spelers zoals topspits Calvert-Lewin, Gomez, Mina en Doucouré. Dit zijn normaal allemaal basisspelers. De spits voor deze wedstrijd zal waarschijnlijk Rondon zijn.

Wedden op Tottenham Double Chance

Als Everton op volle sterkte was dan had ik het wel aangedurfd om op Everton te wedden. In dit geval ligt het anders. Everton is verzwakt en Tottenham heeft een nieuwe trainer en dat zorgt voor een hele nieuwe impuls. Als de spelers zich willen bewijzen dan kunnen ze er zonder verlies vandoor gaan en misschien zelfs met winst. De bet die er voor mij uitspringt is Tottenham Double Chance + Over 1,5 Total Goals. Dit houdt in dat Tottenham gelijk mag spelen of winnen en in totaal moeten er meer dan 2 goals in de wedstrijd worden gescoord.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Gokken op Fortuna Sittard – PSV

Tot slot gaan we wedden op PSV. Zondag wordt de wedstrijd tussen Fortuna en PSV gespeeld in de Eredivisie . De nummer 16 tegen de nummer 2. PSV doet goede zaken in de competitie, ze zitten Ajax op de hielen en de landskampioen voelt de hete adem van PSV. Fortuna probeert uit de degradatiezone te blijven en dit wordt een hele moeilijke wedstrijd voor ze.

Het maximale voor Fortuna lijkt me dan ook om gelijk te spelen tegen PSV, maar of dit gaat lukken? Ik verwacht dat PSV over Fortuna heen dendert en zo heel dicht bij Ajax blijft.

Beste weddenschap

De beste weddenschap voor deze Eredivisiewedstrijd is PSV winst en >2.5 Total Goals. Dit houdt in dat PSV de wedstrijd wint en in totaal worden er meer dan 2 goals gescoord in de wedstrijd. PSV zit in een goede flow en ik verwacht wel dat Fortuna het ze lastig maakt, maar het verschil is gewoonweg te groot.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top