Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op wedstrijden Arsenal, Everton en KKD

Check onze tips voetbal betting tips voor komend weekend. We hebben twee mooie Premier League weddenschappen (voor Arsenal – Southampton en Crystal Palace – Everton) en een tip voor het wedden op Eerste Divisie (Roda JC vs FC Den Bosch). Inzetten kan bij:

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Voorspelling Arsenal – Southampton

Onze suggestie: Arsenal 1X + Beide Teams Scoren

De tegenstander van Arsenal zaterdag in de Premier League is Southampton, de ploeg die flink teruggevallen is naar de 16e plek op de ranglijst en langzaam in de gevarenzone begint te komen. Ze moeten zorgen dat ze weer punten bij elkaar snoepen door wedstrijden te winnen.

Arsenal heeft het op dit moment beter op de rit, alhoewel ze de laatste twee wedstrijden verloren. De Londense ploeg doet het goed dit seizoen maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Arsenal schiet nog tekort als het gaat om wedstrijden winnen tegen de grote jongens. Misschien dat ze nu de draad kunnen oppakken.

Inzetten op goals en dat Arsenal niet verliest

We gaan voor deze wedstrijd een combinatie weddenschap spelen: Arsenal 1X + Both Teams to Score. Dit houdt in dat zowel Arsenal als Southampton minimaal één doelpunt moet maken en dat Arsenal deze wedstrijd niet mag verliezen. Alleen dan win je deze weddenschap. Inzetten kan hier.

Beste Crystal Palace – Everton weddenschap

Onze tip: Crystal Palace -0.25 AH

Everton maakte eerder deze week bekend dat het Marcel Brands heeft ontslagen, de technisch directeur van Everton. Dit komt door de zwakke resultaten van dit seizoen en Brands was toch verantwoordelijk voor het aankoopbeleid. Everton zal het roer moeten omgooien wil het bovenin meedoen. Crystal Palace is een behoorlijke tegenstander op het moment en ik geloof dat Everton het zwaar gaat krijgen.

Crystal Palace is vaak lastig te verslaan als ze thuis moeten spelen en in uitwedstrijden is het vaak heel erg slecht. Ik denk dat Everton het deze wedstrijd behoorlijk zwaar gaat krijgen omdat ze niet lekker in hun vel zitten.

Wij verwachten dat Crystal Palace wint

De Premier League bet die er voor mij uitspringt is Crystal Palace -0.25 Asian Handicap. Dat betekent dat we verwachten dat Crystal Palace deze wedstrijd gaat winnen, maar we hebben een klein zekerheidje ingebouwd en dat is dat als de wedstrijd gelijk eindigt je de helft van je inzet terugkrijgt. Verliest Crystal Palace dan is je hele inzet verloren. Zet hier in op Crystal Palace for the win!

Roda JC – FC Den Bosch voorspellen

Onze KKD tip: Beide Teams Scoren In de Keuken Kampioen Divisie speelt Roda vrijdagavond tegen Den Bosch. Ik denk dat beide tegenstanders aan elkaar gewaagd zijn. Roda JC heeft moeite met wedstrijden winnen. Er wordt wel regelmatig gewonnen, maar er wordt ook vaak gelijk gespeeld. Mocht Roda JC winnen van FC Den Bosch dan kruipt het langzaam weer omhoog.

Den Bosch speelt liever zijn wedstrijden thuis. Als het uit moet spelen dan wordt er veel te vaak verloren. Dit wordt dan ook een hele moeilijke wedstrijd voor de Brabanders om te winnen. Ik geloof dat er doelpunten gaan vallen aan beide kanten.

Gokken op goals

Bookmaker Bet365 geeft een behoorlijk voordeel aan Roda en dit is ook wel terecht gezien de uit statistieken van Den Bosch. Alhoewel ik Roda de grootste kans geef om te winnen, gaan we toch spelen voor de bet Beide Teams Scoren. In deze weddenschap zie ik meer value en een grote kans dat de bet binnenkomt. Mocht Roda JC winnen dan zal het meer dan 1 doelpunt scoren.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top