Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Montenegro – Nederland odds en voorspelling Engeland – Albanië

Wedden tips WK kwalificaties | Vrijdag speelt Engeland tegen Albanië en zaterdag staat onder meer Montenegro – Nederland op het programma. Voor het wedden op WK voetbal tippen we deze bets: Gelijk bij rust en Winst Engeland en Nederland wint + Both Teams to Score. Succes!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tip wedden op Engeland – Albanië

Vrijdag wordt de WK kwalificatiewedstrijd gespeeld tussen Engeland en Albanië in Groep I. Engeland staat er goed voor, ze staan op de eerste plek met 20 punten gevolgd door Polen met 17 punten. De Albanezen staan netjes op de 3e plek met 15 punten. Voor Albanië is dit een wedstrijd die ze niet mogen verliezen. Weten ze de wedstrijd te winnen dan doen ze goede zaken in de strijd om de eerste twee plekken. Dat wordt natuurlijk een hele opgave want van Engeland win je niet zomaar.

Met welke spelers start Southgate?

Voor Engeland is dit een wedstrijd die ze gewoon moeten winnen en dan is er niks aan de hand. Het is natuurlijk afwachten met welke spelers trainer Southgate gaat beginnen. De afvallers zijn sowieso Rashford, Ward Prowse, Shaw en Mount. Ik verwacht dat aanvallers Grealish en Kane in de basis staan. Voor Sterling is het nog onzeker of hij meteen opstaat. Op het middenveld verwacht ik zeker een basisplek voor Foden. Hij is in topvorm bij zijn club Manchester City en daar kan de bondscoach niet omheen. Southgate is meestal terughoudend en speelt vaak op defensieve zekerheid in plaats van volledig op de aanval. Achterin gaan waarschijnlijk Walker, Stones, Maguire en Chillwell spelen.

Beste weddenschap WK kwalificatie Engeland

Engeland heeft zoveel topspelers in huis, maar het komt er niet altijd uit. Vaak winnen ze een wedstrijd met maar 1-0 of een 2-0. Dit is natuurlijk genoeg want winnen is winnen. Toch wil je weleens zien dat Engeland een wedstrijd wint met dubbele cijfers. Albanië is een pittige tegenstander. Ze pikken heel vaak een doelpuntje mee en snoepen vaak punten af van de tegenstander. Ik denk dat Albanië het Engeland zeer zeker moeilijk kan maken.

Halftime Draw Fulltime Engeland

Dit is weer de eerste wedstrijd en ik verwacht eerlijk gezegd een stroef begin. Toch denk ik dat Engeland deze wedstrijd over de streep kan trekken. Een 1-0 of een 2-0 is mijn voorspelling. Maar de eerste helft verwacht ik weinig tot geen goals. Vandaar dat we de weddenschap spelen Halftime Draw Fulltime Engeland. Dit houdt in dat de eerste helft een gelijkspel moet zijn en dat de einduitslag voor Engeland moet zijn. Het is een goede bet met hoge odds die je niet kunt weigeren.

Montenegro – Nederland voorspellingen

Het Nederlands elftal neemt het zaterdag op tegen Montenegro. Dit is een belangrijke wedstrijd. Als Nederland punten verspeeld maken ze het zichzelf onnodig moeilijk. Oranje staat weliswaar bovenaan met 19 punten, maar toch is dit minimaal. Noorwegen staat op de tweede plek met 17 punten en Turkije op de derde plek met 15 punten. De verwachting is dat deze ronde Turkije en Noorwegen zullen winnen. Nederland mag tegen Montenegro dus geen punten verliezen.

Lastige tegenstander

Montenegro is een lastige tegenstander en kan er vaak gevaarlijk uit komen. In de thuiswedstrijd wist Nederland Montenegro met 4-0 te verslaan, maar met een uitwedstrijd kan het weleens een stuk lastiger worden. Voor Oranje telt er één ding en dat is winnen. Zal Louis van Gaal dit voor elkaar krijgen met de spelers?

Wedden op Nederlands elftal + tegengoal

Ook in deze wedstrijd is het natuurlijk afwachten hoe trainer Van Gaal gaat spelen, maar de sterkste 11 zullen worden opgesteld. Nederland is topfavoriet. Ik verwacht ook dat het Nederlands elftal deze wedstrijd gaat winnen, maar niet zonder slag of stoot.

We gaan spelen voor de bet Nederland wint + Both Teams to Score. Nederland heeft in het verleden meerder keren laten zien dat ze vaak een tegendoelpunt krijgen, maar toch een wedstrijd kunnen winnen. Ik verwacht dat Montenegro een doelpuntje mee kan pikken, maar dat Oranje uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen. Deze bet is een flinke boost ten opzichte van de gewone winst.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top