Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden Barcelona, Liverpool – Arsenal en Man C – Everton

We hebben betting tips voor twee mooie Premier League wedstrijden maar gaan dit weekend ook wedden op La Liga voetbal. Daar speelt Barcelona zijn eerste wedstrijd onder leiding van nieuwe trainer Xavi. Weet de Spaanse ploeg de weg omhoog te vinden? Lees verder en check onze voetbal voorspellingen voor deze zaterdag en zondag. Succes!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voorspellingen Liverpool – Arsenal

Zaterdagavond speelt Liverpool thuis tegen Arsenal. Dit gaat een heerlijke wedstrijd worden. Arsenal zit in een lekkere flow en mag het nu opnemen tegen het grote Liverpool. Dit is dan ook een prima uitdaging voor de Londenaren – zijn ze goed genoeg om in de top 6 te eindigen?

Diogo Jota vervangt Mané

Liverpool heeft Sadio Mané niet tot zijn beschikking. De Sengalees is van zijn interlandverplichtingen teruggekomen met een blessure en dat is niet fijn voor trainer Klopp. Waarschijnlijk komt speler Diogo Jota daarvoor in de plaats en dat is een prima vervanging. Ook belangrijk is dat Virgil van Dijk fit terugkeert van zijn interlands. De Nederlander is achterin bij Liverpool de belangrijkste speler.

Arsenal staat in de Premier League op de vijfde plek, nét onder Liverpool met twee punten minder. Wint Arsenal hier dan doet het goede zaken en klimt het meteen een stapje omhoog. Arsenal heeft in het verleden veel moeite gehad om in uitwedstrijden van Liverpool te winnen.

Tip: wedden op goals aan beide kanten

Gezien het feit dat Arsenal de laatste tijd zo lekker in zijn vel zit denk ik dat Liverpool zich kan opmaken voor een lastig duel. De eerste wedstrijd na een interlandperiode is altijd lastig en de vraag is of beide teams fit zijn. De weddenschap die er bij bookmaker Bet365 voor deze wedstrijd uitspringt is Both Teams to Score + Over 2.5 Goals. Liverpool kan een goede tegenstander verwachten en ik voorspel doelpunten aan beide kanten.

Wedden op Manchester City – Everton

De tweede betting tip voor het wedden op Premier League dit weekend. Voor Everton is dit altijd een lastige uitwedstrijd. Als Manchester City op volle toeren draait dan zijn ze niet te stoppen en zie ik het somber in voor Everton. Toch moet de ploeg zijn eigen spel trachten te spelen en proberen om zo vroeg mogelijk op voorsprong te komen.
Als Manchester City meteen in de wedstrijd zit en zijn eigen spel kan spelen dan zie ik City deze wedstrijd winnen.

Everton heeft een paar goede spelers rondlopen die het verschil kunnen maken. Hopelijk krijgen ze in deze wedstrijd de kans om dat te laten zien. Het is natuurlijk nog afwachten welke opstelling het gaat worden aangezien er een interlandperiode is geweest.

Gokken op minstens 2 goals in eerste helft

Ik verwacht dat er in de eerste helft al meteen doelpunten gaan vallen. Manchester City wil meteen laten zien dat er voor Everton niks te halen valt, maar er is zeker kans dat Everton ook gaat scoren. We gaan bij de bookies spelen voor de bet Over 1.5 Goals First Half. Dit betekent dat er de eerste helft twee goals of meer gescoord moet worden.

Tip FC Barcelona – Espanyol voorspellen

Zaterdag om 21.00 uur speelt FC Barcelona zijn eerste wedstrijd onder leiding van nieuwe trainer Xavi. We weten allemaal dat er een behoorlijke crisis heerst bij Barca en hopelijk kan er met Xavi een nieuwe weg worden ingeslagen. Er is nog een hoop werk te doen, maar ik denk dat Ronald Koeman een goede selectie heeft neergezet waar Xavi mee aan de slag kan. Er is al een nieuwe aanwinst gekomen en dat is Dani Alves. Hij is 38 jaar, maar nog behoorlijk fit en heeft veel zin om Barcelona te helpen met de weg naar boven te vinden.

Espanyol is de tegenstander dit weekend en dat is normaal gesproken geen probleem. Dit keer ligt het anders en heeft Barcelona moeite met iedere tegenstander in La Liga. Ik denk wel dat het hele team er weer zin in heeft. Hopelijk uit zich dat in een positief resultaat.

Inzetten op goals Barca in tweede helft

Voor deze wedstrijd gaan we spelen voor de bet Barcelona Most Goals Second Half. Dit houdt in dat Barcelona de meeste goals moet maken in de tweede helft wil de weddenschap gewonnen zijn. Ik verwacht namelijk een lastige eerste helft, maar dat Barcelona het laat zien in de tweede.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top