Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Noorwegen tip: inzetten op winst en weinig goals

Bet tip Nederland – Noorwegen | Dinsdagavond wordt het een spannende avond voor de Nederlandse voetballiefhebbers. In de wedstrijd tegen Noorwegen, moet Oranje zich verzekeren van een ticket voor het WK voetbal in Qatar. Na de blamage van afgelopen weekend zijn we nog niet zeker van deelname. Lees verder en check onze tip voor het wedden op WK voetbal deze dinsdag; een mooie weddenschap met hoge odds.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden WK kwalificatie Nederland – Noorwegen

In de wedstrijd van afgelopen vrijdag leek er voor Nederland in eerste instantie niks aan de hand, het spel was weliswaar slecht, maar we kwamen toch makkelijk tot 2-0 voor. Na de wissels van Van Gaal stortte het team in en kregen we uit het niets twee goals tegen. Bij winst tegen Montenegro was Oranje al zeker van de eerste plek en het WK ticket.

Nu hangt het allemaal af van de wedstrijd tegen Noorwegen. Een gelijkspel is voldoende omdat we dan Turkije ook achter ons laten op doelsaldo.

Wisselvallig Oranje

Het Nederlands elftal onder Louis van Gaal is behoorlijk wisselvallig. Tegen Gibraltar werd er met 6-0 gewonnen, tegen Letland maar met 1-0 en daarvoor won Oranje dan wel weer 6-1 van Turkije. Er zit genoeg voetbal in en we hebben natuurlijk een lading topvoetballers die bij de Europese top spelen. Het lijkt echter nog steeds niet echt een team. Wanneer er weinig ruimte is, is er ook weinig creativiteit in de ploeg en kunnen ze er niet makkelijk doorheen spelen.

Kansen Nederlands elftal

Gelukkig voor Nederland moet Noorwegen deze wedstrijd winnen en zal er dus vanzelf ruimte komen. Turkije moest eigenlijk ook winnen en zij gaven ook de nodige ruimte weg, dan kan Oranje ineens goed voetballen en kansen creëren. Helaas is er geen publiek bij tijdens deze wedstrijd, altijd een domper natuurlijk. Maar voor het plaatsten voor een WK moeten de spelers de motivatie toch ook uit zichzelf kunnen halen.

Nieuwe kans op WK ticket

Noorwegen dacht na het gelijke spel tegen Letland dat ze al voor het WK voetbal uitgeschakeld waren. Dat ze alsnog kans maken op een ticket voelt als een cadeau. Het gelijke spel tegen Montenegro van Oranje werd in Noorwegen goed gevierd. Bij de Noren draait het natuurlijk veel om één man, Erling Haaland. Hij is er echter niet bij, wat een slok op een borrel scheelt voor ons.

Noren missen doelpuntenmaker

Noorwegen heeft echter zeker nog meer goede spelers. Denk aan Ödegaard, Thorsby en Elyounoussi. Een echte doelpuntenmaker missen ze wel en met de verdediging van Oranje is dat toch prettiger kijken. Noorwegen kwam dit weekend tegen Letland niet tot scoren, ondanks 72% balbezit en 5 schoten op doel. De Noren scoren sowieso weinig, ze maakten maar 15 goals in 9 wedstrijden. Ter vergelijking: Turkije scoorde 25 keer en Nederland 31 keer. De Noren kunnen wel goed verdedigen, ze kregen maar zes goals tegen, Nederland kreeg er acht tegen.

Voorspelling Nederland – Noorwegen

De vorige wedstrijd tussen beide ploegen werd 1-1, natuurlijk scoorde Haaland. Nederland was de betere ploeg en had ook zeker genoeg kansen om de 1-2 te maken. Nu Noorwegen moet winnen, verwachten we dat Oranje nog meer kansen zal krijgen. Het is zaak om zo lang mogelijk de nul te houden, wat zonder Haaland een stuk makkelijker is. Dan moet Noorwegen vanzelf meer naar voren en ontstaat er ruimte voor het Nederlands elftal.

Gokken op kleine zege Oranje en weinig goals

Wij verwachten een vrij saaie wedstrijd, waarin er weinig goals zullen vallen. De verdediging van de Noren is goed, maar aanvallend is het zwak. Daarom zetten wij in op een kleine overwinning van Nederland. De beste weddenschap is Nederland wint en onder 2.5 goals.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top