Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tips Vitesse, PSV en Feyenoord | Check de beste odds

Donderdagavond is een belangrijke avond voor het Nederlandse voetbal. De vijfde wedstrijd van de Europa League en Conference League wordt gespeeld. Alle Nederlandse clubs kunnen nog door naar de volgende ronde, maar zijn daar nog niet zeker van. Check hieronder onze betting tips voor het wedden op Europa League voetbal en de Conference League wedstrijden van Feyenoord en Vitesse.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Inzetten op grote zege PSV – Sturm Graz

PSV neemt het in deze ronde van de Europa League in eigen huis op tegen Sturm Graz. Ze staan met vijf punten op de derde plek, die recht geeft op de volgende ronde in de Conference League. Sturm Graz staat laatste met één punt en kan dus nog over PSV heen.

PSV gaat voor overwintering

PSV kan bij een overwinning zomaar tweede staan in de groep. Real Sociedad en AS Monaco zijn de nummers twee en één en nemen het tegen elkaar op. Monaco staat eerste met acht punten en Sociedad tweede met vijf punten. PSV kende de laatste weken een moeilijke fase en heeft ook nog eens ontzettend veel blessures. Afgelopen weekend speelden ze echter heel erg goed. Ze wonnen met 2-0 van Vitesse, de week ervoor wonnen ze met 1-4 van Fortuna (wil je dit weekend wedden op PSV in de Eredivisie? Overweeg dan winst inclusief een tegengoal tegen Heerenveen).

Sturm Graz zeer slecht in vorm

Sturm Graz staat tweede in de Oostenrijkse competitie, met maar liefst 15 punten achter op de nummer één. De laatste weken gaat Sturm Graz ontzettend slecht, ze wonnen al zes wedstrijden op rij niet meer. Afgelopen weekend speelden ze met 3-3 gelijk tegen LASK, de club die een na laatste staat. Sturm Graz wist nog maar twee keer tot scoren te komen in de Europa League, tegen Real Sociedad en PSV.

Beste weddenschap PSV – Sturm Graz

De vorige wedstrijd eindigden in 1-4 voor PSV. PSV liet toen zien veel beter te zijn en we verwachten dat dat de komende wedstrijd niet anders zal zijn. PSV weet waar het voor speelt, bij een overwinning doen ze volop mee voor de volgende ronde in de Europa League én zijn ze zeker van Europese overwintering. Aan de andere kant vecht Sturm Graz voor de laatste kans en dus zullen ze toch moeten aanvallen. We verwachten wederom een grote overwinning voor PSV en zetten in met een -2 handicap voor een mooie quotering. Inzetten op deze weddenschap kan hier.

Stade Rennais – Vitesse Conference League voorspelling

Vitesse heeft zeker geen geluk gehad met de loting van de groepsronde van de Conference League. Met Tottenham en Stade Rennais hebben ze twee ploegen die het waarschijnlijk in de Europa League ook goed zouden doen in de poule.

Stade Rennais sterk

Stade Rennais staat derde in de Franse competitie en is al elf wedstrijden op rij ongeslagen. Van deze elf wedstrijden wonnen ze er 10, onder andere 2-0 van PSG. Het is een aanvallende ploeg die makkelijk de goal vindt. Met 24 goals voor in twaalf wedstrijden, behoren ze tot de top van de competitie. Verdedigend zijn ze ook sterk, ze kregen twaalf goals tegen, alleen Nice deed het beter met maar 11 goals tegen.

In de Conference League staan de Fransen op de eerste plaats met tien punten. Vitesse staat op zes punten en de Spurs op zeven, bij een overwinning zijn ze dus zeker van de volgende ronde. De enige wedstrijd die ze niet wonnen in de Conference League was tegen de Spurs, die eindigde in 2-2. In deze wedstrijd was Stade Rennais ook de bovenliggende partij.

Vitesse moeizaam

Vitesse heeft een wisselvallig seizoen, zeker als je de prestaties in Europa ziet. Ze wonnen thuis van de Spurs, de wedstrijd daarop in de Eredivisie verloren ze van Go Ahead. De Arnhemmers zijn dit seizoen verdedigend veel minder dan het vorige seizoen. Toen kregen ze in de Eredivisie in totaal 38 goals tegen en ze staan nu al op 21 goals tegen. Aanvallend gaat het misschien nog wel moeizamer bij Vitesse, ze scoorden nog maar veertien goals in dertien wedstrijden.

Gokken op grote winst Stade Rennais

Wij verwachten (helaas) niet dat Vitesse wederom kan stunten in Europa. Stade Rennais is in bloedvorm en heeft een hele goede ploeg. Daarnaast mist Vitesse sowieso twee spelers: Doekhi en Schubert. Beiden pakten een rode kaart tegen de Spurs. Het missen van je beste centrale verdediger en keeper is voor elke ploeg lastig, maar zeker als je verdedigend al niet stabiel bent. Onze voorspelling voor deze Conference League wedstrijd is een ruime overwinning van Stade Rennais. Zet hier in op de weddenschap ‘Stade Rennais wint -1 handicap’ bij bookmaker Bet365.

Slavia Praag – Feyenoord Conference League bet

Feyenoord staat eigenlijk al met één been in de volgende ronde van de Conference League. Ze staan eerste in de groep met tien punten. Ze nemen het deze keer op tegen Slavia Praag, die tweede staat met zes punten. De nummer drie is Maccabi Haifa dat vier punten heeft.

Kampioen Slavia Praag

Slavia Praag staat na vijftien wedstrijden weer eens eerste in Tsjechië. De laatste drie seizoenen werden ze kampioen en ook dit jaar lijken ze weer titelkandidaat nummer één. Door kampioen te worden kwam Slavia Praag in de voorrondes van de Champions League terecht. Daar verloren ze van Ferencvaros, waardoor ze in de play offs van de Europa League terecht kwamen. In deze tweestrijd namen ze het op tegen Legia Warschau. Ook dit tweeluik werd uiteindelijk verloren. In de Conference League ging het een stuk beter. Hierin wonnen ze van Union Berlin en Maccabi Haifa

Een aantal weken geleden zat Slavia in een behoorlijke dip, maar ze zijn nu al zes wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste twee wedstrijden in de competitie wonnen ze met 5-0. Slavia is sowieso een veel scorende ploeg, ze maakten maar liefst 42 goals in 15 wedstrijden.

Feyenoord wil zeker een punt pakken

Feyenoord staat dus eerste in de groep met tien punten. Doordat ze in de eerste wedstrijd tegen Maccabi met 0-0 gelijk speelden kunnen ze nog door hen ingehaald worden. De laatste wedstrijd in de groep is namelijk Feyenoord – Maccabi. Wanneer Feyenoord geen punt pakt van Slavia en Maccabi wint wel, wordt in die laatste wedstrijd uitgemaakt wie er door gaat.

Feyenoord is zeker beter dan Maccabi, maar met zoveel druk op één wedstrijd kan het gek gaan. Daarom zullen ze in de wedstrijd tegen Slavia zeker een punt willen pakken. Feyenoord is prima in vorm en ze zijn zeven wedstrijden op rij ongeslagen, de laatste zes wedstrijden werden allemaal gewonnen. Feyenoord weet ook makkelijk het net te vinden, ze scoorden tien keer in de laatste vijf Eredivisie duels.

Wedden op goals

Beide ploegen zijn nog niet zeker van de volgende Conference League ronde, maar maken een goede kans. Ze zullen allebei willen winnen én beide ploegen spelen normaal gesproken aanvallend. Qua voetbal verwachten wij een leuke, open wedstrijd. De eerste wedstrijd eindigde in 2-1 voor Feyenoord, maar had ook in 3-3 kunnen eindigen. We voorspellen in deze wedstrijd wederom de nodige goals, waarschijnlijk aan beide kanten. Onze laatste tip voor het wedden op Conference League voetbal deze week is ‘Over 2.5 goals en beide teams scoren’ bij bookmaker Bet365.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top