Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Real Sociedad – PSV, Milan – Liverpool en Bayern – Barcelona

Tips wedden Europees voetbal | Voor de meeste Nederlandse clubs is de komende Europese speelronde niet erg spannend meer. Ajax, AZ en Feyenoord zijn allemaal al zeker van groepswinst in hun toernooi. Geen tips voor die voetbalwedstrijden dus, maar we gaan wel wedden op Europa League want PSV is weliswaar zeker van Europees voetbal na de winter, maar nog niet van Europa League voetbal. Daarvoor moeten ze in San Sebastian afrekenen met Real Sociedad.

Ten slotte is Vitesse als enige club nog niet zeker van overwintering. Ze maken wel een goede kans, bij een grote overwinning op NS Mura zijn ook zij door naar de volgende ronde. Check in onderstaande voorbeschouwing onze betting tips voor de mooiste Champions League wedstrijden en onze Real Sociedad – PSV voorspelling.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Champions League wedtips AC Milan – Liverpool

Onze suggestie: AC Milan wint

07-12 21:00 uur | We starten met tips voor het wedden op Champions League groep B. Een club die daar nog niet zeker is van overwintering in de Champions League is AC Milan. In de laatste groepswedstrijd nemen ze het op tegen Liverpool, dat al zeker van is van de eerste plaats. AC Milan staat met vier punten op een derde plek, een punt achter Porto en evenveel als Atletico Madrid. Met een overwinning op Liverpool, zou AC Milan de volgende ronde halen als Porto niet wint van Atletico. Ook Atletico Madrid kan de volgende ronde nog halen, als zij winnen van Porto en AC Milan verliest van Liverpool. Er is nog genoeg om voor te spelen dus in deze groep.

AC Milan op volle oorlogssterkte

AC Milan staat sinds dit weekend op de eerste plek in de Serie A. De ploeg kent een sterk seizoen, maar in de Champions League lieten ze het een beetje afweten. Met name het verlies tegen Porto was zonde, maar de winst op Atletico in de vorige wedstrijd geeft Milan nog een kans. Afgelopen weekend speelden de Italianen tegen Salertina en werd er met 2-0 gewonnen. Milan heeft de nodige spelers kunnen sparen en zijn dus op volle oorlogssterkte voor Liverpool.

Geen Salah en Jota?

Liverpool wist alle Champions League wedstrijden te winnen, met een vijftien goals voor en vijf tegen. Een uitermate knappe prestatie, zeker gezien de kwaliteit van de groep. In de Premier League gaat het ook steeds beter. De ploeg staat nu tweede, met maar een punt achterstand op City. De laatste vier wedstrijden op rij werden gewonnen. De Premier League gaat de drukste periode van het seizoen in, de decembermaand. Met de eerste plaats al zeker en het drukke programma voor de boeg gaat men er vanuit dat Klopp de nodige spelers rust zal geven. Liverpool zonder bijvoorbeeld Salah en Jota scheelt een slok op een borrel.

Champions League bet tip

Beide ploegen zijn goed in vorm, op papier is Liverpool natuurlijk sterker. Maar zij maken zich op voor een bijna beslissende maand in de Premier League en zijn al zeker van groepswinst. Wij verwachten daarom dat er een B-opstelling zal staan voor Liverpool. Daarnaast zal er genoeg motivatie zijn bij AC Milan om toch nog de tweede plek te behalen. Wij zetten daarom ons geld in op winst AC Milan. Inzetten op winst Milan kan hier.

Voorspelling Bayern München – FC Barcelona

Onze tip: Bayern –1 goal

08-12 21.00 uur | Een van de leukste wedstrijden deze week is ongetwijfeld Bayern München tegen FC Barcelona. Bayern is al zeker van de groepswinst, maar Barca is nog niet zeker van de tweede plaats. Voor het eerst in jaren zou het kunnen dat FC Barcelona niet overwintert in de Champions League. Benfica heeft namelijk maar twee punten minder en moeten tegen het al uitgespeelde Dynamo Kiev, dat maar één punt haalde tot nog toe.

Bayern extra gemotiveerd

Bayern München won alle wedstrijden in de Champions League en deed dit erg indrukwekkend. Ze scoorden maar liefst 19 keer en kregen maar drie goals tegen in de eerste vijf duels. In de Bundesliga gaat het ook prima, ze staan eerste en wonnen afgelopen weekend van Borussia Dortmund. Door de overwinning hebben ze het gat met Dortmund vergroot tot vier punten. Bij Bayern München zijn ze nog steeds verbaasd over het feit dat Lewandowski geen Ballon D’or heeft gewonnen. Thomas Müller gaf vorige week zelfs aan dat dit extra motivatie gaf voor de wedstrijd tegen Barcelona.

Barcelona nog lang niet wat het was

FC Barcelona staat dichterbij een degradatieplaats dan bij de nummer één van Spanje, Real Madrid. Dit geeft wel aan hoe het gaat met Barcelona. Na het ontslag van Koeman heerst er nog geen hosanna stemming, want de resultaten zijn nog niet erg verbeterd. Het spel is bij vlagen wel leuker om naar te kijken en soms heeft het wat weg van het Barca van Pep Guardiola. Maar de resultaten en prijzen die ploeg behaalde zijn nog ver uit het zicht.

Aan alles zie je dat Barcelona geen echte ster meer heeft. Het vertrek van Messi was natuurlijk sowieso niet op te vangen, maar het gat dat hij heeft achtergelaten is wel erg groot. Barcelona scoort namelijk amper, in de Champions League hebben ze nog maar twee goals gemaakt. De goals van Messi en ook Griezmann worden dus node gemist.

CL wedden tip: gokken op dikke winst Bayern

Wij verwachten dat Bayern München deze wedstrijd wil laten zien hoe goed ze zijn. Thomas Müller heeft al aangegeven zin te hebben in de wedstrijd en dat ze allemaal gemotiveerd zijn om een grote uitslag neer te zetten. FC Barcelona zal moeten aanvallen en daardoor geven ze natuurlijk ruimte weg. De verdediging van Barca is al niet geweldig dit seizoen, daarom denken wij dat Bayern München dik gaat winnen. De beste odds krijg je voor de weddenschap Bayern –1 goal. Een account aanmaken en inzetten kan hier.

Wedden op Real Sociedad – PSV Europa League

Onze PSV betting tip: Beide teams scoren en over 2.5 goals

09-12 18.45 uur | Voor PSV is het heel duidelijk wat ze moeten doen om door te gaan in de Europa League. Real Sociedad staat twee punten achter op PSV, ze mogen dus niet verliezen.

Real Sociedad zakt af

Real Sociedad begon het seizoen uitermate sterk en ze stonden in de eigen competitie zelfs lang op de eerste plaats. De laatste weken gaat het echter niet best en ze zijn afgezakt tot een vijfde plaats op de ranglijst. Van de laatste vijf wedstrijden wisten ze er maar één te winnen. Afgelopen weekend verloor Sociedad nog kansloos van Real Madrid. Voetballend is de ploeg prima, maar ze hebben moeite met scoren en het creëren van echt grote kansen. Ze wisten maar drie doelpunten te maken in de laatste vijf competitieduels, de laatste twee wedstrijden wisten ze niet te scoren.

PSV in goede fase

PSV doet het dit seizoen prima, ze zijn wat wisselvallig maar lijken nu weer in een goede fase te zitten. Met name aanvallend gaat het erg goed de laatste weken, ze scoorden maar liefst 16 keer in de laatste vijf duels. Ze wonnen vier keer en speelden een keer gelijk. Bij PSV is smaakmaker Cody Gakpo afgelopen weekend teruggekeerd. Hij wist meteen het doel te vinden en liet zien hoe gevaarlijk hij kan zijn.

Beste weddenschap Real Sociedad – PSV

Wij zouden zeggen dat de selectie van Real Sociedad beter is. De bookmakers zien hen ook als duidelijke favoriet voor deze wedstrijd. Toch denken we niet dat PSV kansloos is, ze lieten in de eerste wedstrijd immers zien zeker gelijkwaardig te zijn. Toen was Sociedad ook nog eens in een betere vorm. Wij verwachten, net als bij de eerste wedstrijd, een doelpuntrijk duel. Real Sociedad moet aanvallen en PSV kan daardoor gebruik maken van de omschakeling. Zo staan beide ploegen eigenlijk in hun kracht. Wij tippen als beste bet de combinatie weddenschap Beide Teams Scoren en Over 2.5 goals. Inzetten doe je bij bookmaker Bet365.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top