Wimbledon Tennis Wedden

Wedden op Wimbledon

Het meest prestigieuze tennistoernooi van het jaar, Wimbledon, begint zoals altijd op een maandag en altijd vijf weken voor de eerste maandag in juli. Wimbledon 2019 wordt gespeeld tussen 1 t/m 14 juli.

Wedden op tennis kan het jaar rond en daarbij zijn ook Wimbledon tennis voorspellingen vrijwel het gehele jaar beschikbaar. Lang van tevoren hebben de bookmakers de outright weddenschappen al voor je klaar staan en gedurende het Grand Slam volgen talloze andere Wimbledon bets.

Profiteer van het ruime aanbod, voorspel de winnaar, kijk de vele tennis live streams bij de goksites, geniet en win met wedden op Wimbledon tennis! Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het doen van voorspellingen, de bookmakers en meer…

Wimbledon Tennis Wedden Tips

Wie wint Wimbledon 2019?

De favorieten bij bookmaker Mr Green zijn:

  • Novak Djokovic: 3.50
  • Roger Federer: 4.00
  • Rafael Nadal: 7.00
  • Andy Murray: 11.00
Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust! Alle genoemde odds waren op het moment van schrijven geldig bij Bookmaker Mr Green Sport.

Waar wedden op Wimbledon?

Voor al je sportweddenschappen kun je 24/7 terecht bij online bookmakers. Dus ook voor het gokken op Wimbledon kun je dag en nacht de odds checken en je Wimbledon weddenschap plaatsen! Voor tennis bevelen wij je op dit moment goksites als Mr Green en Kroon Sports aan. Uitstekende wedkantoren voor Nederlandse spelers en je pakt hier hoge noteringen. Bovendien is bij Kroon Sport live stream tennis kijken mogelijk – een handige tool bij het live wedden.

Behalve deze twee bookies zijn er natuurlijk nog meer aanbieders. Op de pagina bookmakers tref je er verschillende aan en kun je de reviews raadplegen voor meer informatie. Voor degenen die nog nooit eerder op sport hebben gewed is het aan te raden de ‘handleiding wedden op sport’ te lezen. Daarin vind je allerlei informatie – van het openen van een wedaccount tot aan mogelijke inzetopties en nog veel meer.

Gokken Wimbledon GettyIn de Gokken A – Z index is het lekker snel navigeren en vind je gauw wat je zoekt. Ook handig voor een beknopte omschrijving van allerlei wedtermen.

Inzetten op Wimbledon

Wedden op Wimbledon is heel eenvoudig. Eenmaal een account bij de goksite van je keuze aangemaakt (en de riante welkomstbonus opgestreken!) kun je direct met je Wimbledon weddenschappen aan de slag.

Zoek bij de bookmaker het evenement en/of de match waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere optie vind je de ‘noteringen’. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.
Een Wimbledon bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Wimbledon weddenschappen

Natuurlijk kun je al lang van tevoren de Wimbledon winnaar voorspellen. En dat is ook niet zo’n gek idee want hoe eerder je inzet hoe hoger vaak de odds zijn. Maar wedden op de Londense grand slam gaat verder dan alleen winnaars voorspellen.

Zo kun je per wedstrijd inzetten op het aantal games of sets – de zogenaamde over/under weddenschappen. Ook is het mogelijk de duur van een match te voorspellen, in te zetten op de exacte score en kun je gebruik maken van Asian Handicaps. Vooral dat laatste is een perfecte mogelijkheid om je winsten wat op te schroeven in het geval van een vrij voorspelbare wedstrijd.

Wedden tips Wimbledon

Wij begrijpen dat niet iedereen thuis is in het gokken op Wimbledon, maar laat het bovenstaande je niet afschrikken! We hebben namelijk regelmatig mooie tennis wedtips van onze experts online en ook in de voorbeschouwingen kun je de aanbevolen Wimbledon bets nazien. Tevens vind je bovenaan deze pagina altijd wat interessante actuele weddenschappen.

Voorafgaande het grastoernooi in Londen moeten we het een tijdlang doen met outright betting (het lang van tevoren aanwijzen van een winnaar), maar zodra het toernooi van start gaat staan er per Wimbledon wedstrijd tientallen wedopties klaar om op in te zetten. Genoeg kansen dus om voor iedere partij een leuke winnende Wimbledon weddenschap af te sluiten! Bovendien kan het inzetten van een paar euro op de outrights lucratief blijken te zijn – de odds zijn doorgaans behoorlijk aan de hoge kant.

Bookmakers favoriet

Roger Federer Wimbledon winnaar voorspellen bookmakers GettyDe winnaar van een grastoernooi is altijd moeilijk te voorspellen. Wil je wedden op Wimbledon 2018 en weinig risico lopen dan zet je je geld op een podiumplaats voor een van de favorieten zoals bovenaan vermeld. Gokken op Wimbledon levert je echter meer op als je durft in te zetten op minder grote namen, die plots heel goed presteren.

Doe wat research en ontdek gevaarlijke outsiders. Hoe staat het met de conditie van de spelers na Roland Garros een maand eerder? Hoe is het met publiekslieveling Andy Murray, is Kiki Bertens mentaal sterker geworden en wat doet Roger Federer een jaar na zijn fantastische zege? Observeer goed, schat de kansen in en zet in op jouw persoonlijke favoriet.

Live wedden op Wimbledon 2018

Wimbledon betting houdt niet op bij het inzetten op de winnaar van het Engelse grandslam. Bookmakers hebben voor iedere match zoals gezegd talloze inzetmogelijkheden, waardoor gokken op Wimbledon voor de kenner heel wat kan opleveren.

Wie presteert goed op gras? Wie is in absolute topvorm en wie denk jij dat onverwachts gaat uitblinken? Allemaal vragen die een weddenschap tot een succes kunnen maken.
Live wedden op Wimbledon is ook een absolute aanrader! Zie jij welke kant de match opgaat? Houd dan de steeds wisselende noteringen in de gaten en sla je slag op het juiste moment. Live gokken maakt de wedstrijd nog veel spannender! Maak bij live betting ook zeker gebruik van de gratis Wimbledon live streams.

Bookmaker Kroon Casino blinkt uit in live streams. Open je een account bij deze Wimbledon bookmaker, dan profiteer je gratis van veel live tennis beelden. In een oogopslag zie je bovendien de live odds. De bookies van Kroon zitten er bovenop en passen om de haverklap de noteringen aan al naar gelang het verloop van de match. Gegarandeerd zit jij op het puntje van je stoel om op het juiste moment toe slaan! Ben jij de bookmaker te slim af en pak je die hoge odds….? Uiteraard zijn ook voor het wedden op Roland Garros, de US Open en talloze ATP toernooien live streams beschikbaar. Doe er je voordeel mee!