Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Eredivisie betting deze week: tips Ajax, Feyenoord en AZ

Deze week wordt er in de Eredivisie ook doordeweeks gespeeld en dat biedt ons voor het wedden op voetbal mooie mogelijkheden. Woensdag halen Feyenoord en Heracles een wedstrijd van speelronde twee in, donderdag geldt hetzelfde voor AZ en Fortuna. Op donderdag start de nieuwe speelronde (15) ook al met de wedstrijd tussen Ajax en Willem II.

Check hieronder onze tips voor de beste voetbal weddenschappen deze week en pak hoge odds.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedden op Feyenoord – Heracles

We beginnen met tips voor het wedden op Feyenoord. De Rotterdammers hadden lang de minste verliespunten van de competitie en zouden bij een overwinning in deze inhaal wedstrijd eerste worden. Na afgelopen weekend is dit niet meer het geval, ze verspeelden twee punten door gelijk te spelen tegen FC Twente. Daardoor kan Feyenoord met deze inhaalwedstrijd Ajax niet meer voorbijgaan; bij winst hebben ze één punt minder.

Geen goals tegen Twente

Afgelopen weekend was de wedstrijd van Feyenoord dus niet erg goed. Dit heeft ongetwijfeld ook te maken met de Europese uitwedstrijd die ze op donderdag speelden. Ze speelden daarin knap gelijk tegen Slavia Praag en overwinteren daardoor in Europa. In de wedstrijd tegen Twente kreeg Feyenoord nog wel genoeg kansen, maar dit keer gingen ze er niet in. Ook supersub Dessers wist niet tot scoren te komen.

Heracles stelt teleur

Heracles Almelo verloor afgelopen weekend met 1-0 van FC Utrecht. Heracles hield Utrecht lang op 0-0, maar in de 93e minuut kwam uiteindelijk toch de verdiende winnende goal. Heracles kon absoluut geen vuist maken tegen Utrecht en kwam eigenlijk amper tot kansen. Ze hadden dan ook geen enkel schot op doel.

Het is dat Heracles een topkeeper heeft met Blaswich, anders hadden ze dikker verloren. Heracles stelt sowieso teleur dit seizoen; ze staan op een veertiende plek en wonnen nog maar vier keer.

Beste weddenschap: Feyenoord wint zonder tegengoal

Wij verwachten dat Feyenoord de rug zal rechten en gewoon weer gaat winnen. Ze hebben nu iets langer om te herstellen en zullen fitter zijn dan afgelopen weekend. Heracles is niet in goeden doen en scoort moeilijk. Ze zullen wel weer inzakken en proberen een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Wij denken dus niet dat Heracles tot scoren gaat komen en tippen de weddenschap ‘Feyenoord wint zonder tegendoelpunt. Inzetten kan bij bookmaker Bet365.

AZ – Fortuna voorspelling

De andere inhaalwedstrijd is er eentje tussen twee clubs die het niet goed doen in de Eredivisie. AZ staat 12e, terwijl ze van zichzelf vinden dat ze een topclub zijn. Fortuna Sittard wil naar de middenmoot toe, maar staat 17e met maar twee overwinningen.

AZ zeer matig in Eredivisie

AZ doet het in de Conference League wel goed, ze zijn eerste geworden in de poule, terwijl er nog een wedstrijd gespeeld moet worden. In de competitie gaat het dus een stuk minder, de laatste drie wedstrijden wisten ze niet te winnen. Daarvoor wonnen ze met enige mazzel van Zwolle en daarvoor verloren ze van FC Groningen met 2-0.

Met name de nederlaag tegen Groningen en het gelijke spel tegen NEC, twee weken terug, zijn natuurlijk slechte resultaten. Afgelopen weekend speelde AZ gelijk met 0-0 tegen Vitesse. In deze wedstrijd was Vitesse de bovenliggende partij, maar ze konden geen van de kansen uiteindelijk benutten.

Verliespartijen Fortuna

Fortuna Sittard won de laatste vijf duels op rij allemaal niet. Ze verloren zelfs de laatste vier wedstrijden op een rij. In deze vier wedstrijden kregen ze ook nog eens vijftien goals tegen. Zelf scoorden ze er ook zes, minimaal één in elke wedstrijd. Maar met een defensie die zelfs FC Groningen vier keer laat scoren wordt het heel lastig in de Eredivisie. Met 32 goals hebben ze ook de meeste goals tegen in de competitie en zelf scoorden ze maar vijftien keer.

Wedden op AZ en goals voor beide teams

De laatste weken weet Fortuna wel makkelijker tot scoren te komen, maar krijgen ze nog makkelijker goals tegen. AZ heeft wat moeite met scoren, maar heeft genoeg creatieve en doelgerichte spelers. Wij denken zeker dat AZ gaat winnen, maar met de verdediging van AZ geven we de Limburgers zeker een kans op een doelpunt. Onze tip voor het wedden op AZ tegen Fortuna is: AZ wint en beide teams scoren.

wedden tips Eredivisie

Voorspelling Ajax – Willem II

Ajax opent de volgende speelronde al op donderdag tegen Willem II. Dit weekend zijn beide clubs dus vrij. Oorspronkelijk zou de wedstrijd op zondag worden gespeeld, maar deze is verplaatst om Ajax meer tijd te geven voor de Champions League. Ze hadden duidelijk niet verwacht dat Ajax al zeker zou zijn van de groepswinst een wedstrijd voor het einde.

Dikke winst of moeizame duels

Ajax staat aan kop in de Eredivisie en is eerste geworden in de Champions League groep. Toch is er best wat te klagen voor de Ajax-fans. Het spel in de Eredivisie was de laatste weken niet altijd even best. Zo speelden ze met 0-0 gelijk thuis tegen Go Ahead en afgelopen weekend werd het maar 0-1 uit bij Sparta. Eerder werd het ook al 0-0 tegen Heracles.

Het lijkt erop dat Ajax of dik wint of een hele moeizame wedstrijd tegemoet gaat. Zeker tegen ploegen die gedisciplineerd op 0-0 kunnen spelen. Laat dat nou net Go Ahead, Heracles en ook Sparta zijn. Tussen die wedstrijden in won Ajax wel met 0-5 van RKC, 1-3 van Dortmund en 1-2 van Besiktas.

Al 7 wedstrijden geen winst meer

Willem II stond nog niet zo lang geleden in de top van de Eredivisie, maar is snel afgezakt naar een elfde plaats. Van de eerste zeven wedstrijden  wonnen ze er maar liefst vijf, een speelden ze gelijk en een verloren ze. Een prima start dus voor de Tilburgers. Daarna sloeg het compleet om en nu hebben ze al zeven wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Hiervan speelden ze er maar twee gelijk en de rest werd allemaal verloren, nu al vier keer op rij. Ze wisten maar twee keer te scoren in de laatste vier duels en kregen er zelf elf tegen.

Wedden op Ajax met handicap voor hoge quotering

We gaan wedden op Ajax met een handicap; de Amsterdammers zijn natuurlijk de favoriet en wij verwachten dat ze weer een grote uitslag gaan neerzetten. Willem II is absoluut geen ploeg zoals Sparta of Go Ahead. Willem II wil voetballen en coach Fred Grim zal zijn spelers niet de opdracht geven om met z’n elven in de zestienmeter te gaan staan.

Resultaten uit het verleden laten zien dat dat wel het beste strijdplan is tegen Ajax. Als je zoals RKC ook maar een beetje wil meevoetballen dan geef je Ajax teveel ruimte. Wij denken dus dat Ajax een dikke overwinning gaat neerzetten tegen het slecht in vorm verkerende Willem II.  Een prima weddenschap is de Ajax wint – 3 goals handicap.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top