Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League voorspellingen en odds speelronde 5

Onderstaand onze tips voor het wedden op Champions League deze week. De een na laatste duels in de groepsronde van de Champions League worden gespeeld en er staan een aantal mooie en spannende wedstrijden op het programma. Ajax is natuurlijk al zeker van de volgende ronde, maar lang niet elke club kent die luxe. Wat onze Champions League voorspellingen zoal zijn? Wij verwachten winst voor Dortmund en Atalanta en voorspellen heel wat goals in de wedstrijd van Brugge tegen Leipzig. Lees verder en check de odds.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Champions League bet tips Young Boys – Atalanta

23-11 21:00 uur. De groep van deze clubs is nog behoorlijk spannend. Atalanta staat derde met vijf punten, terwijl Young Boys drie punten heeft. Villarreal is eerste en Manchester United tweede met beide zeven punten. Zowel Atalanta als Young Boys spelen dus nog ergens om.

Young Boys kan nog derde worden

Young Boys is de laatste jaren uitgegroeid tot de topclub van Zwitserland. Waar vroeger FC Basel alleenheerser was heeft Young Boys nu al vier titels op rij gepakt. Het huidige seizoen gaat echter nog niet van een leien dakje. Ze staan na twaalf wedstrijden op een vierde plek met zes punten achterstand op de nummer één. In de Champions League lijken ze geen echte rol van betekenis te spelen. Toch kunnen ze nog derde worden en zo overwinteren in Europa.

Young Boys wist een aantal weken geleden verrassend te winnen van Manchester United, mede door een hele vroeg rode kaart van United. In de andere wedstrijden in de Champions League ging het een stuk minder succesvol, ze wisten zelfs maar één keer te scoren in die andere matches. Dit was tegen Villarreal, toen het uiteindelijk 1-4 werd.

Atalanta kan in Champions League hoge ogen gooien

Atalanta lijkt de opmars in Italië een beetje gestaakt te hebben. De laatste jaren groeiden ze gestaag naar de top, maar de laatste twee seizoenen is de groei gestopt. Wat natuurlijk absoluut geen schande is, want ze spelen nu standaard mee om de top vier plekken – terwijl ze rond het seizoen ’14-’15 nog in de middenmoot eindigden. Atalanta heeft laten zien dat het in de Champions League hoge ogen kan gooien. Vorig jaar wisten ze bijvoorbeeld Ajax onder zich te houden en gingen ze samen met Liverpool naar de knock-out fase.

In de vorige Champions League wedstrijd speelde Atalanta tegen United. Het werd uiteindelijk 2-2, door twee goals van Ronaldo. Qua spelbeeld had Atalanta zeker meer verdiend. De laatste twee wedstrijden in de competitie won Atalanta gemakkelijk, met 5-2 van Spezia en 1-2 van Cagliari.

Wedden op winst Atalanta

Wij zien dit als een wedstrijd met een duidelijke favoriet: Atalanta. Beide ploegen moeten wel aanvallen, want ze kunnen beide nog een plek stijgen. Voor Atalanta is doorgaan in de Champions League helemaal niet uitgesloten. Indien of United of Villarreal wint en zij zelf ook, dan komen ze al op een tweede plek. Voor Young Boys zou een derde plek natuurlijk geweldig zijn. Het kwaliteitsverschil in de selectie is echter enorm en daarom denken we dat Atalanta gaat winnen. Inzetten op winst Atalanta noteert 1.80 bij bookmaker Bet365. Zeker wanneer Young Boys gaat aanvallen, zal Atalanta gebruik gaan maken van de ruimte.

Sporting CP – Dortmund voorspelling

De tweede tip voor het wedden op voetbal betreft een duel uit de groep van Ajax. Sporting CP en Dortmund strijden tegen elkaar voor de tweede plaats. Beide ploegen hebben zes punten en een overwinning is dus gigantisch belangrijk.

Sporting lichte underdog

Sporting staat, op doelsaldo, tweede in de Portugese competitie. Ze zijn nog ongeslagen in eigen land met negen overwinningen en twee gelijke spelen. In die elf wedstrijden kregen ze nog maar vier goals tegen, ze scoorden zelf zeventien keer. In de Champions League wonnen ze twee keer dik van Besiktas, ze verloren van Ajax en de vorige wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Dortmund ook zonder Haaland goed

Dortmund staat tweede in de Bundesliga, één punt achter op Bayern München. Bij Dortmund gaat het natuurlijk veel over één man, Erling Haaland. Maar ze hebben laten zien dat ze meer zijn dan de levensgevaarlijke spits. Tegen Ajax speelde Haaland niet, maar speelde Dortmund wel erg goed. Met name de eerste helft kwam Ajax amper onder de druk vandaan en kreeg Dortmund ook de nodige kansen. Na de rode kaart van Hummels draaide de wedstrijd natuurlijk, maar Dortmund bleef gevaarlijk. Afgelopen weekend won Dortmund ook zonder Haaland en in de eerste wedstrijd tegen Sporting ook. Het is natuurlijk een groot gemis, maar het is niet zo dat Dortmund zonder Haaland niks voorstelt.

Beste weddenschap

De eerste wedstrijd tussen beide ploegen was wat saai, maar Borussia Dortmund was duidelijk de sterkere ploeg. Ze gaven amper kansen weg en Sporting schoot maar één keer op doel. Zelf creëerde Dortmund ook niet heel veel. Dit kwam ongetwijfeld mede door het gemis van Haaland, waar de ploeg nu veel meer aan is gewend. Als Dortmund het niveau van de eerste helft tegen Ajax kan halen, dan verwachten we een overwinning van de Duitsers. Inzetten op Dortmund doe je hier. De bet noteert 2.80 bij bookmaker Bet365.

Tip wedden Club Brugge – RB Leipzig

De laatste CL wedstrijd die we voor deze ronde hebben uitgezocht is Club Brugge tegen Leipzig (check overigens hier de wedden tips en beste odds Vitesse, PSV, Feyenoord voor aanstaande donderdag). Beide ploegen streden vanaf het begin eigenlijk al om de plek drie, aangezien PSG en Man City in deze poule zitten.

Club Brugge verrast in Champions League

Club Brugge staat op de derde plek, met vier punten. Ze wonnen verrassend uit van RB Leizpig en misschien nog wel verrassender is dat ze thuis gelijk speelden tegen PSG. Club speelt aanvallend voetbal en verloochend zichzelf niet in de Champions League. Ze proberen zoveel mogelijk aan te vallen en dat zie je ook terug in de cijfers. Zelf scoorden ze vijf keer, maar ze kregen al elf goals tegen. In de competitie gaat het nog niet zo goed voor Brugge. Ze staan op een derde plek en wonnen twee wedstrijden op rij niet. Afgelopen weekend verloren ze nog met 2-1 van KV Mechelen.

Verdedigend gaat het niet goed bij Leipzig

RB Leipzig is na het vertrek van Julian Nagelsmann naar Bayern zeker niet beter gaan presteren. Ze staan op een zevende plaats in de Bundesliga en pakten nog maar één punt in de Champions League. Dit punt pakten ze in de vorige wedstrijd, thuis tegen PSG. In deze wedstrijd speelde Leipzig indrukwekkend en tikte ze PSG van het kastje naar de muur. Aanvallend lijkt Leipzig ook nog steeds prima, maar verdedigend gaat het niet zo goed. Ze kregen al dertien goals tegen in de Champions League en maakten er zelf acht.

Wij voorspellen goals

Club Brugge maakt technisch gezien nog kans op de volgende ronde van de Champions League, PSG heeft namelijk maar acht punten en City negen. Toch zullen ze deze wedstrijd zien als strijd om de derde plek. Winnen ze van Leipzig, dan zijn ze zeker dat ze hen achter zich laten.

Leipzig zal er alles aan doen om deze wedstrijd te gaan winnen. Als ze het niveau halen van de wedstrijd tegen PSG dan kan dat ook zeker. Club Brugge is helemaal niet in goeden doen, maar hetzelfde kan gezegd worden van Leipzig. We vinden het lastig om te voorspellen wie er gaat winnen, maar we verwachten wel dat er goals gaan vallen. We gaan dan ook voor de weddenschap Beide Teams Scoren in combinatie met Over 2.5 goals bij bookmaker Bet365. Beide ploegen spelen aanvallend voetbal en zijn verdedigend zwak, daar komt bij dat ze allebei zullen willen winnen.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top