Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

In je zoektocht naar de beste tennis bookmakers is het aan te raden om op een aantal zaken te letten. We bespreken het in dit deel van de Tennis Wedden Gids. Wat de beste bookmaker voor het gokken op tennis is? Misschien is dat Unibet.nl wel met zijn riante aanbod, prima odds en live streams.

Lees verder en ontdek waar jij het beste uit bent om je tennis weddenschap te plaatsen!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

De beste tennis bookmakers kiezen

Tennis is de grootste sport, op voetbal na, waarop wordt gewed. Dat komt onder andere door de vele soorten weddenschappen die de bookmakers voor deze sport aanbieden. En dat maakt dat elke match zeer opwindend is! Of je nu vooraf inzet of live tijdens de wedstrijd, met een tennis bet zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Het aanbod en de welkomstbonus

Door de populariteit van wedden op tennis is het de bookmakers er veel aan gelegen jou als klant binnen te halen. Daardoor zul je vaak lucratieve promoties voorbij zien komen. Bij het kiezen uit het grote aanbod van tennis bookmakers zou je dus eigenlijk eerst eens een kort onderzoekje moeten doen naar wat ze je zoal te bieden hebben.

Bij meer dan 1 tennis bookmaker spelen

Check naast welke welkomstbonus die er bijvoorbeeld bij Unibet voor je klaarligt, ook zeker de quoteringen in zijn algemeenheid. Onthoud daarbij dat je natuurlijk altijd bij meerdere tennis bookmakers een account kan openen. Zo kun je altijd kijken wie op een bepaald moment de beste odds heeft voor jouw weddenschap en kun je bepalen bij wie je inzet.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Aanbod tennis bookmakers

Men zegt dat Bet365.nl bij de absolute top tennis bookmakers behoort. Ze worden neergezet als het neusje van de zalm. Wij kunnen ons daar in vinden: het aanbod is inderdaad zeer compleet en ze bieden talloze wedmarkten.

Bovendien kun je met wat geld op je wedaccount gratis naar de live tennis streams kijken. Bet365 is met recht een uitstekende bookie en heeft ook nog eens een uitgebreide help-sectie waar je op al je eventuele vragen antwoord krijgt.

Maar ook Unibet is een goede tennis bookmaker. Ook hier is het aanbod meer dan in orde en kun je er met een account ook gratis tennis live streaming kijken. Hoewel je bij Bet365 misschien net iets meer wedopties vindt, zijn de quoteringen bij Unibet vaak wat hoger.

De wedmarkten

Bij beide bookmakers kun je onder meer de volgende tennis voorspellingen doen:

  • Wedstrijdwinnaar voorspellen met handicaps
  • Gokken op totaal aantal games en sets
  • Het totale aantal tiebreaks
  • De correcte score

Bookmaker Bet365 gaat over het algemeen nog een stapje verder. Daar staan ook markten als ‘wedstrijdresultaat en totaal aantal games’ online en kun je inzetten op of een speler wint na een achterstand of in straight sets. Ook zijn er voor matches geregeld Bet Builder Boosts voor een vooraf door de bookmaker bepaalde combinatie. En dat is leuk, want je kan er je potentiële winst mee verhogen.

Tennis bookmakers

Acties tennis bookmakers tijdens grand slams

De vier majors op de kalender trekken vanzelfsprekend de meeste aandacht naar zich toe en dat weten de tennis bookmakers ook. Voorafgaand en tijdens de grand slams profiteer je dan ook het meest van aantrekkelijke aanbiedingen.

Er zijn tennis bookmakers die tijdens grand slams ontzettend veel ‘geld terug’ acties hebben die aantrekkelijk zijn, maar waarbij je de rest van het seizoen vage acties met vreemde voorwaarden aantreft. Zo merkten we tijdens Wimbledon een keer een promo op waarbij je per wedstrijd tot wel 100 euro geld terug kon krijgen als de speler waarop je had ingezet de eerste set won maar vervolgens verloor. Een gigantisch mooie actie – maar dit zie je bij legale Nederlandse bookmakers zelden of nooit.

De beste tennis bookmaker kiezen

Kort samengevat kun je dus stellen dat tennis bookmakers die prima odds bieden, een aantrekkelijke welkomstaanbieding hebben en lucratieve acties tijdens grote events offreren, voor jou als nieuwe speler interessant zijn. Ook de wedmarkten die de bookie online heeft kunnen van belang zijn bij het maken van je keuze. Sommige tennis bookmakers hebben een groot aanbod met middelmatige odds, andere bookies hebben hoge noteringen en een wat beperkter aantal markten.

Is je aandacht getrokken door een van de mooie promoties, kijk dan ook altijd goed naar de voorwaarden. Sommige bonussen die je kunt verdienen moeten eerst een aantal keren rondgespeeld worden voordat het geld aan je uitgekeerd wordt.

Legale en betrouwbare tennis goksites

Alle advertenties en links naar tennis bookmakers die je op deze site vindt zijn betrouwbare ondernemingen. Bij je zoektocht naar de beste bookie voor jou hoef je dus niet in te zitten over de veiligheid. Ze zijn allemaal in het bezit van een vergunning van de Kansspelautoriteit.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top