Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips West Ham – Chelsea, Aston Villa – Leicester en Spaanse topper

Check onze tips voor het wedden op Premier League voetbal dit weekend en de betting tip voor de Spaanse topper Real Sociedad – Real Madrid. Mooie wedstrijden en prima odds.

West Ham – Chelsea voorspelling

Zaterdag wordt er in de Premier League de mooie wedstrijd West Ham vs Chelsea gespeeld. Een zware uitdaging voor de thuisploeg want Chelsea draait immers op volle toeren en is koploper van de competitie. Chelsea heeft dit seizoen pas 5 doelpunten tegen gekregen en dat is natuurlijk heel erg knap.

West Ham draait ook lekker dit seizoen en staat keurig op een vierde plek. Ik denk dan ook dat deze twee tegenstanders behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. West Ham scoort gemakkelijk en ik ben benieuwd of ze dat tegen Chelsea ook kunnen.

Betting tip: value zit bij West Ham

West Ham staat bij de bookmakers voor de winst genoteerd op 4.50. Chelsea noteert 1.80. De value is te vinden bij West Ham. Chelsea draait dit seizoen heerlijk, maar ik verwacht dat als West Ham goed voor de dag kan komen ze zeker één punt kunnen behalen en misschien wel meer.

Vorige week heeft West Ham laten zien dat ze het ook City behoorlijk lastig kunnen maken. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is West Ham Double Chance en daarop inzetten kan hier. Om de bet te winnen moet West Ham er een gelijkspel uithalen óf winnen.

Wedden tip Aston Villa – Leicester

De laatste Premier League wedstrijd op zondag gaat tussen Aston Villa en Leicester. Beide clubs zijn op het moment middenmoters. Beide ploegen doen het niet slecht, maar het kan altijd beter. Aston Villa is natuurlijk zijn beste speler kwijtgeraakt aan Manchester City en die wordt behoorlijk gemist.

Leicester is met heel veel kwaliteit altijd gevaarlijk. Toch krijgen ze vaker onnodig goals om de oren en daarom is hun doelsaldo -3. Gelukkig weet Leicester er zelf ook veel te maken en dit zal dan ook een wedstrijd worden waar (als beide clubs op hun best zijn) veel gescoord kan worden.

Gokken op flink wat goals

Zoals je al een beetje uit het bovenstaande kan opmaken verwacht ik in deze wedstrijd de nodige goals. Zowel Aston Villa als Leicester weten het net wel te vinden, maar hun zwakke plek is ook de verdediging. Ik voorzie een open wedstrijd en met zoveel kwaliteit op het veld voorspel ik doelpunten. Je kan hier inzetten op bet Over 2.5 Goals. Een heerlijke hoge notering voor een weddenschap die naar mijn mening makkelijk binnen kan komen.

Wedden op La Liga topper Real Sociedad – Real Madrid

Tot slot een tip voor het wedden op La Liga. In de Spaanse competitie wordt zaterdagavond de topper tussen Real Sociedad en Real Madrid gespeeld. Real Sociedad zal proberen om zo lang mogelijk mee te strijden om de titel. Als het een keer mocht lukken dan is het dit seizoen wel. Real Madrid loopt lekker en staat eerste op de ranglijst, maar laat vaker toch wat steekjes vallen.

Real Sociedad doet het heel goed en heeft maar 4 punten minder dan Real Madrid. Mocht Real Sociedad deze wedstrijd winnen dan loopt het meteen 3 punten in. Dit is dan ook een heel belangrijk duel tussen 2 topclubs. Real Madrid mag natuurlijk niet verliezen, maar heeft het in het verleden vaker zwaar gehad tegen Real Sociedad. Toch is Madrid in uitwedstrijden dit seizoen erg sterk.

Inzetten op weinig goals of gelijkspel

Er staat veel op het spel en ik denk dat de ploegen moeilijk tot scoren kunnen gaan komen. Waarschijnlijk laat Real Sociedad Real Madrid het spel maken en probeert het zodoende te kijken of ze een fout kunnen afstraffen. We kunnen weleens een laag scorend duel tegenmoet zien en daarom gaan we spelen voor de bet Under 2.5 Goals. Zowel Real Sociedad als Real Madrid gaan het zwaar krijgen en ik ben benieuwd of er wel een winnaar uit de bus komt. Misschien is een klein betje op een gelijkspel ook wel een hele goede zet.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top