Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Eerste Divisie voorspellingen ronde 15: dit zijn de beste odds

Onderstaand onze betting tips voor de Eerste Divisie wedstrijden De Graafschap – Telstar, ADO – VVV en Excelsior – Almere City.  Check vooral de vrij hoge odds op winst Excelsior! Verder lijkt ADO een goed weekend tegemoet te gaan en zal De Graafschap vermoedelijk ook winnen, maar verwachten wij wel een tegengoal van Telstar.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden Eerste Divisie

De eerste tip voor het wedden op Eerste Divisie voetbal is voor de wedstrijd De Graafschap – Telstar. Na het debacle van afgelopen seizoen hoopt De Graafschap natuurlijk op promotie. Tot nog toe gaat het nog niet zoals ze hadden gehoopt. Dit weekend nemen ze het op tegen Telstar dat langzaam richting de top van de Keuken Kampioen Divisie probeert te komen.

Wisselvallig De Graafschap

De Graafschap staat in de Eerste Divisie op een vierde plek na veertien wedstrijden. Ze staan vijf punten achter op de nummer één en nog maar twee punten op de nummer twee. De tweede plaats in de KKD geeft natuurlijk ook recht op directe promotie. De Graafschap is behoorlijk wisselvallig dit seizoen en met name verdedigend zijn ze zwak. Ze kregen zestien goals tegen en hielden maar drie keer de nul. Afgelopen weekend viel het spel behoorlijk tegen met een 2-1 nederlaag tegen FC Den Bosch als resultaat.

Tegengoals Telstar

Telstar noemt zichzelf de cultclub van Nederland, maar probeert ook met gedegen beleid richting de top van de Keuken Kampioen Divisie te komen. Met Andries Jonker hebben ze een enorm ervaren coach die alles al heeft meegemaakt in het mondiale topvoetbal. Telstar kende een hele goede start aan het seizoen, maar de laatste wedstrijden gaat het allemaal een stuk minder. Ze verloren met 0-3 van Jong Ajax en afgelopen weekend met 2-5 van Excelsior. Ze kregen maar liefst 31 goals tegen in veertien wedstrijden en daarmee zie je direct wat er verbeterd moet worden. Zelf scoorden ze 18 keer, wat dat betreft horen ze bij de middenmoot.

Beste weddenschap De Graafschap – Telstar

Wij verwachten dat De Graafschap zeker gaat winnen, maar Telstar kan goed voetballen en kan het elk team lastig maken. Telstar krijgt veel goals tegen, scoort vaak ook wel en De Graafschap houdt amper de nul. Daarom verwachten we veel goals in deze wedstrijd. De beste KKD weddenschap bij bookmaker Bet365 voor dit duel is: De Graafschap wint en beide ploegen scoren.

Wedden tips KKD: ADO Den Haag – VVV-Venlo

ADO Den Haag kreeg deze week goed bericht; de club is gered van faillissement door een Amerikaanse overname. Op het veld gaat het sinds de degradatie uit de Eredivisie met vallen en opstaan. Deze week krijgt ADO bezoek van een andere degradant, VVV-Venlo. VVV lijkt niet direct weer terug te veren naar de Eredivisie, ze zijn behoorlijk slecht begonnen aan het seizoen.

ADO scoort

ADO staat op een achtste plek in de Eerste Divisie, wat mede door alle perikelen rondom het veld meer dan prima is. Het is een veel scorend team, met 28 goals voor zijn ze de op vier na meest scorende ploeg. Het is wel een wisselvallige ploeg, die overwinningsreeksen afwisselt met verrassende nederlagen en gelijke spelen. Zo speelden ze onlangs na drie overwinningen ineens 0-0 tegen Helmond. Afgelopen weekend was weer een goede wedstrijd van ADO, ze wonnen met 1-3 van Almere City.

VVV kansloos

VVV-Venlo staat op een veertiende plek in de KKD en lijkt zich niet te mengen in de promotiestrijd. De laatste vier wedstrijden werden allemaal verloren. Dit seizoen haalde VVV eigenlijk alleen maar punten tegen ploegen die ook onderin de middenmoot staan. Tegen clubs als FC Emmen, De Graafschap en Volendam hebben ze niet echt een kans gehad.

Gokken op winst ADO

ADO Den Haag heeft een prima seizoen en doet het beter dan de meeste mensen vooraf verwachtten. De Limburgers aan de andere kant doen het teleurstellend en hebben een matige ploeg. We verwachten dat ADO deze wedstrijd zeker gaat winnen. Na het goede nieuws dat de club gered is zal er een prima sfeer in het stadion en bij de ploeg heersen. We gaan dan ook bij de bookmakers inzetten op winst ADO. VVV kon tot nog toe alleen punten pakken tegen ploegen die niet in de top acht staan en we denken niet dat ze dat nu wel gaan doen.

Keuken Kampioen Divisie bet Excelsior – Almere City

De laatste voetbalwedstrijd van het weekend is Excelsior tegen Almere City. Een wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer 18.
Excelsior kent een prima seizoen; ze wonnen vier van de laatste vijf wedstrijden en scoren de laatste weken aan de lopende band. Ze scoorden maar liefst 14 keer in de laatste vijf wedstrijden. In deze wedstrijden kregen ze vijf goals tegen. Met Thijs Dallinga hebben ze een spits die de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie aanvoert. En dat is een hele knappe prestatie; met maar liefst 16 laat hij onder andere Muhren achter zich.

Ook Gert-Jan Verbeek kan het verschil niet maken

Almere City kent een uiterst teleurstellend seizoen. De laatste jaren werkt de club stap voor stap naar promotie toe, vorig seizoen werden ze op twee punten na net niet tweede in de Eerste Divisie. Met Gert-Jan Verbeek haalden ze een ervaren coach binnen die het voor elkaar moest krijgen. Niets lijkt echter minder waar, ze staan op een achttiende plek. Ze wonnen nog maar drie keer en verloren al acht wedstrijden. De positie van Verbeek staat onder hoge druk en de laatste weken zijn er geen goede resultaten geboekt. Ze verloren vier van de laatste vijf duels, de andere wedstrijden wonnen ze van Helmond Sport. Mede door een rode kaart van Helmond.

Hoge odds winst Excelsior

Excelsior is de betere ploeg, staat veel hoger op de KKD ranglijst en kent geen onrust binnen de club. De bookmakers zien het anders en met een behoorlijk hoge odd voor Excelsior verwachten ze toch een spannende wedstrijd. Wij verwachten toch echt een zege van Excelsior en daar zetten we dan ook ons geld op in.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top